ANKARANIN CUBUK İLÇESİ KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çubuklu_baron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halıt toptanoglu
Meslek
ışci
İlgi Alanı
Kediler
BEN ORTALAMA 25 SENEDİR KUŞ BESLERİM BU KUŞCULAR KADAR İNATCCISINI TANIMAM.FAKAT ŞU KIŞ MEVSİMİNDEDE MASADA KONUŞAN COK OLUR .FAKAAT,HAVADA UCAN VARMI DİYE SORARSANIZ KİMSEDEN SES CIKMAZ NİYE? CÜNKÜ YA KIRĞIN ,YA HASTA ,YA YAVRUDA, YA KANADI KESİK ,YA TÜYDE .BİR SÜRÜ BAHANE .KUŞ DEDİĞİN KARDA ,YAĞMURDA ,FIRTINADA ,HER TÜRLÜ ORTAMDA ,BENİM BİLDİGİM; ATMACANIN ALTINDA ,ÜSTÜNDE, DÜNYAYA KAFA TUTARAK UCAR. BU MEVSİMDE KİMSE LÜTFEN İŞKEMBEDEN ATMASIN! BENDE ŞU ANDA ''HAZIR VAR 14 SEFER İKİ DİREK 8 TAKLA YERE 1 METRE'' KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM FAKAT COGU SIKIYO DÜNYAYI GEZİN ANKARA ÇUBUĞA GELİN. FAZLADA KİMSE YORUM YAPMASIN .

SAYGILARIMLA ;'' ÇUBUKLU BARON''

çubuklu_baron' Alıntı:
BEN ORTALAMA 25 SENEDİR KUŞ BESLERİM BU KUŞCULAR KADAR İNATCCISINI TANIMAM.FAKAT ŞU KIŞ MEVSİMİNDEDE MASADA KONUŞAN COK OLUR .FAKAAT,HAVADA UCAN VARMI DİYE SORARSANIZ KİMSEDEN SES CIKMAZ NİYE? CÜNKÜ YA KIRĞIN ,YA HASTA ,YA YAVRUDA, YA KANADI KESİK ,YA TÜYDE .BİR SÜRÜ BAHANE .KUŞ DEDİĞİN KARDA ,YAĞMURDA ,FIRTINADA ,HER TÜRLÜ ORTAMDA ,BENİM BİLDİGİM; ATMACANIN ALTINDA ,ÜSTÜNDE, DÜNYAYA KAFA TUTARAK UCAR. BU MEVSİMDE KİMSE LÜTFEN İŞKEMBEDEN ATMASIN! BENDE ŞU ANDA ''HAZIR VAR 14 SEFER İKİ DİREK 8 TAKLA YERE 1 METRE'' KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM FAKAT COGU SIKIYO DÜNYAYI GEZİN ANKARA ÇUBUĞA GELİN. FAZLADA KİMSE YORUM YAPMASIN .

Arkadaşım tamam iyi güzel söylemişsinde oraya gelecek insan var gelemiyecek insan var sen KARDA ,YAĞMURDA ,FIRTINADA ,HER TÜRLÜ ORTAMDA ,BENİM BİLDİGİM; ATMACANIN ALTINDA ,ÜSTÜNDE, DÜNYAYA KAFA TUTARAK UCAR. BU MEVSİMDE KİMSE LÜTFEN İŞKEMBEDEN ATMASIN! BENDE ŞU ANDA ''HAZIR VAR 14 SEFER İKİ DİREK 8 TAKLA YERE 1 METRE'' dedigin kuşunun bir videosunu çek koyda bizde adam çıktı yüreklice konuştu diyelim mekanınada misafir olalım yoksa sende işkembeden atanlardan olma kanıtla bunu ..Açılan sayfada gider varsa o sayfaya yorumda yaparlar haberin olsun

selam ben almanyadan ayhan allah kismet ederse haftaya cumartesi ordayim adresini yada tel verirseniz gelmisken kusunuzu izlemek isterim

erdekli_krallar' Alıntı:
çubuklu_baron' Alıntı:

