Ankarada Demir Kümes Alıcam Veya yaptırcam Yardımcı Olucak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CubeLube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

CubeLube

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Buğra Han
Meslek
Break Dance Oğretmeni
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Ben daha onceden kus belemısdım ve bırakdım sımdı tekrar beslemek ıstıyorum ama kümesim olmadıgı ıcın belıyemıyorum Demır den kümes almak veya yaptırmak ıstıyorum Konu Hakkında Yardımcı Olabılıcek Satan veya bılen Yapan Arkadaşlar Abıler varsa yardımcı olabılırmısınız.

Cok tesekkür ederım ferhat abi de ankarada deılse nasıl getırttıecez fılan soyle hanı 1m 2m fılan veya 1.5 1.5 fazla kucuk deıl fazla buyuk deıl oyle birşey arıyorum =) ama ben yınede bir arıyım goruuyum bakalım cok tesekkür ederım

kardeş alırsan terasta bi kümes var benim ama ahşap çamdan yapmıştım büyüklüğü felan gayet iyi muntazam bi kümes terastan vinçle indirtebilrim dersen satarım ama terasta olduğu için kilidi felan sağlam değil sadece ufak bi asma kilidi var istersen özel mesaj at konuşuruz.

Kardeşim Demir kümesim var Kümesin kapısında İki tane Salmal Dedigimiz Borular ve bijon var. Kapının yandanda Büyük anahtarı var. Eger ilgilenirsen Telefon Numaramı Özelden mesaj olarak Atıyorum.

hudacılar sıtesıne bak derım su tankı alıp kapısını penceresını kendın yapdırabılırsın....

hamza kardeş taban 2metreye 1.5 metre yükseklik1.20 felan ya ölçüleri tam bilmiyorum ama ben yazın yapmıştım kümesi ve içine döşşek atıp yatmıştım çam ağacından kerestelerin tamamı yüksekliğide kafamı biraz eğince rahatlıkla girebiliyorum işte eğer cidden almayı düşünürseniz 0536 5881885 cep numaram arayın konuşuruz

hamza abi kususra bakma yaşın 48miş bende yaşıtım biri olarak gördüm seni

Re: Ankarada Demir Kümes Alıcam Veya yaptırcam Yardımcı Oluc

arkadaşlar elimde 150 uzunluğunda 110 eninde 110 yüksekliğinde demir kümes var ısı yalıtımlarını yeni yaptım yuvalıklarını yeni yaptım kumunu eni serdim yeni aldım ama apartmanda sorun çıktı ve satmak zorundayım kapısı çok sağlam çelik kasa kilidi gibi tertemiz bir kümes ankara yenimahallede ihtiyacı olan varsa arıyabilirler tel no 05552075168 adım aytekin fiyatı 450

merhaba bana 1m etre yükseklik 1.5 metre genişlite 3 ve ya 4 mm sacdan demir ümes lazım vereceğim fiyat 100 175 tl arası cevap bekliyorum buradan ulaşın

buğra sen istersen demir kümes alma yazın çok sıcak olur kışında soğuk olur en iyisi ahşaptır

Geri