Ankaranın meşhurları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 259
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K

alp66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alparslan Yalçın
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
S.A Arkadaşlar , şimdi sağda solda bu kuşlar hakkındaki forumlarda takip ediyorum laf dönüp dolaşıp Ankaranın meşhur oyun kuşlarına yani Saim Usta ve Şeref Ağa damarına geliyor ve bu noktada takılıp kalıyor.İş bu noktadayken 33 yıldır Ankarada yaşamama rağmen ismini bile duymadığım , kuş besleyip beslemediğinden emin olamadığım ,muhtemelen şimdiye kadar havaya bir telek bile kaldırmamış isimler çıkıp ahkam kesmiyormu, işte bu beni gerçekten kahrediyor. Bu konuda gerçekten Ankaranın söz sahibi kuşçuları(Herkeze kuş uçurmuş şapka çıkarttırmış abilerimiz) konuşsa kimse birşey diyemez ancak , sen tut rahmetlilerin ismini kullan yok ben kankasıydım ondan kuş aldım, yok ben akrabasıydım bana kuş verdi v.s benim bu tür laflara karnım tok. Biz kimleri gördük, adam cigarayı yakıp kuşlarının altına sandalye atınca ,kafasıda hafif bulanıksa kendi kuşu uzaya gidiyo zannediyor, sonra gelip anlatıyo sanal ortamda veya bizzat , gidip izliyorum inanın gülersiniz,meşhurlardan denilen 500 metre kaçan kuşlar 15 metre zor oynuyor . Bunun yanında gerçekten bu işi hakkıyla yapan abilerimizin de hakkını yemeyelim bu arada , izleyeni mest eden kuşlarda çok izledim Ankarada değerli abilerimizde ama hiçbirinin göğsünde beyaz tüy görmedim. Lafın kısası bu meşhurlardan birçok kişide var ama çoğu çakma, o yüzden kimse kendini kandırmasın, ya oynamazsa tüm havam söner diyerek uçurmadığı meşhurunu kaldırıp uçursun izletsin , bizde kimsenin kuşuna laf söylemeyelim. Ben Ankaradaydım bundan sonrada Ankaradayım, izlemek isteyene kapım açık izletmek isteyeninde davetini bekliyorum.
Saygılar

Abi açıklamaların güzel ama ne kuşçular var ben geçen hafta perşembe günü tanıştım.
Adı Selver muğla düğerekte oturuyor şimdi yeni kuşlar edindi hemde 30 yıldır sadece kendi ırkını besleyen adamdan yani neler var biz bilmiyoruz desek yeridir.Tanınmayan adamlarda haklı o kadar kötü niyetli insanlar varki kümes patlatıyorlar tabi kimse kabul etmiyor misafiri bu nedenle isim duymanız çok zor kimsede güven kalmamış...
Saygılarımla

alp bende çok karşılaştım dediğin kişilerle.
hani nerde?göster,uçur,izlet deyince hep bir bahaneleri var.
ama herkes biliyor kimin ne olduğunu abi sen takma kafana.
kendi kendilerini tatmin ediyor onlar.
ancak kendilerini kandırırlar.

alp66 bey 33 seneden beri ankarada oturuyormuşunuz madem ankarda ikamet etmekteniz madem cevrede olup bitenden haberiniz var ki yok demek çangırıda gecen sene uçupta kupayı alan boz dumanlı kirli kiminkuşudur .bilyormusunuz işte o ankaradan gitme bir kuştur öz sayim ustanın kuşudur.göysünde beyaz görmedim demişin demeki özünü görmemişsin .saygılar ankaradan ayhan.

ANKARALI AYHAN' Alıntı:
alp66 bey 33 seneden beri ankarada oturuyormuşunuz madem ankarda ikamet etmekteniz madem cevrede olup bitenden haberiniz var ki yok demek çangırıda gecen sene uşupta kupayı alan boz dumanlı kirli kiminkuşudur .bilyormusunuz işte o ankaradan gitme bir kuştur öz sayim ustanın kuşudur.göysünde beyaz görmedim demişin demeki özünü görmemişsin .saygılar ankaradan ayhan.
Ankaralı Ayhan bey, kimin nerede kupa aldığıyla veya Çankırıda uçan kuşlarla ne gibi bir ilginiz var anlamadım, bu kuş madem Ankaradan gitme, niye gitmiş? madem çok iyiymiş Çankırıda ne işi varmış? Uçurulmak için gittiyse Ankarada bu kuşu uçuracak adam veya kümesmi kalmamış? Ayrıca siz daha rahmetlinin adını bile doğru yazamazken Çankırıda uçan kuşa Saim ustanın kuşu derseniz size kim inanır? Ben göğsünde beyaz olan bir kuş görmedim demedim, oynayanların içinde böyle bir kuş görmedim dedim.Madem özü sende var ben görmedim bu kuşları cahilin biriyim sen gördün ve herşeyi biliyorsun, neden uçurmuyorsun? Uçuruyorsan neden sen kupa almıyorsunda Çankırı alıyor? Hem böyle büyük oynayan kuşları değil Çankırıya vermek iyi bir kuşçu babasının oğluna vermez, kimse burda çıkıpta birbirine kuşçu ağzı yapıp hava atmasın, varsa elindekini uçursun oynatsın izletsin.Ankaradaki kuşların atasının rahmetlilerin kuşlarına dayandığı kesin ,ancak özmüş kırıkmış şurası beyaz burası kara olursa oynarmış, karşınızda çocukmu var? kimi kandırıyosunuz? Kardeşim kuşun özü uçup oynayandır, kuş oynamıyosa istediği kadar orası burası beyaz olsun o kuş KIRIKTIR.
Saygılar

alp66. :slm: s.a kuş cankırıda ucsun diye hediye hediye edildi benim kimseye hava atmaya da ihtiyacım yok bende satlık kuşda yok onun parasınada ihtiyacım yok zaten tamam bu kuşların sahibide var oda yaşlı bendede var bu soydan ama ucuramıyorum yer musayit deyil ben sadece kuşun göysünde beyaz var demiyorrumki bir beyazlık vardır. bir yerinde diyorum ilaada beyazlık olacak demiyoruz bunu bukadar abartmayın yakında ankrada ucacak inşalah davet ederim sizleri saygılar.çankırıda hacı var ona verildi. sorun soruşturun herşeyide biz anlatmayalım. kelimeler yanlış yazılsada onunuşu doyrudur.ANKARALI AYHAN :tamam:

selam değerli dostlarım..burada böyle atışan arkadaşlarım yarın birbirinizin kümesine giderde evsahibi olan ne ikram edeyim nasıl memnun kalsınlar diye uğraşır ,misafir olanda kuşlara doyumsuz arzu ile bakar güzel sohbetlerle muhabbet uzar gider..bu sohbetleri yanyana karşı karşıya yaptığınızı düşünün eminim bu tarz ilerlemez muhabbetiniz..o yüzden kırmayalım birbirimizi saygı duyalım söylenenlere fikrimizide söyleyelim ama fikirlere saygı duyalım dostlarım..neticede her arkadaşımız güzel oyunlu kuşun peşinde yıllarca elimizde dahada iyisi olsada uçursak seyrettirsek diye uğraştık. bir kuş varmış dendiğin de apar topar gitmedik mi seyirine..amacımız aynı dostlarım unutmayalım bunu..herkesin elinde ki mutlaka bal ama karşıdaki sirke olmasın..eğer dostluğa saygı varsa en azın dan bu sebep ile kırmayalım bir birimizi..
elimizdeki kuşlarımız her zaman araç olsun amacımız değil vesile olsun tanışmalara hoş sohbetlere..tabi ki kızdıralım birbirimizi o da zevklidir kararın da olduğun da ama ölçüsün de kalsın her şey..eskiler den bahsetmek onların iyi damarlarına sahip olmak gerçekten güzel bişey ama illada ben bunu kabul ettirmeliyim demek bence yanlış olandır..bakın ankarada yıllar önce ankara gücü takımının kalecisi yusuf şimşek vardır..şimdi samsun da aslen de oralı..taaa turgay şerenlerin zamanın dan ..ankarada kaleci yusufun beyaz ve bozlarını çok eski abiler bilir..yusuf abi tanju çolağın da kayın pederidir aynı zaman da.ben onun bozlarınıda ,beyazlarınıda seyrettim..şimdi gözümün önünde kuşların oyunları ama bunu sizlere aktarım da ne kadar başarılı olurum bilin mezz..işte hepimizin hayatın da böyle güzel kuşlar vardır..o sebep i,le duyduğumuz meşhurlar sadece merakımızdır seyredilen ler ise hatıra...yada ilerisi için bir ölçü..
elimizdeki kuşların kıymetini bilelim dostlarım kendimizi bu en güzeli diyerek kandrmayalım ama avutalım daha iyisini bulursak ona bakalım ...hepinize saygılar