Arkadaşım tamam iyi güzel söylemişsinde oraya gelecek insan var gelemiyecek insan var sen KARDA ,YAĞMURDA ,FIRTINADA ,HER TÜRLÜ ORTAMDA ,BENİM BİLDİGİM; ATMACANIN ALTINDA ,ÜSTÜNDE, DÜNYAYA KAFA TUTARAK UCAR. BU MEVSİMDE KİMSE LÜTFEN İŞKEMBEDEN ATMASIN! BENDE ŞU ANDA ''HAZIR VAR 14 SEFER İKİ DİREK 8 TAKLA YERE 1 METRE'' dedigin kuşunun bir videosunu çek koyda bizde adam çıktı yüreklice konuştu diyelim mekanınada misafir olalım yoksa sende işkembeden atanlardan olma kanıtla bunu ..Açılan sayfada gider varsa o sayfaya yorumda yaparlar haberin olsun

tebrikler kardeş çok güzel konuşmuşşsun

Kuşu o yagmurda, karda, firtinada uçuracak insanin güvercinseverliginden suphe duyarim. Uçar uçmasina ama zorlanir hayvanlar. Bunu farketmek zor bir sey degil. Ruzgara kapilip giden yillik kuslarda var. Belkide o yerdeki kaldirilmayan hasta kuslarda sizin gibi böyle boyna uçuralım yagmur, kar demeden diyenlerin kuslaridir.

TOPUNUZA CEVAP : BENM HAYVANLARIM ,2008 'IN 7.AYINDA EN YAŞLISINDAN YUVADAKI ET YAVRUSUNA KADAR AŞILIRIDIR .AŞI DERKEN SIIZN GIBI ILACA PARA VERMEM BEN .!ANTIBIYOTIKTI ,VITAMINDI CARTTI CURTTU .KUSA VERDIGINIZ PARADAN COOK ILACA PARA VERIYORSUNUZ .ŞU ANDA BENIM HAYVANLARIM YAGMURDADA UCUYO FAKATTT SEFERE GIREN HAYVANLARIM KAFAYI HAVAYA DIKINCE BAGRINDAN HAFIF ISLAKLIK ALIYO SIZ ,KUSCU OLSANIZ BU MEVSIMDE KUŞ UCURURSUNUZ FAKATTTT SIZ TAVUKCUSUNUZ .!.....!.. BENIM KUSUM KUPAYA HAZIRLANIYOR SIZ NEDEN BAHSEDIYONUZZZZZZ BEN BI LAF ETTIM DUNYAYI GEZECEGNIZ OYUN KUSUNDA ''ANKARA /ÇUBUK 'A GELECEKSINIZ'' BIR MINARE OYNAYANDA VAR FAKATTTT .8 SEFER. 2 DIREK OYNAYANDA VAR 25 SEFER .SU ANDA BABAM MEZARDAN KALKSA KIMSEYE HAYVANLARIMI GOSTERMEMMMMM.BEN DOLMUSA BINMEM ISGEMBEDEN ATMAM BEN BU SITEYE KUŞUM KUPAYI ALINCA BU SITEDEKI HERKESI DAVET EDECEM !..SİZ SAGDAN SOLDAN TOPLADIGINIZ KUSLARLA KUSCULUGUNUZA DEVAM EDIN BENIM HAYVANLARIM SIZI BOZAR HEM YERDE HEM HAVADA BENDEKILER .30 SENELIK KUS DERKEN ELI KIVRAKLAR OLDUGU ICIN HAYVANLARIMI GOSTERMEYI SEVMIYORUM .KALBINIZI KIRDIYSAM OZUR DILERIM!.. BILDIGINIZ UZERE KUS DEDIGIN ;''2 KANAT BIR KUYRUK KENDI BASINA BUYRUK ''...

