ankaradan selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_10ur_222
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
onur aylin
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamin aleykum abilerim kardrslerim ben yeni baslayan biriyim ankara altindagda oturuyorum gercek damar sahibi diye tabir edilen yada abilerimden bilgi almak isterim tanismak isterim kumes ziyaretinde bulunmk isterim xxxxxxxxxx sayfayi kontrol ederim zaten ALLAH'a emanet olun

aS. onur kardeşim hoşgeldin.Taklacı ırkı beslemek istiyorsun veyahut edinmek istiyorsun anladığım kadarı ile.Gerçek damar diye tabir edilen yani eski kuşçulardan bir kaç tanıdığımız var eksik olmasınlar Sincan Mamak Keçiöğren K.esat civarlarında arzu edersen onlar ile irtibata geçmeni sağlıyabilirim.Telefon bilgisi vermek yasakmış o sebeple veremiyorum özel mesaj yolu ile ulaşırsan telefon bilgilerini paylaşırım aracıda olurum seni kümeslerinde ağırlarlar sende beyendiğin bir hayvan olursa satın alırsın haaa öyle 3 5 binliralık kuşçulardanda değildirler gayet mütevazi insanlar belki hediye belki bir yem parasına satın alırsın.İzler beyenir talip olursun bizde üzerimize düşeni yaparız.
Saygılarımla...

Ankara etimesgutdan saygılarımla

ben ankarada yaşamıyorum ama arı ırk lar nerde ise bitti denilebilir bu konuda bütün anadoluyu gezmen gerekebilir şimdiden bol şans

lejyoner42' Alıntı:
ben ankarada yaşamıyorum ama arı ırk lar nerde ise bitti denilebilir bu konuda bütün anadoluyu gezmen gerekebilir şimdiden bol şans
firat kardes bu ari irki nedir ? yazmissin ama ilk defa duydum

ksura bakma bayadır grimiyodum :D arı ırk dediğm şey saf ırklar zaten hiç kalmadı ama damarı sağlam ırk bulabilirsin demek istedim

Geri