ANKARALI GÖK DİŞİ!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ketronsamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet erden
Meslek
müzisyen
İlgi Alanı
Kediler
SLM ARAKADAŞLAR GEÇEN AY ELİME BİR GÖK DİŞİ GEÇTİ AYAĞINDA KIRMIZI RENKLİ BİR PLAKADA ANKARA 600 YAZIYOR VE BİRDE TÜRK BAYRAĞI SİMGESİ VAR BU KUŞU ANKARALI ARKADAŞLARIMIZDAN BİLEN VARMI ACABA KAYITLI BİR KUŞMUDUR KAYITLIYSA NEREYE KAYITLIDIR

NOT: KUŞ DAHA YAVRUYA BAKMAMIŞ YENİ EŞLEŞEN BİR KUŞTUR VE UÇURDUĞUM ZAMAN TELEKLERİNİ PATLATIYOR O YÜZDEN MERKA ETTİM BU KUŞU

Ekli dosyalar

• DSC_0283.webp
    DSC_0283.webp
    350.1 KB · Görüntüleme: 1,498
markada telefonda varsa arayıp sahibine ulasırsınız kusu vermek sahibini bulmak içinmi yoksa secerelerini ögrenmek içinmi merak ettiniz ekelesmiş bir kus uçurdugunuzu kanat patlattıgını söylüyorsunuz kusda tüy sorunu yok ise

kanat patlatan kus hizmet edilmemesi gereken bir kus türüdür taklacı oyun kusu yetiştiriciliginde makbul degildir

EĞER BU KUŞUN SAHİBİ İÇİN ÖNEMLİ BİR KUŞSA BU KUŞU SAHİBİNE ULAŞTIRIRIM TELEFON NUMARASI YAZMIYOR

Ankarada künyeleme sistemi yok herkez kendi zevkine uygun kuşlarına künye yapdırabiliyor. Sisteme kayıtlı birşey değil yani zevkine göre bende yavrulara 10 gunlukken takarım yeni yeni yayılıyor bu künye işi

benim gibi acemi yetişciriciler aynı renk 4 tane kuş olursa karıstırmamak adına renkli plastık dısarıda birkey ifade etmeyen plastık halkalar takıyorum

maşallah kuşunuz çok güzel tüyleri kadar ömürleri olsun hayrını görün

Geri