Ankara Sitelerden Sayın Adil Kayabaşı İle Yapılan Röportaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Kuscular.org piknik etkinliği sürecinde Ankara'da birçok değerli yetiştirici ile röportaj yapma fırsatı bulduk. Bu röportajlardan Ankara Siteler'den Sayın Adil KAYABAŞI ile olan röportajı silerle paylaşıyorum.
İyi Seyirler.

Bölüm 1....
[dailymotion]xf4nft[/dailymotion]

Sitemiz üzerinden izleyemeyenler için alternatif link;
http://www.dailymotion.com/video/xf4nft ... um_animals

Kuscular.org piknik etkinliği sürecinde Ankara'da birçok değerli yetiştirici ile röportaj yapma fırsatı bulduk. Bu röportajlardan Ankara Siteler'den Sayın Adil KAYABAŞI ile olan röportajı silerle paylaşıyorum.
İyi Seyirler.

Bölüm 2....
[dailymotion]xf4nwc[/dailymotion]

http://www.dailymotion.com/video/xf4nwc ... um_animals

İyi Seyirler.

Bölüm 3....
[dailymotion]xf4oql[/dailymotion]

http://www.dailymotion.com/video/xf4oql ... um_animals

Merhaba;

Mesut Bey'in1. videodaki 15:20'den itibaren yaptığı açıklamalr bence çok önemli.
Tarif ettiği kuş, benim görüşüme göre en iyi kuş. Kendisine aynen katılıyorum.
Bir de burada bir şeyden daha bahsetmek istiyorum.
Adil Bey'lerin yaptıkları kupanın ne zaman başladığı hakkında burada bilgi görmedim.
Hatta ülkemizde düzenlenen tüm kupalar hakkında, bu sitede, kayıt/başlama/bitiş tarihleri hakkında bilgilendirme yapılırsa çok iyi olur diye düşünüyorum.
Selamlar.

Şenol

Öncelikle bu tarz paylaşımların çok faydalı olduğuna inadığımı belirtmeliyim ..
Büyüklerimizin , İleri gelenlerimizin , çoğumuzdan belki birkaç adımdaha önde olanların , Camia içinde samimi olarak Hizmet ettiklerine güvenilen, pek çok konuda rehber olabilecek insanların , bakış açılarının her fırsatta imkan bulunlundukça , bizlere aktarılması çok faydalı .. Ben oldukça fazla istifade etim .. Emeği geçenlere teşkkürederim .

Sitemiz adına da bu gibi etkinliklerin ayrı bir önemi var elbeteki ,bir yönü ile bir okul bana göre burası .. ..
Belli bir bakış açısı kazanmak adına , eğitici ve öğretici yanı olan, böyle aktivitelerin artarak devamı, beni özellikle memnun eder.
Emeği geçenlerin eline sağlık sağolsunlar .. selamlarŞEREF

Selamün Aleyküm Arkadaşlar.Öncelikle bu röpartaşları yapıp bizlere sunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Adil abiyi,Saadet abiyi ve Mesut beyi yaklaşık 8-9 yıl önce tanıdıktan sonra onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak Sakarya,da oyunlu güvercinler yarışmaları düzenledik bugün Sakaryada 2 dernegin düzenlemiş olduğu ve yaklaşık 500 yarışmacı ile heyecanlı bir şekilde bu yarışmalar devam ediyorsa bu abilerimizin katkıları büyüktür.Ayrıca düzenlemiş olduğumuz kupa törenlerinin birçoğuna gelip bizleri onurlanmışlardır.Kendilerine bizlere yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.

Abilerimizde bir vesile ile bende bizzat tanışma imkanı buldum , sağolsunlar davetsiz de gitsek bizleri ağırladılar , birkaç saatte olsa fikirlerini tecrübelerini dinledik .. Olumlu katkılar sağaladılar ,ufkumuzu birazdaha aydınlattılar..

Gerçi ben sanırım onlardan daha fazla konuştum ..::)) Çok zamandır yüz yüze meramımı paylaşabileceğim bir ortam da bulunamadığımdan biriktirdiğim tüm düşüncelerle onları bunaltmış olabilirim ..
Beni Mazur gördüklerini umuyorum , sohbete muhabbaete olan hasretimizden biraz çenemin bağları çözülmüş olsa gerek ..

Kafalarınıda şişirdim belki, nezaketen olacak bana da müdahale etmediler, edepsizliğimi görmezden geldiler .. ..

Aslında ben akşam düzenlenecek mezatı da izlemeyi çok istiyordum .. Zamanım kısıtlı olduğu için ilkindi saatlerinde yanlarından ayrılmak durumunda kaldım .. Kendilerine tekrer teşekkürlerimi sunuyorum . Sağolsunlar .. selamlarŞEREF

Re: Ankara Sitelerden Sayın Adil Kayabaşı İle Yapılan Röport

yunus81' Alıntı:
Merhaba;

Mesut Bey'in1. videodaki 15:20'den itibaren yaptığı açıklamalr bence çok önemli.
Tarif ettiği kuş, benim görüşüme göre en iyi kuş. Kendisine aynen katılıyorum.
Bir de burada bir şeyden daha bahsetmek istiyorum.
Adil Bey'lerin yaptıkları kupanın ne zaman başladığı hakkında burada bilgi görmedim.
Hatta ülkemizde düzenlenen tüm kupalar hakkında, bu sitede, kayıt/başlama/bitiş tarihleri hakkında bilgilendirme yapılırsa çok iyi olur diye düşünüyorum.
Selamlar.

Şenol

Re: Ankara Sitelerden Sayın Adil Kayabaşı İle Yapılan Röport

Bu yararlı röportajı yapan ve bu güzel bilgilere verenlerin , ayağınıza , ağzına yüreğine sağlık.

Geri