Ankaralı Kuşçular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ediz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim ediz
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar ankarda bana yakın olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun lutfen yenı kus beslemeye başladım ve tecrubem yok .

selamlar abicim
size yardımcı olabilmek için illede Ankarada olmaya gerek yok. Bende ilk başladığımda pek tecrübem yoktu(çocuk olduğum için)... Ama buradaki ustalarım sağ olsun çok şey öğrettiler bana ve diğer tecrübesiz arkadaşlara... Sizede tavsiyem derdinizi buraya yazmanız... Ustalarımız veya eğer o kunuda yeterliysek bizler sorularını cevaplayacak ve size yardımcı olacağızdır...

SİNAN ÖZTEKİN

ankarada çankayaya yakınsan eğer yardımcı olabilirim.

etimesgut / elvankent tarafında ben yardımcı olabiirim...

ediz' Alıntı:
slm arkadaşlar ankarda bana yakın olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun lutfen yenı kus beslemeye başladım ve tecrubem yok .
selamunaleykum
siz buraya yazarsaniz ne tur bir yardim istediginizi burdan istediginiz cevaplari alirsiniz en dogru sekilde
saygilarla ferhat

merhaba ne konuda yardım istersen elimden geldiğince yardımcı olurum ,bu sitede herşey var ama direk sorayım dersen ben etimesguttayım, herşey gönlünce olsun:slm:

goksal kardesım yasını bılmedım ıcın san nasıl hıtap edecemı bılemıyorum ben kayasda mavı gol uzerınd4e oturuyorum yolun duserse sayet mısafır ederım ve bazı sorularımda olcak msn adresı kulanıyomusun warsa sayet benı eklermısın tanısmıs oluruz [email protected]:)

slm bn ankaraya geldigim daha 2 gün oldu burada kuşçu arkadaşlar abiler edinmek istiyorum.. canm çok sıkılıyor. kocaeliden geldim. bnde kus beslioyum. bana yardım edebilecek birilerini arıyorum. saygılarımla. bu arada yasım 20 ismim emre.. yardımcı olmak isteyen varsa msn adresimi vereyim [email protected]

Emre kardeş yolun düşürse beklerim Ankara vatan mekan Pursaklar beklerim

Yasin

ankara dıkmendeyım aklına takılan konuda yardımcı olurum

ankarada kus ucuran kuscuların kuslarını izlemek istiyorum.. ankara kuslarının oyunlarını merak ediyorum. bana yardımcı olabilecek biri varmı?? msn adresimi bırakmıstm

ANKARALIYIZ DİREK ALLAHA BAĞLIYIZ
KARDEŞ NE GİBİ Bİ YARDIM İSTİYON KUŞ İSTİYOSAN VEREYİM
BİLGİ ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR

selam öncelikle ankaralı kuş çu abilerime saygılarımı sunuyorum ,,,,,,,.... ben bir kaç konu hakkında bilgi alacaktım eger yardımcı olursanzı sevinirim... ankara da namık isminde bir abimiiz var mış kuşlarını çok kaliteli oldgunu duydum bu abmiiizn kuşlarını resmi ni çekip eger iizn verise yayın larımsnı yada ne gibi kuşlar besler renkleri neler dirr lütfen yardım cı olurmuusnuzz... bir de mardin li zeki baran usta nı şaM piyon olan oyun kuşlarını bir başının (( erkek yada dişi)) tam olarak bilmiyorum ankadan aldgını duy dum acaba bilginiz varmı lütfen yardım cı olurmsunuz KARAMANDAN SAYGILAR

sayın biber 06 abi bilmiyorum görevi ne ama çok kaliteli kuşları oldgunu duymuştum özellilk le kuşlarının bir özelliginiden söz edeyim tam bilmiyorum bu bir duyum kuşlarınının genel de sag kanatları çallı yani beyaz telek verirmiş bir kaç tanee ve genelde ankara bozu renkleri varmış kuşlarının... bu söyledigim nanık kahvecide olabilirr

mamakta veya yakında isen bilgi verebilirim---ama öncelikle hangi aşamadasın --kümesin hazırmı--beslemeye değer kuşların varmı bilmem gerek :slm:

sayın kont arkadaşım senın bana namık beyin biligilerin vermem için benım kümesimim hazır olup olmADIGINI HANGİ AŞAMADA OLDGUMU BESLEMEYE DEGER KUŞLARAMIN OLUP OLMADGINI SORMUŞ SUZ YAA ARTIK GEREK YOK NAMIK BEY İN KUŞLARINI BİLİGİSİNE O BİLİGLER SİZDE KALSIN GÜLE GÜLE BESLESİN NAMIK BEY KUŞLARINI SİZİN DE BESLEYECEK KADAR İİ KUŞNUNUZ VARSA SZİDE GÜLE GÜLE BESLEYİNN BEN BİLGİLERİ AL DIM TŞKLER İLİGİN VE ALAKAN İÇİNN SAYGILARRR..

arkadaşlar bende etimesguttayım. Sincan, Etimesgut, Elvankent tarafında bana 50 tl ye kadar kuş sağlıyabilicek biri varmı (:

Geri