ankaradan oyuna yeni başlayan dumanlı erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nyavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Bunlarda bazı kuşlarım.

Ekli dosyalar

• 17022009008.webp
    17022009008.webp
    115.1 KB · Görüntüleme: 1,462
  • DSC00306.JPG
    DSC00306.JPG
    745.9 KB · Görüntüleme: 1,532
  • 07042009161.webp
    07042009161.webp
    107.5 KB · Görüntüleme: 1,479
Hadi bakalım hayırlısı umarım oyunu nu tam çözdüğünde iyibir uçanınız olur , başarılar bol şansalar .. selamlar .ŞEREF

teşekkür ederim. uçan kuş çok ama önemli olan güzel oyun yapması.

Yeriniz video dan anladığım kadarı ile kuş uçurmak için oldukça müsayit , umarım bol bol kuş uçurma imkanınız olur ve iyi kuşlar sökersiniz ..
Ayrıca birde merak ettim, o diğer resimlerde ki çift'' açık portakalların'' cinsi ne ? ben daha önce bu tarz oyun kuşu na rastlamadım, renkleri trakya yerli si tabir edilen bir kuş var , aynı onların ki gibi .Yeni bir türmü, yuksa kırmamı, sadece meraktan soruyorum yanlış anlaşılma olmasın , hiç görmedim bu renk oyun kuşu o sebepten .. selamlar .ŞEREF

S.A Nuri Bey..

Öncelikle aramiza hos geldiniz,dilerimki bizimle beraber bir cok konuya imza atar güzel paylasimlarda bulunursunuz.Kuslariniza gelince güle güle besleyin ins. ümid ediyorum ki video daki dumanli ilerliyen zamanlarda daha da güzel oyun sergiliyecektir,herseyin gönlünüzce olmasi dilklerimle...

ALLAH a emanet olun..

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Cakallar aleminde kurt isek,zalim olmamamizdandir
Dost ve arkadas sahibi isek delikanli ve dürüst olmamizdandir

* BOZOGLU *​

şeref bey portakallar irandan geldi. henüz uçurmadım. oyunlumu bilmiyorum.

Masallah kuslarınız cok guzel saglıklı bol yavrulu gunler keske herkesin sizin gibi boyle genis ucurabilicek bi alanı olsa yerinize imrendim doğrusu (:

Yeni olmasına rağmen iyi oynuyor.Yavrularından da aynı performansı almanız dileği ile.İyi günler.

nyavuz' Alıntı:
şeref bey portakallar irandan geldi. henüz uçurmadım. oyunlumu bilmiyorum.

selamlar kuşlar güzel uçurdugunuzda mardinmi yoksa başka kuşmu cıktı bu sayfaya yazarsanız sevinirim.

s.a ilk önce kuşlarınız co kgüzel bu arada oyuna yeni başlamış ama gercekten güzel oyun yapıyor benim cok hoşuma gitti inşallah dieyrleride böyle oyun yapar

sayın tengelli kuşlarım öz ankara kuşlarıdır.

Yapıcak yapıcak zamanla idmanlarını düzenli olarak yapsın güzel bir oyun yapar kendinide alçaltırsa biraz daha çok güzel

saygılar

emre kalender

Maaşallah hocam... İnşallah oyununu bozmaz ve sizde tam istediğiniz performansı yakalarsınız.

gelişigirişi güzel kendini sıkarsa dahada iyi olur güle güle besle

diğer oynayan kuşlarımın videosunuda koyacağım. kuşlar yumurtada. inşallah yakın zamanda koyarım.

Bunlarıda beğenize sunuyorum.

Ekli dosyalar

• 14042009172.webp
    14042009172.webp
    138.5 KB · Görüntüleme: 1,103
  • 14042009168.webp
    14042009168.webp
    135.4 KB · Görüntüleme: 1,064
  • 14042009163.webp
    14042009163.webp
    148.5 KB · Görüntüleme: 1,066
arkadaşlar üstte yanlış bir komut yazdım sanırım video eklendi bana ait değildir.

Sincandan;Ümit

hayvan güzel sokuluyo inşallah ilerleyen zamanlarda da doldurursa izlenir.bolşans topraam.

beğenmenize sevindim. Allah herkese daha iyisini nasip etsin.

GEÇEN SENELERDE ANKARA YA GİDİP NURİ BEYİ VE BİRKAÇ ARKADAŞI ZİYARET ETTİM.. NURİ BEY İN KENDİSİ DE EN AZ KUŞLARI KADAR GÜZEL .. İNŞALLAH HEDEFİNDE MUVAFFAK OLUR TEMENNİSİ İLE BURADAN KENDİSİNE BİR KEZ DAHA SELAM GÖNDERİYORUM..

Selam
Kuşlarınız maşallah güzel sarılar dikkatimi çekti.Bu kuşları ankarada görmüştüm güzel oyunları olduklarını söylediler.Altlarından miski yavru falanda geliyormuş.Kuşların sahibi Metin baltacının dernek açılışında mezata getirmişti sonradan pişman oldum almadığıma.İsmi yanlış hatırlamıyorsam Bilal hoca diyorlardı..Acaba o kuşlardan mı?
Güle güle besleyin.

Ekli dosyalar

• sarılar.webp
    sarılar.webp
    32 KB · Görüntüleme: 633
Geri