çubuklu_baron' Alıntı:
TOPUNUZA CEVAP : BENM HAYVANLARIM ,2008 'IN 7.AYINDA EN YAŞLISINDAN YUVADAKI ET YAVRUSUNA KADAR AŞILIRIDIR .AŞI DERKEN SIIZN GIBI ILACA PARA VERMEM BEN .!ANTIBIYOTIKTI ,VITAMINDI CARTTI CURTTU .KUSA VERDIGINIZ PARADAN COOK ILACA PARA VERIYORSUNUZ .ŞU ANDA BENIM HAYVANLARIM YAGMURDADA UCUYO FAKATTT SEFERE GIREN HAYVANLARIM KAFAYI HAVAYA DIKINCE BAGRINDAN HAFIF ISLAKLIK ALIYO SIZ ,KUSCU OLSANIZ BU MEVSIMDE KUŞ UCURURSUNUZ FAKATTTT SIZ TAVUKCUSUNUZ .!.....!.. BENIM KUSUM KUPAYA HAZIRLANIYOR SIZ NEDEN BAHSEDIYONUZZZZZZ BEN BI LAF ETTIM DUNYAYI GEZECEGNIZ OYUN KUSUNDA ''ANKARA /ÇUBUK 'A GELECEKSINIZ'' BIR MINARE OYNAYANDA VAR FAKATTTT .8 SEFER. 2 DIREK OYNAYANDA VAR 25 SEFER .SU ANDA BABAM MEZARDAN KALKSA KIMSEYE HAYVANLARIMI GOSTERMEMMMMM.BEN DOLMUSA BINMEM ISGEMBEDEN ATMAM BEN BU SITEYE KUŞUM KUPAYI ALINCA BU SITEDEKI HERKESI DAVET EDECEM !..SİZ SAGDAN SOLDAN TOPLADIGINIZ KUSLARLA KUSCULUGUNUZA DEVAM EDIN BENIM HAYVANLARIM SIZI BOZAR HEM YERDE HEM HAVADA BENDEKILER .30 SENELIK KUS DERKEN ELI KIVRAKLAR OLDUGU ICIN HAYVANLARIMI GOSTERMEYI SEVMIYORUM .KALBINIZI KIRDIYSAM OZUR DILERIM!.. BILDIGINIZ UZERE KUS DEDIGIN ;''2 KANAT BIR KUYRUK KENDI BASINA BUYRUK ''...
KARDEŞ YAZININ BAŞINDA ÖNCE BİR SÖVMÜŞSÜN HEPİMİZE SONRA DOST OLMUŞUZ ANLAMADIM YANİ NEYSE GEÇELİM ONU ANKARA GİTMEDİGİMİZ YER DEGİL ÇUBUK BİLMEDİGİMİZ YER DEGİL KUPAYA UÇAN HAZIRLANAN KUŞ GÖRMEMİŞ DEGİLİZ ÖYLE KLAVYENİN BAŞINA OTURMAKLA OLMUYO BU İŞLER ADAM OLAN YÜREGİNİ KOYACAK ORTAYA DİLİNİ DEGİL SENDEN VİDEO BEKLEMEK YANLIŞ BAŞTAN BİLİYORDUM ZATEN SENİNDE İŞKENBEDEN ATAN BOŞA RÜZGAR YAPAN BİRİNİ BU İŞLER ÖYLE KLAVYENİN BAŞINA OTURUP CAM KABADAYILIGI YAPARAK OLMUYOR YÜREGİNİ KOYACAN ORTAYA DİLİNİ DEGİL BURDA YÜREKTE GÜVERCİNSE GÖSTERİCEN NE VAR OLDUGUNU AMA İŞKENBEDEN ATAN KLAVYE KAHRAMANI OLARAK KONUŞMUCAN............''(_KALBINIZI KIRDIYSAM OZUR DILERIM!.. BILDIGINIZ UZERE KUS DEDIGIN ;''2 KANAT BIR KUYRUK KENDI BASINA BUYRUK_) ''.

BIZ KIMSEYE SOVMEDIK !..KIMSENIN YUZUNUDE GORMEDIK!.. BEN SADECE YORUMLARIMI YAZDIM HAYVANLARIMI ANLATMAYA CALISTIM BEN SAVUNMA AVUKATI DEGILIM KI LAF YAPIYIM SAMIMI SOYLUYORUM BU MEMLEKETTE ÇOKK HIRSIZ VAR .SEN GOZUNE BAKARSIN ADAM BIR GECEDE ALIR GIDER .BOYLE O.Ç LARI VAR ONUN ICIN HAYVANLARIMI SAMIMI OLDUGUM KISILERLE PAYLASIYORUM SIZLERI HENUZ TANIMIYORUMMMM BENIM KUSLARIMA HAVADA UCARKEN YOLDAN GECERKEN SELAM VERIP YANIMA GELEN ADAAMALARDAN CANIM YANDI .!..ONUN ICIN BILARE SEN ISKEMBEDEN DEYIP DURUYON SANA BI ARA KUS SEYRETTIRRIM BEN ..SENINNDE FOTERINI ARKAYA DUSUTTTURRUM DAVETT ETTIĞİMDE GELIRKEN TANSIYON HAPINI KALP HAPINI YANINA ALDA GELLLL ...BANA YAZARSAN SU CEBINI DE YAZ BEN SENI BULURUMMMM!..SANA CUBUKTA CORBACI MUZAFFER USTADA SART OLSUN ISKEMBE CORBASIDA ICIRECEM ...

SAYGILARIMLA...

