ankara sincan kayıp dumanlı yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunucaldiran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus emre
Meslek
güvercin yetiştiricisi
İlgi Alanı
Kediler
hayırlı akşamlar herkeze..buqün akşam üstü oyunlu dumanlı yavrumu kaybettim atmaca daldı sinekteyken ank.sincan törekent tarafında kaybolmuştur gören veya tutan olursa para karşılıgı da kuşumu alırım..

oncelikle gecmis olsun, bende sincanda oturuyorum bugun aksam üzeri benim oraya bi dumanlı geldi fakat tam transit gitti, yüksek binaların birine oynadı ve attı sanırım bende terasda besledigim icin gördüm ama tam nereye attıgını göremedim. insallah en kısa zamanda bulunur.

inş. gelir kuşa saten 2 hafta önce atmaca kanadına vurdu uçurmuyordum yerden kanat çırparak kendisi kalktı havada karardıydı atmacanın korkusuyla ewi bulamadı heralde sağ kanadında atmacının eseri var yeni yeni iyileşiyordu inş gelir geri

yarın bakar olurum ben, hava felan gorursem indirmeye calısırım insallah birilerinin kümesine girmemistir biliyosun artık eskisi gibi degil yakalayan kanadına makas vurup atıyo kumese. ben indirirsem haberlesiriz burdan.

ilgilendiğin için saol dediğiniz gibi indirende vermiyo yanlış anlaşılmasın başkasının kümesinde kendi kuşunu görsen bile bu benm 10 senelik soyum diyenleri biliyorum

Beyler sincanın neresindensiniz ?

organizee sanayisinde

Yavrular çok değerlidir, inşallah değerline geri kavuşursun

Bende taksici varya onun karsısında cami var onun onundekı arsada uçuruyorum. :)

Geri