ANKARA PAZAR VE MEZAT YERLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RaSTaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K

RaSTaN

Üye
Siteyi ziyaret et
Merhabalar, Ankara'da pazar yerini aradım ama bulamadım, kimisi artık kaldırıldı yapılmıyor diyor. Yanısıra Ulus-Halde bulunan dükkanlar haricinde, nerelerde doğru düzgün bir satış yerleri vardır? Bilgisi olanların buraya yazmaları rica olunur. Böylece burada da bir liste çıkmış olur. Eğer mümkünse verilecek adreslere telefon, tarif v.s de eklerseniz çok faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkürler. :)

Şöyle bir şablona uyarsak güzel olur.

Yer:
Adres:
Varsa telefon:
Varsa ilgili kişi:
Ne zamanlar açık:
Yerle ilgili görüşler:
( Ucuz - pahalı, genelde hangi tür kuş geliyor.- ortam nasıl? v.s )

CEBECİ HAMAM ÖNÜNDE SALI VE CUMA GÜNLERİ AYDIN ATAMAN NIN İHALESİ VARDIR
SİNCANDA SANAYİ SİTESİ İÇİNDE METİN BALTACI KARDEŞİMİZİN İHALESİ VARDIR CUMARTESİ
SİNCAN CİMSİT YOLUNDA BASKENT KUŞ SEVERLER ADI ALTINDA ÜMİT KARDEŞİMİZİN İHALESİ VARDIR
SAYGILAR

Cuma akşamları da Sitelerde Aydın abi nin ihalesi var ama tam adres olarak bilmiyorum, hangi cadde kaç numaradır..

dynatech' Alıntı:
Cuma akşamları da Sitelerde Aydın abi nin ihalesi var ama tam adres olarak bilmiyorum, hangi cadde kaç numaradır..
sitelere girişte 300metre ilerde sagda kardeş

Yok, ben yerini biliyorum da, arkadaş açık adres sormuş ya o yüzden tam acık adresini bilmiyorum dedim :)
Teşekkürler..

Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Ancak mümkün olduğunca açık adres olsun ki isteyen ulaşabilsin veya en azından bir telefon numarası olsun.

Mesela ben uzun yıllardır ara verdiğim için ne bu camiadan bir tanıdığım kaldı nede bildiğim bir yer. Hamamönünde denmiş mesela; nasıl buluruz ki tarif,adres telefon olmadan?

İlave olarak bir kaç soru sorayım.

- Açık pazar hiç kalmadı mı?
- Taklacı haricinde süs kuşları veya diğer performans kuşlarını nerede bulabiliriz?
- Dükkanları ve/veya mezatları yazmaya devam edelim ki yenilenmiş bir liste bulunsun elimizde.

Bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler.

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source= ... 93c6f3c667

Ankara Hamamönü Güvercin Derneği olarak google.com'da arama yaptırırsanız adrese ulaşabiliyorsunuz.
Adres: guvercin-dernekleri-kuscular-dernegi/ankara-hamamonu-kuscular-kahvesi-t534.html

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
ANKARA HAMAMÖNÜ KUŞÇULAR KAHVESİ
Talat Paşa Bulvarı Karacabey Hamamının karşısından giren Sarıkadın sokak No:9
Mezat Günü: Salı - Cuma 19:30 güvercin ihalesi yapılmaktadır.
Yetkili: Aydın Ataman 0 312 324 28 62

RaSTaN' Alıntı:
İlave olarak bir kaç soru sorayım.

- Açık pazar hiç kalmadı mı?
- Taklacı haricinde süs kuşları veya diğer performans kuşlarını nerede bulabiliriz?
- Dükkanları ve/veya mezatları yazmaya devam edelim ki yenilenmiş bir liste bulunsun elimizde.

Bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler.

- Açık pazar yok benim bildiğim kadarıyla.
- Taklacı oyun kuşu haricinde süs masa kuşu tarzı kuşlar mezatlarda çok nadiren denk geliyor, ben fırsat buldukça tüm mezatlara gidiyorum ama dediğim gibi nadir denk geliyor.

İlginerek cevap yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

Benzer yerlerin bilgilerini vermeye devam edelimki elimizde güncel bir liste bulunsun. Lütfen, bilgilendirmeye devam edelim. Mezat harici dükkanlarda olabilir. Birde taklacı haricindeki türlerin daha çok bulunduğu dükkanları biliyorsanız yönlendirebilirsiniz.

Açık pazar bulunmadığına üzülüyorum, pazarların tadı bambaşkadır. Teşekkürler, saygılar!

pazar gunlerı hamam önune kuruluyordu bıldıgım kadarıyla bahceye pazar ama bızım kucuklugumuzdekı gıbı degıl tabı aynı tadı vermıyor ..........

osman0606' Alıntı:
pazar gunlerı hamam önune kuruluyordu bıldıgım kadarıyla bahceye pazar ama bızım kucuklugumuzdekı gıbı degıl tabı aynı tadı vermıyor ..........

Bilgi için teşekkürler.Biraz tarif edebilirmisiniz, hamamönünün ne tarafında? Birkez dolaştım o taraflarda ancak denk gelemedim. Ara bir sokaktamıdır?

kardeş yenimahalle kuş evine gel perşembe ve pazar günü mezat günleri mezatçı hakan yetiş onun harici 21 kümes var güvercin besleyenlerden biride benim bizlerden de taklacı güvercin temin edebilirsin bu arada ismim gürkan nasıl bulcağını tarif edeyim karşıyaka mezarlığına giden yahyalar dolmuşuna bin dolmuşçuya yenimahlle kuş evinin orda incem de yardımcı olur

Geri