çubuklu_baron' Alıntı:
BIZ KIMSEYE SOVMEDIK !..KIMSENIN YUZUNUDE GORMEDIK!.. BEN SADECE YORUMLARIMI YAZDIM HAYVANLARIMI ANLATMAYA CALISTIM BEN SAVUNMA AVUKATI DEGILIM KI LAF YAPIYIM SAMIMI SOYLUYORUM BU MEMLEKETTE ÇOKK HIRSIZ VAR .SEN GOZUNE BAKARSIN ADAM BIR GECEDE ALIR GIDER .BOYLE O.Ç LARI VAR ONUN ICIN HAYVANLARIMI SAMIMI OLDUGUM KISILERLE PAYLASIYORUM SIZLERI HENUZ TANIMIYORUMMMM BENIM KUSLARIMA HAVADA UCARKEN YOLDAN GECERKEN SELAM VERIP YANIMA GELEN ADAAMALARDAN CANIM YANDI .!..ONUN ICIN BILARE SEN ISKEMBEDEN DEYIP DURUYON SANA BI ARA KUS SEYRETTIRRIM BEN ..SENINNDE FOTERINI ARKAYA DUSUTTTURRUM DAVETT ETTIĞİMDE GELIRKEN TANSIYON HAPINI KALP HAPINI YANINA ALDA GELLLL ...BANA YAZARSAN SU CEBINI DE YAZ BEN SENI BULURUMMMM!..SANA CUBUKTA CORBACI MUZAFFER USTADA SART OLSUN ISKEMBE CORBASIDA ICIRECEM ...

SAYGILARIMLA...
ARKADAŞIM BEN BÖYLE ÇOK KONUŞANI GÖRDÜM EYVALLAH HIRSIZI ÇOK BU İŞİN MUTLAKA HAKLISINDIR AMA OZAMAN YAZMICAN BÖYLE ÇUBUGA GELİN DİYE GİDER YAPMICAN MİLLETE YAPIYORSANDA ORTAYA BİRŞEY KOYACAN VE DELİKANLI GİBİ EFENDİCE DAVET EDİCEN ARKADAŞLAR BURDA KUŞ UÇAR ELİ AYAGI DÜZGÜN ABİLERİMİ KARDEŞLERİMİ BEKLERİM DİYE YOKSA AHKAM KESİP BOŞA KONUŞMUCAN ANKARAYA GELİCEM YAKINDA CEBECİYE AYDIN ATAMANA UGRUCAM SEN TELEFONUNU VER BEN GELİNCE ARAR GELİR İZLERİZ KUŞUNU MALUM ÇOK BOŞ İŞKEMBECİ VAR MEMLEKETTE HERKEZE TELEFON VERİNCE KUŞTAN ANLAMYANLARLA MUHATTAP OLUYORUZ SEN NUMARANI YAZ EV SAHİBİ SENSİN MİSAFİR OLARAK BEN SENİ BULURUM ..İŞKEMBE ÇORBASINIDA İÇERİZ BERABER

kuslar

Ekli dosyalar

• Kopyası (4) Görüntü051.webp
    Kopyası (4) Görüntü051.webp
    49.5 KB · Görüntüleme: 1,048
AHBE ARKADAŞIM BEN NE DEYİM ŞİMDİ SANA NEYSE UZATMIYIM MAŞALLAH ALLAH GÜLE GÜLE BESLEMİYİ NASİP ETSİN

Sayın yetiştiriciler kurallar gereği tamamı buyuk harflerle mesaj yazmak kurallara aykırıdır.
Çubuklu baron uslubunuzu düzeltiniz lütfen seviyeli bir ortamdasınız kahvehanede değil.
Herkes esip gürlüyor ama icraat gösteren yok.Hangi kupaya hazırlanıyorsunuz?
Reddedemeyeceğiniz bir dost vasıtasıyla çubuğa gelirizi inşallah yakınız ama bu kadar iddialı konuşmayın.
Ne demiş atalarımız büyük lokma ye ama büyük söz konuşma.
Bu kadar büyük konuşacak kadar kuşunuz şu an oynuyor olsa inanın kulağıma gelirdi bende ankara dayım.

herkese selamlar
hemşerim bende çubukluyum seni ilk defa duyuyorum haftanın 3 günü çubuktayım işim gereği,ve çubuğun yarısı akrabamdır bi adres ver tanışalım amma estiriyon burda,ne gerek var böyle işlere Merak ettim çubukta avni dayı var şenol var 4-5 kişi var tanıdığım kuşcu ama seni yeni duydum açıkcası,benim araplarımda uçtu çubukta çok güzel işler yaptı bilmem izleme imkanı bulabildinmi,rahmetli gürhan teyzemin oğludur onun otoparkta yıkamada uçtu,şenol uçurdu güzelde oynadı kuşlar.Bak fazla sinirli olmana gerek demi,bura savaş meydanı değilki alayına rest çekiyon gerek yok sakin ol.
çubuklu selçuk

kuscuu06' Alıntı:
herkese selamlar
hemşerim bende çubukluyum seni ilk defa duyuyorum haftanın 3 günü çubuktayım işim gereği,ve çubuğun yarısı akrabamdır bi adres ver tanışalım amma estiriyon burda,ne gerek var böyle işlere Merak ettim çubukta avni dayı var şenol var 4-5 kişi var tanıdığım kuşcu ama seni yeni duydum açıkcası,benim araplarımda uçtu çubukta çok güzel işler yaptı bilmem izleme imkanı bulabildinmi,rahmetli gürhan teyzemin oğludur onun otoparkta yıkamada uçtu,şenol uçurdu güzelde oynadı kuşlar.Bak fazla sinirli olmana gerek var demi,bura savaş meydanı değilki alayına rest çekiyon gerek yok sakin ol.
çubuklu selçuk

