ank'dan satılık malatyalar+resim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

1 çift beyaz ve 1 çift gök ala bol paçalılar satılıktır 4 tanesi 200 ytl

ilgin için tşk ederim tabiiki hallederiz yeterki yorum yazan ve ilgilenen olsun yorumlar geldikçe paylaşım ve kuş satımı tarafımca çoğalacaktır.

güzel kuşlar fiyat nedir acaba??

selam ankaradakı malatya besleyıcı kardesım sen elındekı malatyaları satılığa cıkarmıssın onlar saf malatyamı yoksa kırılma varmı bana kırılmıs gıbı geldı.benım sıtemdekı kuslar ıle bakıp karsılastırabılırsınız bu resımlerı asıl malatyalar ile ben 1 takım beyaz resmıde bırakıyorum.sitem ise http://www.malatyaguvercini.azbuz.com msn adresim:[email protected]

Ekli dosyalar

• 10442816[1].webp
    10442816[1].webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 3,078
malatyali44040' Alıntı:
selam ankaradakı malatya besleyıcı kardesım sen elındekı malatyaları satılığa cıkarmıssın onlar saf malatyamı yoksa kırılma varmı bana kırılmıs gıbı geldı.benım sıtemdekı kuslar ıle bakıp karsılastırabılırsınız bu resımlerı asıl malatyalar ile ben 1 takım beyaz resmıde bırakıyorum.sitem ise http://www.malatyaguvercini.azbuz.com msn adresim:[email protected]
kardeş amacım kesinlikle kimseyi üzmek değil bendekilerde evet kırılma var ben senden 1 çift istedim 150"den aşağı inmedin.bende o yüzden çiftine 100 biçtim amacım kesinlikle para değil sadece önerdiğim fiyata bazı kişiler ucuz bazıları ise uygun buldu ama kimse pahalı demedi yada 100 veremem dedi.dikkat edersen hiç ank ilgi yok çünkü ank para etmiyor ben ank orjinal dişi malatya yı 5 ytl aldım.nedense arayıp sorunca altın gibi değerleniyor elimde bir beyaz dişi daha var orjinal oyunun kralını yapıyor yavrularıda ondan alıyorum zaten baba ise demkeş .ank 1 çift malatya 40-50-ytl tek erkek istedim onada 75 ytl dedin anlamadım ihtiyaç var orjinal malatya olması için .şimdi anladınmı neden yavrularda kırılma olduğunu böyle pahalı olur ise piyasada daha çok melez kuş olacak ben bir arkadaşıma 4 tanesini 100 vereceğim amaç para dağil emek için ve diğer yavrulardan bu forumda olan arkadaşa hediye edeceğim bol paçalının anavatanı tek malatya değil buluruz evelallah

ayrıca tek bir malatya erkeğine 1 çift eş ve yumurtaya hazır bol paçalı vereceğim.yani senin 75 ytl ye benim 1 çift bol paçalılarım yandaki avadar onlarda o yavrulardan denk geliyor isterse takas olacak erkek 1 ytl olsun amaç orjinalliği bozmamak ve melez kuşlardan kaçmak neyse allah bol yavrular aldırsın çünkü her nerde ve nerede yaşatılıyor ise malatyaları çooooooookkkk seviyorummmmm.onlara ayırdığınız ilgi ve alaka için çookk teşekkür ederim her ne kadar yollamayacak ve anlaşamayacak olsakda.lütfen onlara iyi bakın benim için olmasa bile kuş ve kuşları hayvanları sevenler için.

malatya taklacısı sadece malatyada mı var? acaba. :)

hayır elbetteki sadece malatyada değil ama ismi malatya bol paçalısı olduğu için üretenler yada besleyenler sadece malatyada olduğunu sanıyor bence halbuki ben ank bendede orjinal malatya var hemde iki tane diğerleri karma orada olduğunu savunanlar çok para istiyorlar zaten malatyadanda dışarı çıkamamışlar o yüzden

max1' Alıntı:
hayır elbetteki sadece malatyada değil ama ismi malatya bol paçalısı olduğu için üretenler yada besleyenler sadece malatyada olduğunu sanıyor bence halbuki ben ank bendede orjinal malatya var hemde iki tane diğerleri karma orada olduğunu savunanlar çok para istiyorlar zaten malatyadanda dışarı çıkamamışlar o yüzden

malatya dan dışarı o yüzden çıkmamış kuşlarımızı zaten malatya dışında kimse görmedi gören ler hemen yer kuşu gezmez oynamaz diye yorum yapıo du bu site sayesinde daha bir tanınd kuşlarımız bence fiyat konusunda sen haklsın. Bence de o kadar paha fiyata satılamaması gerekiyor bu nu yaparak kuşların yaygınlaşmasın engel oluyoruz diye düşünüyorum ama siz malatya da ki malatya taklacılarını görseniz gerçekten çok etkilenirsiniz gerçekten burdaki payalaştığımız rsimlerle olmuyu mardin vb. diğer taklacı kuşlar da renkler hep sabittir ve bilinirler örneğin hemen çakmaklı ama malatyada sadece bir renk bile 6 şekilde bulunuo örneğn siyah (siyah ağbaş,siyah kalkanlı,sırtı kara,kara kuyruk,boynu kara,yanı kara...) gibi onun için yüzlerce renk tonu bulunmaktadır malatya güvercinlerinde ama kardeşim şu anda durumum yok ama bir kaç gün içinde istiyen herkese çok makul fiyatlarda Malatya Güvercini yollıyacam inanmıyaksınız ama malatya da bile en pahalı kuş türü Malatya Taklacısı çiftini Malatya da bile 50 ytl ye bulmak zor.

malatya taklacılarını illede yerinde görmek şart değil. resimleri itibariyle büyüleyici bir güzelliğe zaten sahipler ama kendi yerlerinde onları canlı görmek tabiiki bambaşka olur.uygun fiyata yollarım deniliyor ama iş gerçeğe binince boyut almaz bir durum hal ortaya çıkıyor ve çıkabilirsen çık işin içinden.artık olay msn de sörf yapmaya kalıyor insanı üzüyor ve msn den kişiyi silmeye kadar gidiyor bu arada alıcı kötü oluyor amaçlar msn de oyalanmak başka bir şey değil bana 1-2 hafta önce yollayacaktı cem kardeşimiz ama hala yollayacak bana boşuna 25 ytl verdirdi miski için takas ve parada vardı ama çaydı.ortada .......gibi kaldım neyse bu uzar...herkeze bol yavrular

malatya' Alıntı:
arkadaşım sende anlama bozukluğumu var benmi yanılıyorum ben dedimki heryerde malatya var ama malatyadaki gibi orji yok oku sonra yorum yap
anlama bozukluğu maalesef sende dikkat edersen malatyadan almak isdedim bendede orjinal malatya var +oyunlular bende biliyorum malatya orjinali ile kopyasının bir tutulamayacağını zaten o yüzden malatya yı çok seviyor ve besliyorum malatya taklacıları bölümünde KENDİ KUŞLARIM yazıyor oradan bak kuşlarıma kümesdeki tüm kuşlar gider ama onlar asla ayrıca ank oturupda malatyalı olan arkadaş ve komşularımızda var ama şimdiye kadar söylemedik yada rica etmedik.koca malatyada bir sizlerde var acaba dışarı satmıyoruz diyorsunuz komşular yakında getirecek bakın bedavaya nasılda geliyor malatya taklacıları ama haklısınız orjinalliği bozmaya bende çok karşıyım zaten o yüzden cem arkadaşımızdan erkek malatya istemiştim bendaki orjinal dişi ile eş tutmaya ARKADAŞ BANA MALATYA TAKLACISI HAKKINDA YORUM YAPMANA ÇOK KABARMIŞ DURUMDAYIM BENİM KÜMESDE 10 ADET BOL PAÇALI VAR 2 TANESİ ORJİNAL DİĞERLERİ MELEZ DEMKEŞ VE MALATYADAN OLAN YAVRULAR AYLARDIR ORJİNAL DİŞİ YE ORJİNAL MALATYA ERKEĞİ ARIYORUM AMA BULAMADIM BANA BU KONU HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLEMEYE HAKKIN YOK HADİ BİR ERKEK YOLLADA MERTLİĞİNİ YADA SAVUNDUĞUN ORJİNALLİĞİ GÖRELİM TAMAMLAMAMA YARDIMCI OL BOL PAÇALI MALATYA KUŞLARINA BEN ÇOK HİZMET VE MASRAF YAPTIM malatya taklacılarını ben sizden çok seviyorum

