Ankara Taklacı Oyun Kuslarım (FIŞKIRMA VİDEO)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WwenamM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

WwenamM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali uygun
Meslek
emekli
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşım bu verdiğin linkler virüslü tarattım. :sinirli: :asla:

maşallah kaç metre civarı gidiyo bu kuş tam olarak seçilmiyo burdan ama bide taban taklası olmaması büyük eksiklik Allah gönlüne göre versin...

Maasallah ALLAH gonlune gore versin , yalniz arkadaslar neden sadece fiskirir iken cekiyorsunuz ??
Elestiremek gerekirse taban taklasi yok , ayrica yazmak soylemek istedigim bir iki husus daha var ama soylemeyim.Benim asil merak ettigim videonun gerisidir.Yaptigi toplam seferleri cekin , inerken inisini cekin de ucan kusunuza dogru duzgun yorum yapalim.Yanlis anlamayin ama 1 fiskirma ile hicbirsey belli olmazki.

Yinede ALLAH gonlunuze gore versin umarim buldugunuzu bulurunuz , bos kus olmadigi belli keske daha fazlasini cekseydiniz de buraya koysaydiniz.

Sımdı Ben Bu Yorumları Yeni Görüyorum Oncelikle Verdiğim Linkde Virüs Cıkma İhtimalı Yok Cunku O Site Benim Değil :)

Yorumlar İçin cok Tesekkür Ederim Bunlar Yeni Videolar Değil Suanda Bu Kuşlar Damızlık Bende En Yakın Zamanda Uzun Bir Video Cekip Koymak İstiyorum O Zaman Daha Cok Begeneceginizi Umuyorum..

İletisim İçin ; 05362809850
[email protected]

Geri