ANKARA'DAN FİTİLLİ BEYAZLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

oguz06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan OĞUZ
Meslek
İnş.Müh.
İlgi Alanı
Kediler
Mahalleden bir abimizin eski bir beyaz oyun kuşu damarı görsel olarak da değişik paylaşmak istedim.
mdk8r.jpg

mdkbh.jpg

mdkcp.jpg

mdkcw.jpg

mdkdn.jpg

Maşallah , çok güzel görünüyorlar , güle güle besleyin , güle güle uçurun inşallah.
ALLAH kazasız belasız uçurup keyif almak nasip etsin...

maşallah ilk defa gördüm bunları güle güle ucurun

Beyazın yeri her zaman bende ayrıdır helede oynayanını görünce maşallah güzel kuşlar Ankarada soy olarak hangi kuşlara dayanıyor

Beyazın yeri her zaman bende ayrıdır helede oynayanını görünce maşallah güzel kuşlar Ankarada soy olarak hangi kuşlara dayanıyor

Arkadaşlar iyi yorum ve temennileriniz için teşekkürler.
Dediğim gibi kuşlar Yunus isminde bir abimizin detaylı bilgi almak isterseniz;
Tel.No: bu numaran sahibiyle konuşabilirsiniz.(yaklaşık 35 yıllık bir soy.)

oguz06' Alıntı:
Tel.No:/u] bu numaran sahibiyle konuşabilirsiniz.(yaklaşık 35 yıllık bir soy.)

oguz kardesim teleefon yazmak yasaktır kuslar satılık ise alan satan bölümüne baslık açılmalıdır

MAŞALLAH

GÜVERCİNİM SÜT BEYAZ, YİNE GELDİ BAHAR-YAZ.. :haha: :slm:

kıvırcık marul gibi... :haha: :tamam:

oguz06' Alıntı:
Tel.No: bu numaran sahibiyle konuşabilirsiniz.(yaklaşık 35 yıllık bir soy.)

Ankara beyazlarının kökünde fitilli beyaz kuş bulunmamaktadır,fitilli beyazların cinsi yukarıda bilirtilen tarihten (35 yıl) çok daha önce Ankara'ya Şanlıurfa'lı kuşçular tarafından getirilip piyasaya dağılmıştır.

Genede sizi tebrik ederim,35 yıl aynı kuşları beslemek ve soylarını bozmamak gerçek kuşçuların meziyetlerindendir,gülegüle besleyin,hayrını görün.

Muharrem abi tel. yazmanın yasak olduğunu bilmiyordum, ben sadece merak eden olur bilgi almak isteyen olur diye yazdım.
O şekilde olsaydı zaten ilanlar bölümüne koyardım.
Cevdet abi nerden geldi bilmiyorum ama; abimizden duyduğuma göre çocukken yakalama fitilli beyaz uzun yıllar istikararını bozmadan güzel oynayan bir erkekten neslini devam ettirdiğini.Fitil baskın olduğu için kuşlara yayıldığını biliyorum.
Saygılar..

slm aleyküm yunus abiyi tanirim kuslari güzel damizliklarini evin catisinda besler gölbasinda ucurmaya basladi bu sene güzel oynuyor beyazlari kendiside cok iyi bir abidir

Maşallah, çok güzel duruyorlar.
Uçurmaya kıymam ben olsam :)

masalah gule gule besle kardesim enteresan bende sandım ki kıvırcık sus kusu cınsıyle kırılma kuslar fln sanırım oyle deyılmıs gozume deyisik geldiler oyun durumları sitilleri nasıldır bunların hadi slm lar

Geri