ANKARALI AYHAN' Alıntı:
alp66. :slm: s.a kuş cankırıda ucsun diye hediye hediye edildi benim kimseye hava atmaya da ihtiyacım yok bende satlık kuşda yok onun parasınada ihtiyacım yok zaten tamam bu kuşların sahibide var oda yaşlı bendede var bu soydan ama ucuramıyorum yer musayit deyil ben sadece kuşun göysünde beyaz var demiyorrumki bir beyazlık vardır. bir yerinde diyorum ilaada beyazlık olacak demiyoruz bunu bukadar abartmayın yakında ankrada ucacak inşalah davet ederim sizleri saygılar.çankırıda hacı var ona verildi. sorun soruşturun herşeyide biz anlatmayalım. kelimeler yanlış yazılsada onunuşu doyrudur.ANKARALI AYHAN :tamam:
Arkadaşım biz beş kardeşiz beşimizde birbirimizi biliriz, laflarımı tekrarlıyorum, kimse burda birbirini kandırarak piyasa yapmaya çalışmasın, demek sende satılık kuş yok öylemi? Peki INTOKO seri ilan sitesinde kümes hayvanları kısmı 24 Eylül tarihli üst üste 25 ytl den vereceğini belirttiğin 100 tane satılık kuşta sana ait değil öylemi? Aynı sitede 21 Ağustos tarihli Ankarada oyun kuşu beslenir Ankaralı Ayhan başlıklı ilanında mevcut,Tekrarlıyorum karşınızda çocuk yok, kendinizi Ankara oyun kuşlarının bilirkişisi ilan etmekten vazgeçin...
Ya göründüğün gibi ol, ya da OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
Saygılar

alp 66 sizlere iyi günler ben konuşmuyorum artık kim nederse desin umrumda deyil o kuşlarda kardeşimin kuşudur köyde besler burdan satar benim ilgim yoktur benim 6 tane kuşum vardır.

A.S Alp....

Tek kelime yeter bu mevzuyu kapatmaya,alem buysa kral sensin babayigit.Kendine iyi davran seneye tekrar görüsücez insallah.
Sincadaki o misafirperver ihtiyara cok selam,ellerinden öperim onun.

Allaha emanet ol.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
A.S Alp....

Tek kelime yeter bu mevzuyu kapatmaya,alem buysa kral sensin babayigit.Kendine iyi davran seneye tekrar görüsücez insallah.
Sincadaki o misafirperver ihtiyara cok selam,ellerinden öperim onun.

Allaha emanet ol.
Allah razı olsun Tahir kardeşim, inşallah herzaman beklerim, A.S ihtiyara selamlarını iletirim.
Allaha emanet

alp bey bence "herşeyi en iyi ben bilirim ,onlar kuşçu değil ben kuşçuyum,kuşçuluktaki herşey benden sorulur" havasından arının çünkü gerçek kuşçu mütevazidir ve ağır başlıdır
onlar öyle bunlar böyle demekle olmaz bu işler

sskukavvw' Alıntı:
alp bey bence "herşeyi en iyi ben bilirim ,onlar kuşçu değil ben kuşçuyum,kuşçuluktaki herşey benden sorulur" havasından arının çünkü gerçek kuşçu mütevazidir ve ağır başlıdır
onlar öyle bunlar böyle demekle olmaz bu işler
Arkadaşım yazdıklarımdan nasıl böyle bir anlam çıkardın, gerçekten hayretler içindeyim, benim söylemeye çalıştıgım kimsenin herhangi bir oyun kuşu hakkında bilirkişi olamayacağı, istersen yazdıklarımı tekrar oku öyle değerlendir, bir konu hakkında bilgim varsa paylaşırım ayrıca kuşçu arkadaşlar zarar görmesin diye bir kimsenin gerçek yüzünü ortaya sererim o ayrı konu bundan rahatsız olduysan sende ispatlamak kaydıyla hayır ben o konuyu bılıyorum sen yalan soyluyosun dıyebılırsın, ayrıca bana göre gerçek bir kuşçu veya horozcu veya köpekçi asla mütevazi olamaz. Kuşçuluk ve mütevazilik tezat kavramlardır bence. Bence sen benden çok kuşçuluğu yargılamışsın bu sözünle. Ayrıca gerçekten merak ettim bu sskukavvw ne demek açıklarsan sevinirim.
Saygılar

ben kuşçuluğu yargılamadım bu bana düşmez ayrıca mütevazilik konusunda da beni yanlış anlamışsınız...
kuşçu kuşu konusunda güvenip ortaya çıkıp karşısına gelenle kapışabilmelidir..ama bunun haricinde ağa,paşa havasında olmaması gerekir...
benim arkadaşımın dedesi istanbulun en eski kuşçularındandır ama hiç bir zaman ortaya çıkıp bunu söylememiştir...

önemli olan kuşuna güvenebilmek yeri geldimi susmak,yeri geldimi konuşmaktır eğer konuşacak kadar kuşçu değilsen susmayıda bilmelisin

saygılar

sskukavvw' Alıntı:
ben kuşçuluğu yargılamadım bu bana düşmez ayrıca mütevazilik konusunda da beni yanlış anlamışsınız...
kuşçu kuşu konusunda güvenip ortaya çıkıp karşısına gelenle kapışabilmelidir..ama bunun haricinde ağa,paşa havasında olmaması gerekir...
benim arkadaşımın dedesi istanbulun en eski kuşçularındandır ama hiç bir zaman ortaya çıkıp bunu söylememiştir...

önemli olan kuşuna güvenebilmek yeri geldimi susmak,yeri geldimi konuşmaktır eğer konuşacak kadar kuşçu değilsen susmayıda bilmelisin

saygılar
Ağa,paşamı? arkadaşım akşamdan mı kaldın? Kusura bakma ben çoluk çocukla muattap olamam, lütfen arkadaşının dedesine söyle benimle o muattap olsun sen değil.

allah herkese imkan vermiştir önemli olan kullanmaktır sen bu tartışma ortamının bereketini ve meyvesini kullanamadın ve kaçtın...
ben senle her konuda yarışa girerim
önemli olan başkalarını hor görüp,ezmek,küçümsemek değil bu ortamdan bir şeyler elde etmektir ama sende daha bunun farkında bile değilsin...

KAÇAN,KOVALANIR...

sskukavvw' Alıntı:
allah herkese imkan vermiştir önemli olan kullanmaktır sen bu tartışma ortamının bereketini ve meyvesini kullanamadın ve kaçtın...
ben senle her konuda yarışa girerim
önemli olan başkalarını hor görüp,ezmek,küçümsemek değil bu ortamdan bir şeyler elde etmektir ama sende daha bunun farkında bile değilsin...

KAÇAN,KOVALANIR...
Sen kimsin benim karakterim hakkında yorum yapıyosun, beni tanıyomusun? Benim burda yazdıklarım kuşlar ve kuşçular hakkında, ben bu ortamda bir şeyler elde etmek için bulunmuyorum, biz elimizi çekelim ortam senin gibileremi kalsın, ayrıca daha öncede sordum sskukavvw nedır acıklamadın? Benim kavgalı olduğum kuş bile beslemeyen Samsunlu gurubundan olduğunu anlarım diyemi açıklamadın, korkma açıkla ,ben salağa yatar anlamamış gibi yaparım, sende sevinirsin. Kuş beslemeye başladığın zaman inşallah benimle her konuda yarışa girersin.

BEN TERBİYE SINIRLARINI AŞMAMAK AMACIYLA ARTIK SİZE CEVAP VERMİYORUM.

