Ankara'dan Güzel Bir Oyun Kuşu Videosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Ankara'dan sayın Selçuk PEHLİVAN'a ait taklacı oyun kuşu videosudur.
http://www.kuscular.org Sunar. :tamam:
[dailymotion]x7q3ua[/dailymotion]​

Syn. Selçuk Pehlivan abimize ve Metin Yılancı abilerimize burdan yardımları için ve bu kuşu yetiştirdikleri için çok teşekküe ediyorum.
Arada bir taşı toprağı çekmişim ama olur o kadarda sigara közü düştü kolumun içine yanıyordum az kalsın o yuzden oldu.

Maşaallah kuş sımsıkı oynuyo Allah sahibine bagışlasın tüyü kadar hayrını görsün ayrıca videoya emegi geçen arkadaşlarada teşekkürler...

Çok güzel oyun yapıyor kuş bu kuşu yetiştiren selçuk abimize ve emeği geçenlere teşekkürler

Kardeşim bu kuşu Allah eksik etmesin.Tüyü kadar yavruları olsun.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Emeği geçenlere teşekkürler videoyu çeken ömer kardeşime ayrıca teşekkür ederim.Burada şunu belirtmeden geçemeyeceğim kuş ikinci kez ve kursağı dolu olarak kaldırılmak zorunda kalınmıştır.Bir gün evvelden tembih etmeme rağmen sağolsun metin ortağım sabahtan kuşu uçurup bi güzelde doyurmuş öğlen ömer kardeşimle gittiğimizde mecbur kaldırmış olduk yoksa ömere de ayıp olacaktı uzaktan gelmişti.Tüm bunlara rağmen kuşun atış mesafesini kamera yakalayamamıştır videodada görüldüğü gibi boş bulut gözükürken kuş atmış kanat kuyruk kısık bi şekilde hedefe gelmektedir.Takdir izleyicilerin
Emeği geçenlere teşekkürler.
Selçuk Pehlivan
ankara

en yakın zamanda sigara içerken kendini yakma vidyonu cekip bizlerle paylaşmadı bekliorum ömer (zaten az kaldı yakın zamanda yakarsın kendini :D)

Ömer ne yapsın kuş öyle bi atıyoki garibim korktu atmaca geliyo zannetti )))tam göğsüne göğsüne sonada sigaranın ateşini montun kolundan içeri düşürdü.
sonuçta bi emek sarfedildi eline sağlık ömer

sen sağol selçuk abi.
kuşun uzaktan dalışı çok güzel görmenizi isterdim ama bizde tam göremiyoruz çok uzaktan dalışa geçiyor göz görmüyor dalışa geçtiği yeri.kamera nasıl görsün. :haha:

Maşaallah kuş sımsıkı oynuyo Allah sahibine bagışlasın tüyü kadar hayrını görsün ayrıca ömer bey elıne saglık kusursuz abı o kadarda olacak yanı masallah tuyunce hayrını gor

Abicim güzell kuş. Emeğinize sağlık.

Yigenim NİHAT,
SENİN BANA YAPTIĞIN ŞAKALARI HERKES ANLAMAZ,CİDDİ SANAR .AMANNNN HAAAAA

selamlar;;
kuş hernekadar benim ismim altında yayınlanmışsada,metin yılancının hakkı çoktur,kendi kuşlarına vurduğu ve ankarada aslen adil öztaş-ertan er ve benim beslediğim bozlara kendi kuşlarını vurarak aldığı yavrudur.Her ne olursa olsun uzaktan atışı ile mükemmel hayret verici bir kuş,fakat ogün pek oyun yapmamıştır 30 defa izlediğimiz kuş birkez bile tabansız gitmezken ogün hiç taban yapmamıştır.Hak verirsinizki daha evvelde yukarda belirttiğim gibi kuşun karnı toktur oyüzden bir iki tersleme ve yığılma yaptı.Ama ertesi gün ve sonraki uçuşlarında gün gün üstüne koymuştur.Ankarada bir çok izleyenler görmüştür.Buradan metin yılancıya teşekkür eder şimdi uçurduğu ve o gökten daha sesli ve uzun gittiği dumanlı kardeşinide eklemesini bekliyoruz.
Bu işlerde bahane çok olur arkadaşlar yok tüydeydi yok atmaca aldı yok bilmem ne fakat kuş ogün iki kez uçmuş vede kursak doluydu.ha diyeceksinki neden uçurdun arkadaş öyleyse?videoyu çeken arkadaş çok uzaktan gelmiş bulundu bi defa bahane uydurmayıp olsun dedik uçurduk kuş yerde buruşup duruyordu bir gün evvelden yağmuru yemiş indrmek için çok hırpalanmıştı.Benimde son yıllarda izlediğim heleki atışları ile şapka çıkardığım bi kuştu.
videolar bölümünde bazı arkadaşların sıra kuşu,beş para etmez gibi açıklamalarını üzülerek okudum.Biz burda yarışma düzenlemiyoruz sadece paylaşım adına videoyu koyduk eleştiri tabiki olacak ama verilen bi emek var onada saygı duymak lazım.
sonuç olarak metin yılancı yı burdan kutlarım yeni videolar bekliyoruz

kuş güsel sıkı yor ve atması güsel ama oyunun sonunda bozuyor eğri gidiyorr

Kuşun maşallahı var,karşıdan kanatlarını kısıp gelmesi çok güzel ,o kısıp gelmeye yere 1 metre yaklaşması lazım bana göre,taban taklası olmaması ve burgulu çıkması seferi,tok oldgundan olabılır,canlı canlı izlemek isderdim bu kuşu.

slm maasallah kuş çok güzel,yalnız tırmanırken ayaklarını toplaması gerekmiyomu hazır olmadığına işaret olabilir saygılar.

Metin Abi,tebrik ederim güzel kuş daha iyilerini uçurduğunada eminim.Bazı arkadaşlar kuşun yakın gelmemesini bir eksiklik olarak değerlendirmiş ben kendi deneyimlere dayanarak şunu söyleyebilirim ki 1 m nin altına inen kuş taban tokatı yoksa kesinlikle eninde sonunda yapışır 2 m 3 m bence oyun kuşu için çok ideal.Üstelik çok uzak mesafelerden kapatan kuşlar 1 m nin altına ineyim derse kesinlikle çakılır niye söylüyorum bunu çünkü uçurdum gördüm en az 200 m den kendini atıp s çizerek gelen kuşlar gördüm gökten taş düşüyormuşcasına geliyor bide 1 m nin altına ineyim derse söylediğim gibi kesinlikle çakılır.
Metin Abi bu kuş kaç yaşında bilmiyorum karnı tok uçurulmuş ama kaçarken ayaklarını bazen toplamıyor inşallah tokluğundan yapıyordur çünkü böyle devam ederse muhakkak tırnaklarıyla kanadını açacaktır.Ben bunu karnının tokluğuna veriyorum.Fışkırması da tam kip ne çok süratli ne de yavaş.Karnı tok uçurulmasına rağmen taklaları dolgun.
Metin Abi Sağlıcakla kal.Özünü yahşi tut.

Kus sahibini tebrik ederim,gercekten de atmasi cok iyi nadir kuslardan olsa gerek bu kusta cünkü ikinciye ucmasina ragmen gercektende iyi performans sergiliyor,kimisi kusu begenmemis ama o begenmeyen arkadaslarda iyisi varmi acaba merak ediyorum size bol ucumalar ve iyi seyirler dilerim.
Iyi günler.

Geri