[No message]

Ekli dosyalar

• ankara boz.webp
    ankara boz.webp
    70.9 KB · Görüntüleme: 1,035
yıne sozume sevıle bır sekılde baslıyorum aslında sız bu saygının tam zıttını yazdıgınız yazıyla hakedıosunuz.Gelelım konumuza ortaya bır konu atmıssın ondan sonra dolmusa gelme falan gerek yok bu sozlere mıllete konususon kusum sole kusum bole senın konunu acıpta zıyaret kısılerın bu kusu gormesı en dogal hakkı senın kusunu kus bılmıs gormek ıstıosa senın yaptıgın ayıptır ıddada bı tarafa kusunu gosterıp ıkı kısının maasallah demesı senın ıcın en hayırlısı olurdu ama sen ne bılım ayıp bole gzuel bır organızasyonu bole yazılarla lutfen soyutlamayalım saygılarımla

Sertaç KURT (ist/yenibosna)

s.a yaww şu kuşcu milleti amma cesaretli yaww helal olsun ne kuşlar ne kuşcular var memleketde gün gecmiyorki ankaranın bir ilcesinde kral kuş cıkmasın yaww baron kuşun iyidir de bu celallenmenin ne anlamı var sen kac kuşcu tanıyorsun ki bu sitede kafana göre şekil yapıyorsun ee benimde kuşum 2 kupaya ucuyor bu kuşun çok kalite olduğunumu gösteriri keşke şu yazını 3 gün önce yazsaydında sanada ziyarete gelseydik çubuğa bir görseydik kuşları
idalı konuşan kuşculara bayılırım ama kelime uslüp kulanmasını bilene sen şimdi yazmaya dewam et havalar düzelsin selcuk pehlivan abimle senide ziyaret ederiz ama bak yazarken dikkatli yaz kuşlarını dediğin gibi cıkmazsa vayy haline

gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

Meraba Selçuk bey ,hemşerin baron bayağı hararetli ,ama isimleri sıralayınca kayboldu

Meraba Selçuk bey ,hemşerin baron bayağı hararetli ,ama isimleri sıralayınca kayboldu

:oley: :oley: :oley: :oley:

merhaba;
valla böyle esip gürleyenleri çok gördük,sadece kendi egolarını tatmin ediyorlar işte,laf kalabalığı hemşerim başkada bişi yok.Allah bilir bi yavru iki tıkardamıştır tamam kuşu buldum damızlığım tamam vs.Öyle kolaymı ya ne kuşcular tanırım yaşını başını almış gitmiş hala damızlık peşinde,buyur avni dayı arap uçurur hakiki şeref ağanın arapları çubukta ama adama sorsan hala uğraşır acaba daha üstünlerini çıkarabilirmiyim diye.İsterdimki bi hemşerim aslan gibi kuş uçurmuş gere gere omzunu konuşsun bizde takdir edelim,ama nerde millete bi düpe düz kaymadığı kalmış. :slm:

çok boş konuşmuşsun çubuklu kuşu sen övme uçur millet izlesin millet övsün kuş havada belli olur unutma kuşçuluk paylaşmayla olur yok kimseye göstermem millette senin kuşlarına bakma meraklısı değil

kardeşm sn o kdr laf söylemişin üstne bide sizi tanımıorm kuşları göstrmem fln bi nevi hırsız yapmışsn bizi herkez kendi kuşunu över yaboz da olsa över şu memlekette bahsettiğin kuşlar bi sende yokki böle ezbere konuşma hadi alla emanet kolay gelsn....aLaća qєηćLiк..!!!

[uyari]Konu anlamsız, öyle ağızla bendede var taklacı hemde 120 taklayla, 300 metre, 100 sefer, yerdende 3 cm kala alıyor..
Lafla değil icraatla olur.
Konuda tamamı büyük harflerle, kelimeleri uzatarak mesaj yazan üyelerin tamamına uyarı verilmiştir.
-kilitli-[/uyari]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri