ANKARADAN TAKLACI GÜVERCİN RESİMLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
ANKARA'DAN TAKLACI GÜVERCİN RESİMLERİ

s.a arkadaşlar ben ankaradan gökhan kestane 4 yıldan beri ankara kuşu beslemekteyim kuşlarımın performansları benim için gayet güzeldir. Kuşlarımın resimlerini sizinle paylaşmak istedim şimdiden yorumlarınız için şimdiden teşekkürler (SAYGILAR)

Ekli dosyalar

• 034.webp
    034.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 1,058
  • 39570015.gif
    39570015.gif
    167.6 KB · Görüntüleme: 1,195
  • Copy of IMG0048A.webp
    Copy of IMG0048A.webp
    20.1 KB · Görüntüleme: 1,026
kusura bakmayın en fazla üç tane koyabiliyordum yeniden bidaha açtım (SAYGILARIMLA)

Ekli dosyalar

• Copy of IMG0051A.webp
    Copy of IMG0051A.webp
    20.5 KB · Görüntüleme: 1,023
  • Copy of IMG0050A.webp
    Copy of IMG0050A.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 1,032
  • IMG0175A.webp
    IMG0175A.webp
    10.3 KB · Görüntüleme: 995
güzel kuşlar Allah ağız tadıyla uçurup-beslemeyi nasip etsin.

Maşallah güzellermiş . Güzel günlerde besleyiniz.. selamlarŞEREF

Selamın aleyküm güzel kuşlar MAŞALLAH gönlünüze göre kuş ucurmanız dileğimle sağlık vede esenlikler dilerim
.

gökhan kardeşim allah nazardan saklasın güzel kuşlar güle güle besle

S.A bütün iyi dilekleriniz için allah razı olsun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah allah'a emanet olun
saygılarımla

merhaba ,dumanlın :tamam: maşallah kuşların sağlıklı görünüyor.sağlıcakla besle gönlünce uçur :slm:

gökhan kardeşim kuşların güzel güle güle besle paylaşım için tşkrlr. ANKARA USLANMAZ06.....

selamunaleykum
masallah guzel kuslar huzurla beslemeni dilerim
saygilarla ferhat

S.A bu güzel yorumlarınız için ALLAH razı olsun yüce rabbin en güzellerini size nasip etsin inşallah

(SAYGILARIMLA)

kuşlarınız güzel ALLAH huzur içinde uçurmak nasip etsin
oyunlarından bahsedermisiniz

s.a oyunlarından tabiki bahsederim bayezlarımın oyunları şöyle: 15 20 metre fişekleme bazı çıkan yavrularım da 25 30 metre fişeklediklerini gözlemledik 6,7,8 taklayla oynuyorlar atışları çıkışları benim için çok güzeldir bide çok hırsı oynuyorlar taban taklası yapanda oldu bu beyazların içinde dumanlı erkegim beyazlardan çıkmadır bunuda belirtmek isterim dumanlı erkegide uçurup seyrettik 25 30 metre oynadı buda 8,9 yaptı dalışı benim için daha güzeldir ALLAH izin verise videosunu çekip koyacam beyazlarım şimdiye kadar ilk defa dumanlı verdi beyazlardan bidaha dumanlı alamadım;takkalı beyazlarımın erkegi konya kuşudur dişisi ise ankara onların yavrusunu seyretmek nasip olmadı yavularını alıyoruz uçuruyoruz tam başını kaldırdı derken ya kaybediyoruz yada sıkta kaybediyoruz. Beyazlarımız 14 15 sefer yaptı dumanlım 17 18 sefer yaptı kuşlarımın özellikleri bunlardan ibaret sevgili abilerim arkadaşlarım. (SAYGILARIMLA)

____GÖKHAN KESTANE____

Geri