HAYIRLI BAYRAMLAR

lütfen konumuza dönelim ankaranın meşhurları hakkında yorum yapmak isteyenler yazsın sadece .
Burası birbirimizi eleştirme yeri değil.

s.a beyler kurtulun artık şu ukalalıkdan yaww alp 66 sen her konuda bilirkişilik taslıyorsun kardeşim sen nasıl ankaralısın sana acık adres verdim gitsene mamağa kemal ağanın yanına git sohbetet kuşlara bak kıcındamı başındamı beyaz var bir bak yaww her yerde muhalefetsin sen yaaa yokk reklammış yok piyasaymış senin sorunun bence çok büyük ankarada yaşıyorsun dünyadan haberin yok

tüm gercek kuşculara selamolsun

SAYGILAR

bizden de tüm gerçek kuşçulara inananlara aleykümeselam olsun
allah razı olsun
allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun

saygılar

tunc_54' Alıntı:
s.a beyler kurtulun artık şu ukalalıkdan yaww alp 66 sen her konuda bilirkişilik taslıyorsun kardeşim sen nasıl ankaralısın sana acık adres verdim gitsene mamağa kemal ağanın yanına git sohbetet kuşlara bak kıcındamı başındamı beyaz var bir bak yaww her yerde muhalefetsin sen yaaa yokk reklammış yok piyasaymış senin sorunun bence çok büyük ankarada yaşıyorsun dünyadan haberin yok

tüm gercek kuşculara selamolsun

SAYGILAR
yawwwwwwwwww arkadaşım bu kuşlar hakkında bilirkişilik taslayan senden başkası değil, yok başı beyaz yok kıçı beyaz ,yok 3 kişide var yok bende var ,yok kırığı kupa aldı diyende sensin, ayrıca oyun kuşunda sorun senin gibilerin aralarında yaptıkları gerçeğe dayanmayan sohbetler, sen bu işin dedikodusunu yaparsın adınada sohbet dersin, ben kuş uçururum. Ben kimsenin kapısına karı gibi çay içip dedikodu yapmaya gitmem, yanlızca kuş izlemeye giderim . Benim sorunum senin gibiler yani ufacık ama senin sorunun gerçekten çok çok büyük, Ankarada yaşamamana rağmen dünyadan haberin var, ankaradan haberin var, burda parası olan kuşçu kalmadığı için ankaranın en iyi kuşlarını basıp parayı da almışsın,üstelikte yanlızca 10 dakikanı ankarada geçirdiğin halde bizim kuşların bilirkişisi olmuşsun(Senin birkaç sene ankarada yaşamış halini görmek istemem, milletin kümesindeki kuşlar hakkında da yorum yapmaya başlarsın eminim) Kardeşim benden sana dost tavsiyesi , anladığım kadarıyla bazı abilerimiz sana lafla pardon sohbetle kuş satmışlar bak kimse senin gibi laf salatasıyla pardon sohbetle para verip kuş almaz(helede msn den sohbetle), eğer para veriyorsa gözüyle görmek ister. O yüzden sen üslubunu ve izlediğin taktiği değiştir kuş uçur izlet ondan sonra piyasa yapmaya çalış, belki birkaç kuş oynatır satarsan yediğin kazığı pardon verdiğin parayı çıkarırsın. Satamazsan beni çağır (dedikoduya değil kuş izlemeye) beğenirsem istediğin paraya alırım kuşu .Ayrıca bu konuda bir düşün bir sürü insan yorum yazıyorda neden sadece iki isime muhalefet ediyorum, muhalefet istemiyorsanız sizde ufak atın be kardeşim aramızda civcivlerde olabilir, onlarda yesin...

alp66 uslubuna ve konuşma şekline dikkat et unutma sen memursun baksana hakımda nelerde biliyormuşsun
senin bir sorunun var sorunda değil derdin büyük kuşlara para verdim aldım oynazsa derdetme sana hediyem olur
aile terbiyesi almış bir insan karşısındaki erkeğe çay içip karı gibi dedikodu yaptı diyorsa ben ondan şüpe ederim şu siteyi bir dolaş yazdıklarını oku inan sen bile şaşırırsın neler yazdığına kendini öyle bir dibe vurmuşsunki kimse seni cıkaramaz ordan.sonra senin memleket nere yaww profilinde yazmıyor ? ben adam gibi adam olan her kezden görmedende kuş alırım kuş satmaya gelince şükür kuş parasına ihtiyacım yok haa ucurmaya gelince ben çok ucurdum istanbuldanda tr değişik ilerindende seyredildi istanbul ve sakaryada 2 kuşum kupaya ucuyor bu konudada sizi aydınlatayım. siz anlatın biz dinleriz sizi ama şunu unutmayın ankarada içdiğimiz çaydan haberin olduğuna göre istihbaratın sağlam demek o halde saim ağanın özlerinin kimde olduğunuda bilirsin.

Sen ne laf anlamaz adammissin tunc 54.Sana güzel bir uslupla söyledik anlamadin kizdik lafimizi kestiler ,kurban elinde iyi kusun varsa ucur eger yoksa susta adam desinler yeter artik dün geldin pireydin simdi kanlandin bitmi oldun,milletin bezini carsaf yapma kendine.Bulundugun mekanda kuslarini bileni birak,seni taniyan bile yok kimsin nesin alti üstü cebine iki kurus koyupta kaziklananlardanmisin nesin gözüm deger kazanmak istiyorsan reklam yapma kimsenin isine baskalarini yaltakci yaparak karisma bizim orda sen ve senin gibilere 3 kurusluk kuscu derler varsa kusun kusundan bahset birak mamaktaki o insani onca zamandir kuscuymussun benim diyebilecegin hic kusun olmadiysa bu zamana kadar yaptigin emekleri kaldir at ve sana son sözüm tunc 54 kimseye neyin ne oldugunu bilmeden laf söyleme haddini bil.Ac gözünüde millete ne kuslar var gör,gercek ukalada sensin ayrica.

Not : BU YAZDIKLARIMI SILMEYINDE MESAJ ULASMAK ISTEDIGI YERE ULASSIN.......

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Sen ne laf anlamaz adammissin tunc 54.Sana güzel bir uslupla söyledik anlamadin kizdik lafimizi kestiler ,kurban elinde iyi kusun varsa ucur eger yoksa susta adam desinler yeter artik dün geldin pireydin simdi kanlandin bitmi oldun,milletin bezini carsaf yapma kendine.Bulundugun mekanda kuslarini bileni birak,seni taniyan bile yok kimsin nesin alti üstü cebine iki kurus koyupta kaziklananlardanmisin nesin gözüm deger kazanmak istiyorsan reklam yapma kimsenin isine baskalarini yaltakci yaparak karisma bizim orda sen ve senin gibilere 3 kurusluk kuscu derler varsa kusun kusundan bahset birak mamaktaki o insani onca zamandir kuscuymussun benim diyebilecegin hic kusun olmadiysa bu zamana kadar yaptigin emekleri kaldir at ve sana son sözüm tunc 54 kimseye neyin ne oldugunu bilmeden laf söyleme haddini bil.Ac gözünüde millete ne kuslar var gör,gercek ukalada sensin ayrica.

Not : BU YAZDIKLARIMI SILMEYINDE MESAJ ULASMAK ISTEDIGI YERE ULASSIN.......

Sayın Tahir Kemal BOZOĞLU size bu konuda birşey söylenildiğini sanmıyorum ben. Sanırım bu konuda artık bir gruplaşma olmaya başladı. Boş yere tartışmalar çıktı. Siz konu başlığına uygun mesajlar yazmayı bırakın herşeyi işin içine katıp birde üstüne üstün gruplaşma kurarak olayı kişiselleştirme amacı içindesiniz. Lütfen abilerim bu gibi şeylerden uzak duralım...

olay iyice çığrından çıktı ama.kendinize yakışmayacak şekilde davranıyorsunuz sayın abilerim.bu şekilde davrandıkca milletin gözünde değeriniz azalıyo küçülüyosunuz haberiniz yok.

genç kardeşlerimiz buraya bilgi edinmeye giriyor kavga dinlemeye değil.

s.a yaw tahir kemal siz gercekden çok basitsiniz yaw kardeşim sen ne hazımsız insansın seninle muhatap olan sana laf atan birimi var burada kardeşim terbiyeli ol kimin kime adam diyeceğine ve kimin nasıl adam olduğuna burdaki arkadaşlar yazıları okuyup zaten karar vermişdir kim kimi isterse kazıklar sizin içiniz rahat olsun ben sizin yerinizde olsam susarım ve sitedeki insanlara huzur veririm bizim oradada senin gibi yazanlara ne denir biliyormusun biliyorsundur ben bu arada sakaryalıyım bak sana acıkca söylim adam ol saygılı ol ağzından cıkana dikkat et karşındakini sen tanı tanımıyorsan tanımam diyorsan sen bilirsin ?

Bakın abilerim yeteri kadar uyardığımızı düşünüyorum.
Bundan sonra uyarı şeklimiz farklı olucak.
Ben lütfen demekten yoruldum siz hala devam ediyorsunuz.

Geri