ankara sincanda uygun fiyata 1 dişi 1 erkek paçalı kuşalınır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anlmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlmrt

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Anıl Mert GÜNHER
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
5-15 lira aralıgında

Re: ankara sincanda uygun fiyata 1 dişi 1 erkek paçalı kuşal

pacası olması kafimi senin için :S bu nasıl bır sıparıstır :S

nasıl anlıyamadım nesini şikayet ediyorsnz size ne komk gleio ? tam olrk anlamdm ?

anlamıyorum kucuk kardesım guldgumu yada sıkayet ettıgımı nerden cıkardın?
ikincisi kusları pacalı pacasız dıye tarıf etmek yerıne once kuslar hakkında arastırma yapsan sora senın besledıgın yere besledıgın sartlara uygun kuş secsen yannıs secım yapıp ne emegını nede kı en onemlısı kusu heba etmesen daha ıyı olmazmı ;)

besledigim yer balkon türlerindende yeterli bilgim var siteyi başdan aşağıya gezdim ya eyer satmıyorsanniye mıyorsan boşuna niye yapıosn he kardesim ??

anlmrt' Alıntı:
besledigim yer balkon türlerindende yeterli bilgim var siteyi başdan aşağıya gezdim ya eyer satmıyorsanniye mıyorsan boşuna niye yapıosn he kardesim ??

bir şey bılmessınız bılırmıs edalarıa gezersınız sora mıllete satasırsınız bır gıt bıseler ogreen buyuklerının lafını dınlemeyı ogren saygılı olmayı ogren ondan sora cık karsıma kus turlerınden haberım var demıssın alınık pacalı kus yazmıssın ( paçalı kelebekvar tip var mardin var hunkarı var varda var ) bılıyorum demıssın ya ;)

tamam varsa var yeni baslayanlara davranıs sekln buysa benden saygı bekleme sevgi gosterki saygı duyayım ama ben size gayet saygılıyım

anlmrt' Alıntı:
tamam varsa var yeni baslayanlara davranıs sekln buysa benden saygı bekleme sevgi gosterki saygı duyayım ama ben size gayet saygılıyım

bvak aynı noktyaya geldık ıste guzel kardesım benım demek ıstedıgımde bu yenı baslıyorsun bısey bılmıyorsun sor ogren veya belırt sana gelen elestırılerede acık olkı kendını gelıstırebıl sevgılerımle ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri