Ankaradan selamlar buda benim kümesim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan agokmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

agokmen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aydın gökmen
Meslek
smmm
İlgi Alanı
Kediler
herkese selam arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar takla güvercin beslemeye başladım ANKARA keçiören ufuktepe deki arkadaşlarla tanışmak isterim

kuşlarınız cok güzel maşallah allah tüyü kadar ömür versin sağlıcakla

Kuslar Cok Güzel..Yerin Süper.. Orda Ne Kuş UcuruLur var ya .. :) Mükemmel Çatı.

rebel evet uçuyor ama yıkması zor oluyor kuşlar serte binince epey uğraşıyolar yerdeki zevki pek vermiyor mesela bel altı gelen kuşların yapışma tehlikesi çok ama tek avantajı bana göre kuşu iyi seyrediyorsun takip edebiliyorsun bide yabancı kuş çok yakalıyosun ama keşke müstakil bahçeli evim olsaydı...

merhaba arkadasimm yerin gereckten cok guzell kusarin da on numara amaaa su tepelimermeriyi cikar göruntuyu bozuyorrrrr yakismamis kumese

Atmaca78 katdeş mermeri tepeliyi bende sevmiyorum bana geldiğinde çok hastaydı gurluk olmuştu ben düzelttim geri gönderecektim tam o sırada yumurtladı kümesimden ilk çıkacak kuş o

abi güvercinlerin çok güzel allah bol yavru nasip etsin istanbulda olmasam gelirdim :) bi çay içerdik

pc colik bellimi olur yolun düşer gelirsin beklerim ...

Maşallah, umarım sağlıklı bol yavrulu kuşlarınız olur , yerinizde uçurmak için çokgüzel gözüküyor.. selamlarŞEREF

teşekkür ederim şeref bey yavru bu sene bol oldu ama hepsini uçuramadık oynattığımız 3tane ama olsun hastayı tedavi eder beni ediyor darısı olmuyan arkadaşlarımızın başına...

öncelikle kuşların çok güzel ve hoş duruyorlar...

acaba m.ettim buı kuş yumurtlıcakmı öle hali varda ??

ve bu arada aynı şekil ve aynı renklerde komple aynı kuş bende var dün yakaladım ama oyunlumu bilmiyorum.. paçalı...

wtszuw.jpg

replaxx kardeş bozakkuyruk dişiden bahsediyon evet yumurtladı yumurtayı topluyan hayvan öyle olur...

çünkü kuşu gördüm resimden yumurtlıcak dedim daha yeniyim ama öğreniyorum ama yumurtladığına sevindim umarım sorunsuz büyür ve daha çok yavru alırsın kuşlarından

Kuşlarınızın maşallahı var.Orda ne saya uçurulur varya!!!

teşekkür ederim engin kardeşim taklacı ırkı harici hiç anlamam merak etmedim saya nedir bilmiyorum en kısa zamanda öğrenecem

arkadaşım kuşlarında kümesinde çok güzel allah bol yavrular nasip etsin. ben ankara kazanlıyım yaklaşık 10 yıldır kıbrıstayım kazanda 8-9 sene güvercin besledim şimdi yeğenim ve kardeşim devam ediyor.5 ay önce 4 güvercini zorla türkiyeden getirdim buraya kanatlı sokmuyorlar yasakmış ilk yavrum 5 gün önce çıktı birisi öldü sıcaklardan sanırım.ankaraya geldiğimde uğrayıp tanışmak isterim sevgiler saygılar.

bu arada ben burda senin gibi terasta besliyorum yani hayvanların yayılma olasılıkları sıfır topraktan almaları gereken mineralleri tamamlamaları için mecburen takviye ilaçlar kullanıyorum vitamin olarak pantomınovıt mineral içinde hıgt qualıty mınerals kullanıyorum maşallah senin kuşların sağlıklı görünüyor allah nazardan saklasın ancak benim ilk yumurtalar çıkmadı ikinci yumurtalar çıktı fakat birisi çok zayıf çıkıp 3. gün öldü burada kuş bulma olasılığım hiç yok üretmek için gözlerine bakıyorum tavsiye edebileceğin bişeyler varsa yardımlarını bekliyorum.

