Ankaradan oyun kuşu istiyorum izleyip alıcam teşşekürler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gebzeli60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gebzeli60

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sadık bayar
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
merhabalar kısmet olursa cuma cumartesi ankaraya geçmeyi düşünüyorum 1 2 takım hazır kuş almayı planlıyorum yardımcı olursanız çok sewinirim teşşekürler numaramı yazıyorum benle irtibata geçerseniz memnun olurum...

msn: [email protected]

tel:0541 813 96 34

not: ankaraya yakın illerdende olabilir sorun olmaz gelme şansım war..

yokmu ankarada uçan kuş arkadaşlar kimse yardımcı olmayacakmı..?

Sadık mrb. gebzenin neresindesin ? gebzede bi tanıdık var onunda adı sadık..

merhaba kardeşim ben yenimahalle çayırovadayım ... tfl bayısı calıstırıyorum..

ahmet abi senmısın :)) ewet abı ben senın tanıdıgın sadıgım abi nasılsın..?

Sadık abi inşallah bulursun aradığın kuşları :) kolay gelsın abi.

şenol hocam merhaba dikkate alıcam abi bahsetdiğiniz kişiyi ilginizden dolayı çok teşşekürler bu arada mustafaya selam soyle benım yawru hazır gelsınde ona bı yemek soyleyım :))

mrb. sadık gebze deyince aklıma hemen sen geldin :) nasılsın ne var ne yok.. bendeki boz kirlinin damarından sendede varmış ne yaptın o soyu.. bi kaçını oynatmışsın galiba..

ahmet abim merhaba evet abi oynatdım ama atmaca ya verdim yavruları 1 nıde martı yedi malesef şuan 2 tane yavru kaldırdım 2 aya hazır olurlar inşallah başlarına birşey gelmezse aynı sendeki damarlardan ama ben erkeği değiştirdim uçurduğum yawrularda kendi erkeğimle kırmışdım dişiyi musait bi zamanında gel abim çayımı çorbamı iç saygılar....

Davetin için Teşk. ederim sadık.. inşallah gelmeye çalışırım..

rica ederim ahmet abi o kuşların dişisinin bi yawrusu uçuyor şimdi gelip izleyebilirsin abi istediğin zaman en azından görmüş olursun...

yolun izmire düşersede gel de kuş ilzetiyim belki aramaktan vazgecer elindeki kargalardanda kurtulursun :)

:)

geldikde ne gördük kargacı :)) ama tatile gelirim davet edersen..:))

merhaba mamaklı hayır bulamadım...

olum geldinde gözüne sokam bi masallah demedin ucan kuş gitti :) kümes 1 sene toparlanmadı daha :):)

uçan kuş derken kardeşim kuşun yerden kalktığını gördüm sadece:) bişeyini göremedik:)..

konuyu kapata bilirsiniz sayın adminler aranan kan bulundu...teşşekürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri