Ankara'dan Herkese Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dynatech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

dynatech

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Özkan
Meslek
Turizm
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba,
Cem ismim , 39 yaşındayım Ankara da yaşıyorum. Araç kiralama işi ile uğraşıyorum. Teras katında oturuyorum ve kendi çapımda amatörce güvercin besliyorum. Şimdilik taklacı ve hünkari güvercinlerim var. İlerleyen zamanlarda şebap, sabuni veya miski de katmayı düşünüyorum kümese. Bu forum güvercin besleyen herkesin faydalanması gereken son derece bilgilendirici bir ortam.
Herkese sağlıklı,huzurlu günler ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum.

dynatech' Alıntı:
Merhaba,
Cem ismim , 39 yaşındayım Ankara da yaşıyorum. Araç kiralama işi ile uğraşıyorum. Teras katında oturuyorum ve kendi çapımda amatörce güvercin besliyorum. Şimdilik taklacı ve hünkari güvercinlerim var. İlerleyen zamanlarda şebap, sabuni veya miski de katmayı düşünüyorum kümese. Bu forum güvercin besleyen herkesin faydalanması gereken son derece bilgilendirici bir ortam.
Herkese sağlıklı,huzurlu günler ve bol paylaşımlı forumlar diliyorum.
aleykumselam cem bey
aramiza hosgeldiniz guzel gunlerde guzel paylasimlar diliyorum bende ankarali yim bir suredir ankarada olmasamda ankarada kusculuk guzeldir
araba kiraglama isi yapiyormusunuz insallah ankaraya geldikce gorusuruz
saygilarla ferhat

ARAMIZA HOŞ GELDINIZ DEDIGINIZ GIBI GAYET GUZEL BIR SITEDIR
ANKARANIN NERESINDE BESLIYORSUNUZ CEM BEY

ferro18' Alıntı:
aramiza hosgeldiniz guzel gunlerde guzel paylasimlar diliyorum bende ankarali yim bir suredir ankarada olmasamda ankarada kusculuk guzeldir
araba kiraglama isi yapiyormusunuz insallah ankaraya geldikce gorusuruz
saygilarla ferhat

Hoşbuldum,
İnşallah her zaman beklerim

osman0606' Alıntı:
ARAMIZA HOŞ GELDINIZ DEDIGINIZ GIBI GAYET GUZEL BIR SITEDIR
ANKARANIN NERESINDE BESLIYORSUNUZ CEM BEY
Hoşbuldum,
Kavaklıdere de oturuyorum.

İŞ YERİM GAZİOSMAN PAŞADA YAKINMISIZ KAVAKLIDEREDE NASIL KUS UCURUYORSUNZ MERAK ETTIM TERASDAMI

Cem Bey hoşgeldiniz.
Aramıza katılmakla çok güzel yaptınız.
Çok hoş zamanlar geçirip iyi bir bilgi alışverişi yapacagınızdan emin olabilirsiniz.

S, A HOŞ GELDİN Arkadaşım bir kaç nesil kuş beslemek her neslin özelliklerini görebilmen açısından çok zaman alır amatör oldugunu söylüyorsun açık sözlü oluşunu çok takdir ettim daha başarılı daha profesyonel kuşçu olabilmene imkan saglayacak önemli nokta hangi cinsi seviyor isen onda daha başarılı olursun çünkü kuşculuk sevgi özveri fedakarlık zaman en önemliside çok sabır isteyen bir hobi bir ugraştır bir çift kuştan netice alabilmek enaz 1 2 seneni alır ona göre karar ver derim tabiki dah iyi kararı kendin vereceksin bizlerin amacı sadece öneri tekrar hoş geldin saygılar

osman0606' Alıntı:
İŞ YERİM GAZİOSMAN PAŞADA YAKINMISIZ KAVAKLIDEREDE NASIL KUS UCURUYORSUNZ MERAK ETTIM TERASDAMI
Yakın sayılırız evet, Ankara oyun kuşları ve hünkari besliyorum.Kuşlarım terasda evet, en yakın zamanda kümesimin ve kuşlarımın resimlerini paylaşırım.

umut coşkun' Alıntı:
hoşgeldiniz cem bey güzel paylaşımlar
Hoşbuldum, teşekkürler.. (:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Cem Bey hoşgeldiniz.
Aramıza katılmakla çok güzel yaptınız.
Çok hoş zamanlar geçirip iyi bir bilgi alışverişi yapacagınızdan emin olabilirsiniz.
Hoşbuldum, buna eminim..

kuscu_marik' Alıntı:
S, A HOŞ GELDİN Arkadaşım bir kaç nesil kuş beslemek her neslin özelliklerini görebilmen açısından çok zaman alır amatör oldugunu söylüyorsun açık sözlü oluşunu çok takdir ettim daha başarılı daha profesyonel kuşçu olabilmene imkan saglayacak önemli nokta hangi cinsi seviyor isen onda daha başarılı olursun çünkü kuşculuk sevgi özveri fedakarlık zaman en önemliside çok sabır isteyen bir hobi bir ugraştır bir çift kuştan netice alabilmek enaz 1 2 seneni alır ona göre karar ver derim tabiki dah iyi kararı kendin vereceksin bizlerin amacı sadece öneri tekrar hoş geldin saygılar
A.S hoşbuldum. Evet bende aynen o şekilde düşünüyorum, sevdiğim birkaç ırk var, sadece onları beslemeyi ve üretmeyi düşünüyorum. Kuşların ırkı ne ise bozmadan o şekilde besleme yada üretme taraftarıyım. Bu yüzden de karmakarışık bir kümes istemiyorum. Sizlerin ve bu forumdaki diğer arkadasların tecrübelerinden yararlanarak inşallah başarılı olurum bu söylediklerimde.

Herkese saygılar..

Sizi aramızda görmek güzel.. Hoş geldiniz..

Geri