Maşallah çok guzel bir yeriniz güzelde kuşlarınız var.Görüntüde güzel yavrularda var.Sorunsuz bir kuşculuk dileğiyle.

ulaskktc kardeş gel tabi beklerim ankaraya geldiğinde haberim olsun üretimi artırmak için öncelikle damızlıklarına pek fazla yavru baktırma bakıcı kuş bul erkek dişiyi ayır biz burda kışın ayırırız şubat 14-15 eşe atarız bütün kuşlar aynı anda yumurtaya düşer bu arada iyi damızlıklarının yumurtalarını hemen bakıcı kuşlarının altına sür bu arada damızlıkların 1haftaya gene yumurtlar eğer bakıcılarından birine dek gelirse onlarıda çek daha sonraki yumurtalara yatsınlar böylece iyi damızlığından 1 ay içinde 3 çift yavru alırsın yavrunun birisi 3 gün sonra öldü diyorsun bunun değişik sebebleri olabilir ana baba acemi olur birini büyütsünler tek yavruyu çabuk büyütürler kümeste fazla yavrulu kuş oldumu avantajların çok olur baktın yavrunun biri zayıf hemen iyi bakan birini yavrusuyla değiştireceksin dengeli büyüyecek tabi bunlar benim uyguladıklarım sonra damızlıklar yavrulara su vermiyebiliyor bazen buda bu sene bqaşıma geldi kontrol edip su vermedikleri varsa enjektör yardımıyla ben veriyorum suyu alamıyan hayvan yanık büyüyor vitamin olarak bepomin vitaform veriyorum terasa toprak için tahtadan büyükçe bi topraklık yaptım değişik yerlerden toprak alıyorum orda devamlı toprak bulunuyor grit taşı minarel veriyorum bide iyi kuştan yavru almak çok zordur bunuda unutma vitaminlerini haftada iki gün ver çayın posasını dök üstünede biraz tuz dök ver yerler gözlemini iyi yap keyifsiz olan kuş hastadır hemen müdahale et haftada iki gün yeşillik ver maydonoz marul havuş yeşillik namına evde ne varsa kuş başına 1 avuç olacak şekilde ince kıy ver yerler sularını hergün tazele banyolarını yaptır terasta yabani güvercin serçe yaklaştırma bunlar dikkat edeceğin şeyler bu arada ANKARAYA bekliyorum geldiğinde çok iyi oynuyanlar var şu anda oynattığım

fatih Eroğlu teşekkür ederim fatih kardeş daha iyisi sizlerin olsun herkeste olsun takla ırkı yeniden çoğalsın sağlam kuşlar çıksın

2009 sezonu son yavrular
[email protected]
05362345879

beş tanede yeni tüylenen yavru var renge düşünce onlarıda ekliyecem

tüm kuşlar çok güzel maşşah nazar değmesinler ama en güzel hoşuma giden bu aşağıdaki oldu gerek duruşu gerekse rengi umarım hayırlı olur..

dsc03213h.jpg

tanerciğim o yavrular ilk denemedim daha ama onun babası biz aşı kuşu deriz kendi oynamaz ama hangi dişiye vurursan vur altından gelenler oynar iyibir dişiden geliyor bakalım ne yapacak

o kuşu ama değerini bilmen bile bu kadar yeterli olabilir çünkü kuş harika görünümü ve şekli zaten kuşa baktığında anlaşılıyor ama kuş gerçekten harika umarım hayırlı olurlar..

gokmen bak kümesine bi şekil şemal versen çok super bi kümesin var olduğunca çok guzel yerin var ama bi unsur var kuşlarının bi çoğu hebeş o kümesi hak etmiyorlar içlerinde guzel olanlar var ama o guzel kuşların içinde hebeşte var ben senin yerinde olsam o kuşları dışarı çıkarırım

arkadaşım kuşların çok güzel allah sana ve kuşlarına uzun ömürler nasip etsin sağlıcakla kal:D

tekirdağdan basri msn adresim buda konuşuruz istersen eklersin [email protected]
baska arkadaşlar da isterse ekleyebilir
selamlar

Geri