Ankara'dan Nizami Aktürk (Nizam Hoca) İle Yapılan Röportaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
_

Re: Ankara'dan Nizami Aktürk (Nizam Hoca) İle Yapılan Röport

Güzel bir etkinlik olmuş tebrik ederim. Her video'nun altında video'da konuşanın kısa biyografisinide yayınlarsanız daha güzel olur .

Prof. Dr. Nizami Aktürk

1966 yılında Ankara’nın Güdül İlçesinin Çukurören Köyünde doğdu. Liseyi Ankara Motor Teknik Lisesinde, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde, yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Londra Üniversitesi ImperialCollege of Science, Technology and Medicine bölümünde tamamladı.

Londra’da Eğitim Asistanı, Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesinde Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

2003 yılında Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne atandı.

İngilizce bilen AKTÜRK’ün uluslararası ve ulusal bilimsel süreli yayınlarda 50 makalesi yayımlanmıştır.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: http://www.kimkimdir.gen.tr/kimkimdir.php?id=3491

Maşallah emeğinize sağlık....

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler,çok güzel bir paylaşım

hocam cok doğru diyorsunuz bu bizim hobimiz sayğılarımla.....

Videoyu dün izlemiştim bu gün birdaha izledim , Sevgili büyüğümüz kuşculuk adına önemli konulara değinmiş, çok mantıklı ve profesyonel ce aktarıyor birçok konuyu ..
Kuşçu camiasında derli toplu olmanın, birlik içinde hareket etmenin gerekliliğini gayet güzel izah etmiş .. Bizler bu bağlamdaki birçok başkaca konu başlığı altında da bu gibi konuları konuşmuştuk ...
Bende kendisi gibi Sağlam bir çatı altında birleşemenin teşkilatlı ve bilinçli hareketin elzem olduğunu düşünüyorum ..
Ancak bu şekilde olursa belki ileride bu hobi tam manası ile profesyonelce yapılabilir ..
Bu gibi değerli fikir sahibi büyüklerimizi bulup, bizlerle paylaşan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkürü borç biliyorum ..

Çıtayı kotumak ve yükseltmek adına günübirlik sobetlerin yanında ,aklı başında insanlarında daha da çoğalarak aramızda yer aldığını bilmek sevindirici .
Böyle çalışmaların artarak devamını temenni ediyorum .. selamlarŞEREF

Çok güzel olmuş emeğinize sağlık, üstad çok güzel bi söz söyledi katılıyorum ben de

"Allah hırsızların gözlerini kör etsin"

ANLATIMLAR TESHİSLER ÇOK DOGRU GÜZELDE KİM NE KADAR UYAR KESKE HER KES BU KONUSMALARDAN KENDİSİNE BİRAZ PAY ÇIKARABILSE EMEK VERENLERİN ELİNE DİLİNE SAGLIK HOCAMIZ ÖNEMLİ KONULARA DEGİNMİŞ SAGOLSUNLAR DAHA ÇOK BU SEKİL RÖPÖRTAJLARI ZAHMET OLMAZSA GÖRMEK FAYDALANMAK İSTERİZ EKSİGİMİZ ÇOK TECRÜBE EDİNMEK BİZLERE FAYDALI OLUR SAGOLUN

Nizam hocam ağzına sağlık çok güzel ve yerinde tesbitlerde bulunmuşsun.

Cengize'de selamlar.

Selamınaleyküm
Süper ötesi bir video tespitler çok yerinde de AAHH demedende edemiyorum.Nizam hocam Allah uzun ömür versin size.Videoda emeği geçen herkeze ayrıca teşekkür ederim.Saygılarımla...

selam boşta kalmasın.. Aleykümselam.. Nizam hocam ağzına sağlık..

merhabalar;
Nizam hocam ağzınıza sağlık, inanın size canı gönülden katılıyorum.videoyu sonuna dek ilgiyle izledim, fikirlerin örtüşmesi ancak bu kadar olur. Kişiliğiniz, alçak gönüllülüğünüz, açık sözlülüğünüz, samimiyetiniz de adınız gibi çok özel, sizi ve kuşlarınızı Allah korusun diyorum. sizin gibi düşündüğü neyse onu söyleyenler,samimi,dürüst kuşcular çoğalırsa iyi kuşlarımızında çoğalacağına inanıyorum. saygılar, Allaha emanet olun... :slm:

perfotakla' Alıntı:
Güzel bir etkinlik olmuş tebrik ederim. Her video'nun altında video'da konuşanın kısa biyografisinide yayınlarsanız daha güzel olur .

Prof. Dr. Nizami Aktürk

1966 yılında Ankara’nın Güdül İlçesinin Çukurören Köyünde doğdu. Liseyi Ankara Motor Teknik Lisesinde, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde, yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Londra Üniversitesi ImperialCollege of Science, Technology and Medicine bölümünde tamamladı.

Londra’da Eğitim Asistanı, Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesinde Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

2003 yılında Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne atandı.

İngilizce bilen AKTÜRK’ün uluslararası ve ulusal bilimsel süreli yayınlarda 50 makalesi yayımlanmıştır.

Nizami hoca hakikatende bilgili görgülü ve bu işi sevgiyle yapan birisiymiş ne kadarda güzel tavsiyeler veriyor helali hoş olsun. Ellerinize sağlık marik abi...

Bu güzel bilgileri bizlere aktarmak için zahmete katlanılmış ve emek verilmiş.
Bizlerde ayağımıza kadar gelen bu güzel bilgileri dinleyelim.Öğrenelim.
SIK SIK YORUM YAPARAK BU RÖPORTAJ KONULARINI GÜNCEL TUTALIM.
KONULARI GÖRMEYEN KİŞİLERDE DİNLEYİP BİLGİLENSİNLER.
Saygılarımla...

Nizami Hocamızın gönlüne sağlık.
Çok güzel seyri çok keyifli bir röportaj olmuş.
Yine bu roportajın bizlerle paylaşılmasında çok büyük emeği ve gayreti olan Muharrem Ağabey'e de çok teşekkür ederim.
Bu başlığa bir kaç kez yazmaya niyetlendim aslında,ama söylenenler hakkında ne yazsam yetersiz ve kıymetsiz kalacaktı.
Kuşçuluk ve güvercin merakının, derslere ve gayrete engel olmadığını gözümüze sokan bir örnektir kendisi.
Imperial College(ki Dünya'da ilk 10 da bir okuldur)'a kabul almak bile meseleyken, hele ki doktora çalışması yapmak her babayiğidin harcı değildir.(Buradan da kuşlara olduğu kadar ilme olan aşkı ortaya çıkıyor hocamızın...)
Kuşlarına olan sevgisi ve bağlılığının yanında,öğrenmeye ve bilgiye olan sevdasıyla da gençlere örnek bir kuşçu hakkında yazabildiklerim az bile...
İnşallah bir gün hocamla tanışma fırsatımız olur.
Selamlar...
Khalid

Kerim TÜRK' Alıntı:
Bu güzel bilgileri bizlere aktarmak için zahmete katlanılmış ve emek verilmiş.
Bizlerde ayağımıza kadar gelen bu güzel bilgileri dinleyelim.Öğrenelim.
SIK SIK YORUM YAPARAK BU RÖPORTAJ KONULARINI GÜNCEL TUTALIM.
KONULARI GÖRMEYEN KİŞİLERDE DİNLEYİP BİLGİLENSİNLER.
Saygılarımla...

perfotakla' Alıntı:

Prof. Dr. Nizami Aktürk

Geri