Ankara'dan Aygün Tekin'in Taklacıları ve kümesleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Evet artık resimlerde eklenmeye başlandığına göre buyrun arkadaşlar Saim ustanın meşhur kuşları kimlerde nasıl, ne şekilde varmış merak edenler için 13 dakikalık kısa bir video. Videonun sonlarına doğru geçen kısa bir konuşma var. Saim ustanın kuşları ile ilgili konuşma 07:40 dakikasında başlıyor.
Diğer videolarıda yaptım hergün birer video atacağım.

[dailymotion]12645438[/dailymotion]

Videoyu sitemiz üzerinden izleyemeyenler için alternatif link
http://www.dailymotion.com/kuscularorg/video/12645438

slm H.basoglan.
elerine saglik,cok guzel bir is cikarmissin,bazi kalin kafalara ve art niyetlilere yazmakla bir takim guzellikleri ve kaliteyi ve emegi anlatmak guctur.genelde ayan beyan goruntu kelimelerden daha cok sey anlatir.(gerci anlamak istemeyen yine anlamaz ama) onlarda kendileri bilir.
sezarin hakki sezara,rahmetli ustayi ve kuslarini bir kez daha takdir ediyorum.
arkadasimizin kumeside cok guzel ve temiz,yalniz kostum kuslari diger kuslarin arasina pek gitmemis.tabi bu benim sahsi gorusum,arkadasimizin tercihine ve kus zevkine saygiliyiz.
hepsinide gule gule ucurup beslesin ,ALLAH gonlune gore versin.
saygilar.

m tas' Alıntı:
slm H.basoglan.
elerine saglik,cok guzel bir is cikarmissin,bazi kalin kafalara ve art niyetlilere yazmakla bir takim guzellikleri ve kaliteyi ve emegi anlatmak guctur.genelde ayan beyan goruntu kelimelerden daha cok sey anlatir.(gerci anlamak istemeyen yine anlamaz ama) onlarda kendileri bilir.
sezarin hakki sezara,rahmetli ustayi ve kuslarini bir kez daha takdir ediyorum.
arkadasimizin kumeside cok guzel ve temiz,yalniz kostum kuslari diger kuslarin arasina pek gitmemis.tabi bu benim sahsi gorusum,arkadasimizin tercihine ve kus zevkine saygiliyiz.
hepsinide gule gule ucurup beslesin ,ALLAH gonlune gore versin.
saygilar.
Merhaba Mehmet bey.
Kostüm kuşlarını ayrı kümeste besliyor Aygün bey. Saim usta konusunda hergün bir bomba video geliyor. En son videolar daha güzel. İlk ağızlardan 40'ar dakikalık videolar

verilen linke tıkladığımızda "sayfa görüntülenemiyor" uyarısı alıyorsak sorun neden olabilir?

guvercin07' Alıntı:
verilen linke tıkladığımızda "sayfa görüntülenemiyor" uyarısı alıyorsak sorun neden olabilir?

Hangi linkten bahsettiniz Hüseyin bey. Eğer video linki ise site üzerindende izleyebiliyorsunuz videoyu..

Hüseyin kardeşim,gerçekten çok büyük emekler vererek gerçekten büyük bir iş başarmışsınız,Bu çalışma ,''Saim ustanın damarlarına ne oldu'' başlığı adı altındaki soruları görsellerle çok ii anlatacağından bir şüphem yok.Tekrar emeğinize sağlık.
Bu arada Aygün beyide tebrik ederim.İlgili bir yetiştirici olduğu görüntülerden belli.Kuşların nesilllerinin devamlılığını dilerim.

Geri