Ankaralı Köpek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Ankaralı Köpek ,ankara oyun havaları ,çiftetelli .dans eden köpek ,komik köpek

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gey3Wzwyxz0&feature=related[/youtube]

olamaz bögle bırsey hayvan derız ama suna bak gercekten mumkemel bırsey bu kadar akıllı olur bır hayvan hislerı mumkemel
yayınlayan arkadaslar tşk saygılar

Bu ilginç video için saol Ömer abi...

Köpeğin ayakları yerden kesiliyor!Esneklik olsa belki yenir yutulur ama köpeğin batilerine dikkat edin havaya kalkıyor!güzel bir ''ip''hilesi var gibi ama güzel yapmışlar :ckmk:

redhotchilipeppers' Alıntı:
Köpeğin ayakları yerden kesiliyor!Esneklik olsa belki yenir yutulur ama köpeğin batilerine dikkat edin havaya kalkıyor!güzel bir ''ip''hilesi var gibi ama güzel yapmışlar :ckmk:

yok hüseyin abi bence öyle bişey dikkat ettim yine bişey göremedim bence normal.

ellerine sağlık ömer güzel bir paylaşım.

ömer merhaba
videoyu ben göremiyorum videonun olduğu yer sadece bembeyaz bir boşluk benim pc körmü oldu acaba ne tavsiye edersiniz .
ayrıca fevzi,ve hüseyin kardeşim pazara izmire gidiyorum buradan istediğiniz birşey varsa sabah oradan geçeceğim beni cepten arayabilirsiniz
selam ve sevgilerimle
ahmet esmek :buyrun:

kuzeyli' Alıntı:
ömer merhaba
videoyu ben göremiyorum videonun olduğu yer sadece bembeyaz bir boşluk benim pc körmü oldu acaba ne tavsiye edersiniz .
ayrıca fevzi,ve hüseyin kardeşim pazara izmire gidiyorum buradan istediğiniz birşey varsa sabah oradan geçeceğim beni cepten arayabilirsiniz
selam ve sevgilerimle
ahmet esmek :buyrun:

Merhaba Ahmet abi.
İlgi alakan için teşekkür ederim.Sağolasın herhangi bir ricam yok abi.
Hayırlı Yolculuklar.
Videolar youtube.com sitesinden eklendiği için izlenemiyor.
İzlemek için bir sefere mahsus bilgisayarına Youtubegirisprogrami.rar adresindeki programı kurup bilgisayarını yeniden başlatmalısın.

hüseyin merhaba başka bir görüntü için daha önce başka bir konuda yazdığın proğramı indirmiştim ve kurmuştum
you tube ben giriyorum ve video seyrediyorum bu her video için her defasında tekrarlanacakmı acaba beni aydınlatırsan sevinirim selamla iyi akşamlar

kuzeyli' Alıntı:
hüseyin merhaba başka bir görüntü için daha önce başka bir konuda yazdığın proğramı indirmiştim ve kurmuştum
you tube ben giriyorum ve video seyrediyorum bu her video için her defasında tekrarlanacakmı acaba beni aydınlatırsan sevinirim selamla iyi akşamlar

Merhaba.
Verdiğim adresteki programı bir sefere mahsus kurman kafi abi.

tamam sağol iyi akşamlar
:tamam:

Geri