Ankara Taklacilari,Almanya !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
A

Anonymous

Misafir
Slm arkadaslar...daha yeni cekilen Yüksek Kalitede Resimlere sizlerle Paylasmak istedim...almanyada kaliyorum....! Güvercinlerim ilk basta 3 cift ti...aralarina baska bir güvercin sokmadim hic!
Yavrular yasklasik 4 Haftalik bagzilari ise 3 Haftalik !
Yorumlarinizi bekliyorum...bu Kuslarla is yapilir mi !? yani ticari bakimindan degil...OYUN bakimindan ! biliyorum Resimler pek bisey ifade etmez ama...yeinede yorumlarinizi bekliyorum ! slmlarimla ! iyi günler !

2lu7xw9.jpg

2z4zu5w.jpg

riuomq.jpg

b967p1.jpg

2z5p1d5.jpg

etwrc0.jpg

2u3zm2u.jpg

34ocwn8.jpg

2dm9q2x.jpg

2mrzdae.jpg

Tesekkürler ederim yorum yapan herkese !

Re: ANKARA TAKLASI++YÜKSEK KALITE RESIMLER++YORUMLARINIZ !!!

Sizinde belirtiğiniz gibi resimden ne söylesek yalan , ancak , renkleri şekilleri performans kuşu şekli tipi ...
Uçutup neticeyi sizin görmeniz gerek .. selamlarŞEREF

yorumunuzun icin cok cok tesekkür ederim !

çok güzel kuşlar tüyü kadar hayrını görün

benim pek performans alabileceğin kuşlar gibi gelmedi gözüme. görünüşe aldanmamak gerekir ama inşallah iyi olurlar damarlarında yatar kuşun ne olacağı onu bilşmek lazım bence.

saol kardes, senin görüsün öyle ise saygim var ne deyim..ama kac sene kus besledigini ve nekadar cok Ankara Oyun güvercinleri hakkinda bilgin oldugunu ben bilemem...yinede cok saol yorumun icin !

çok güzel görünüyorlar yavrular özellikle...

şeref abinin yorumuna katılıyorum giriş gelişme sonuç bi cok şeyi aydınlatmıştır uçurulup denenip neticeyi görmek lazım inş umdugunuzu bulurusunuz

bence gorunuşleri guzel ama oyun icin bişi soylemek olmaz zaman la anlarsın veya ucurarak anlarsın yavru tekmı yoksa eşi varmı

bana göre kuştan performans uçurarak zamanla alınır.eğer damarların da oynamak varsa bile her şey zamanla

saygılar...

Selamlar öncelikle kuşlarınızla iyi vakitler geçirmenizi dilerim maşallah .Bir sorum olacaktı son resimdeki dumanlı dişimi erkekmi?

kuşlarınız çok güzel allah nazarlardan saklasın bende sizin gibi karda saldım ve dişi alamı kaçırdım hayvan bir anda affaladı kayboldu gitti :))

herkese tesekkür ederim !
bende kusumun birtanesini kisin kaybettim ama atmaca filan almadi....kendi kayboldu...!
zaten kisin kus ucurmak ....iyi degil! slmlar

Kuslariniz gayet guzel yalniz forografa bakip yorum yapmak fal bakmak gibi birsey olur. Bahar geliyor, ucurur bizede tekrar bilgi verirsiniz umarim. Belcikadan selamlar

Ben kuslar hakinda yorumdan çok yuvana yorum yapmak istiyorum bence oo demir yuvayi tahtadan yuva ile degistirmeye bak, çunku tenekeden yuvalar, yazin firin, kisin buzdalabi olur.

slm arkadas evet bi bakalim benimde aklimda o varda ....havalar bi iyilessin de....yapariz insallah...! slmlar

maşallah güzel kuşlar yanlız bir tane gök öntepeli yavru varya o çok hoşuma gitti tekrar maşallah deyimde

saol arkadas, ama ben bu isi anlamiyom ...bende hic öntepeli güvercin yok....yoktuda zaten...3 cift kusla basladim...bu yavruda böyle cikti garip....bende anlamadim gitti ! ;-) slmlar

selamlar.güzel ankara kuşları .tipleri oldukça güzel.şunu da söyleyim gerçek ankara dumanlılarında boş kuş çıkmaz kolay kolay.tabii kuş havada balık tavada belli olur.

balık tavada kuş havada hani derler ya ben nice adam gördüm elbise var icinde adam yok kendin ucurupda seyir ediriyorsa ne mutlu sen oyununu beğen güle güle besle

merhaba kuşların özellikle 2,resimdeki gök çok hoşuma gitti,ancak suluk ve yere yem atman bence yanlış madem başka kuş katmadan soy deniyeceksin bence hemen çaresine bak suluk 10 lira yemlik 10 lira bir kuşun ölse paha biçilemez .yuvanda yerinde güzelkuşlar bence iş yapar gibi duruyorlar kirli yavrunun maşallahı var umarım başından ayırttırmaz seni :haha: sağlıcakla güle güle besle :slm:

herksten allah ragzi olsnu saolun yorumlariniz icin !
valla suluk isterse abi 100 lira olsun gene alirim da ! burasi eksi 10 dereceye kadar düsüyo....suluk var plastikten , su 2-3 saat icinde tas gibi donuyo....!plastik suluk hemen catliyo ...onun icin mecburen kisin bu demir suluk kullaniyom yoksa benim güvercinlerim herseyin iysini hak ediyolar valla...gözüm gibi bakmaya calisiyom ! slmlar !

abi kuşların çok güzel 2. ve 9. resimde ki kuşlara ne diyorlar ve renklerini nasıl söylüyolar abi yardım eder misin

slm kardes ben ikinci resimdeki kusa " GÖ" rengi diyorum ve 9. resimdeki nede " BOZ " veya " ALA " diyorum ...slmlar! saol

"GÖK" rengi demek istedim...slmlar

beyler kuslarimin videosunu ekledim ...bir iki gün önce cekildi daha SÜPER KALITEDE ! izlerseniz sevinirim !

Forum da konu olarak ismi " Ankara Takla + SÜPER KALITE VIDEO ! + YENI +!! " slmlarimla !

Geri