ankaradan satılık şebap ve portakal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaDiR--
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KaDiR--

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir altınsu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar yeni cins kuşlar beslemek istediğim için damızlık şebaplar 3 tane yavrusu ve bir tanede portakal erkekle birlikte satacağım kuşlarımın sağlık açısından hiçbir sorunları yoktur damızlık olan şebaplarım temiz kana sahip kuşlardır kırma değillerdir zaten yavrularada bakınca anlıcaksınızdır öle bozuk renkler vermezler erkek damızlık olan şebap biraz yaşlıdır ve uçurmuyorum o yüzden ama dişisi çok olmasada biraz uçar bi kaç takla atıp geri iner yavruların uçuşları çok uzun süreli değildir yavruların 2 si erkek biriside dişi gibi geliyor bana ama tam olaraka anlamış değilim portakala gelince onu yeni almıştım uçuşu güzel taklasıda iyi ama ben artık bu renk kuşlardan sıkılmış durumdayım alcak olan arkadaşlar resimler alt taraftadır.(kuşları alcak olanlar uçurmak için değil daha çok göz zevki için alırlarsa eminim daha memmun kalırlar ankara dışına kuşları gönderme şansı yoktur almayı düşünen arkadaşlar tel. no 0536 588 1 885 ankara/hasköy
fiyatları damızlık şebaplar 150 lira şebap yavruları ve portakal da 50 lirada dır almak isteyen ciddi alıcı olanlar arasınlar lütfen..

Geri