ayrıca bende 2 adet büyük kames var elime malatya erkeği geçtiği anda kümesin 1 tanesini sırf malatya taklacılarına ayıracağım böylelikle orjinal malatyalar elde edecek onların saflığını bozmamış olacağım halen anlaşılmadı ise benden PAS

malatya' Alıntı:
arkadaş benim demek istedim sen bir söz kullanmışsın arkadaş tek malatyada üretildini zannediyor yazmışsın bende heryerde beslenir ama malatyadaki gibi orji bulamazsın dedim polemik yapmana gerek yok :sinirli: :sinirli:
polemik falan yaptığım yok zaten forumda bu tür şeylerin yeri olmadığı gibi bizlerede yakışmaz ilgileriniz için tşk ederim ama halen malatya erkeği şart bana bulamadım lütfen yardımcı olun yyyyyaaaaa duyan yokkmu beni kurtaralım şu dişiyi melez yavrulardan

malatya' Alıntı:
ben sana göndermek isterdim helal hoş olsunda zor be kardeş köyden malatyaya gitmek otobüse vermek allaha emanet ol
eğer bana 1 çift malatya erkeği ulaştırır isen sana söz 1 kümes kuş vereceğim içinde 1 adet dişi ön tepeli miski 1 adet oyunlu ve damarlı arap 6-7-tane bol paçalı avadar resimdeki gibi +2 çit taklacı ve güzeller dahada benden PAS ama kurtaralım şu dişiyi melez yavru vermekten

malatya' Alıntı:
ben sana göndermek isterdim helal hoş olsunda zor be kardeş köyden malatyaya gitmek otobüse vermek allaha emanet ol
yağmasanda gürledin oda yeter ama işte öyle değil yetmiyor orjinal malatya erkeği lazımmmmmmmmmm

slm max arkadasım ve malatyada en ıyı kusun 50 ytl den daha fazla olmadığını savunan cem kardesım hemde cıftının malatya kusunu bana soyledığın kadarylan baban beslıyor ve malatya pıyasasını baban cok iyi bılıyordur.mardın oyun kusu veya sebapların bır defa adı cıkmıs değilmi vede sebap denılen kustan 25- ytl yede bulabılırsınız.2500 ytl ye de gercekten kuscu arkadaslar bılır eğer kusun değerini hakıkaten bılıyorlarsa.max kardesım benden fiyat sordun ve bende sana gercek manada fiyatını soyledım oyle ortalıkta pazardan satılan kusların değil.kusun her zaman değerini vereceksın değerini vermediğin zaman hiç bir sekilde eline iyisi gecmez.ben kimseye hediye edeyimde demiyorum dememde malatyadan bır kus gonderebılmek ıcın kırk takla atıyorsun otogarda vede verdığın parada cabası sofore ve muavıne.durduğum yerde kendıme ıs acmam varsa 50-100 ytl ye dısarı gonderebılecek malatya kusu besleyıcı kardeslerımden ben bu ısı gercekten bırakayım sız kendınız tanıtın bakayım nasıl tanıtacaksınız.kesinlikle elinize yüzünüze bulasacaktır.çünkü 1 gonderırsınız 2 gonderirsiniz 3 ye yolda kalırsınız.cem kardesımın yası 15 gibi yanlıs değilsem diğer kardesımın yasını bılmıyorum.burada konusması cok kolay yazması kolay verdığın sozu sattığın kusu onemlı olan yerıne getırebılmek onu yerıne getıremıyorsan hıc bır ısın yoktur zaten sadece burada yorum yazmaklan kalırsın.sen ankarada 5 ytl ye aldım dıyorsun bılmeyen bırınden 5 ytl ye almıssın işte 2. bır tekını de bulamıyorsun aynı zamanda bu kusların benzerlerı cok demkes gıbı ama ozellıklerı farklı ıste sıze anlatmaya calıstığım nokta bu demkes zorlan catıya kendını kaldırırsa iyi ama bızım kuslar dedığın gıbı taklacı ve ucucu.bu kuslar sadece malatyaya ozgu ikinci bir yerde bu kadar yaygın bunlardan sen goster bana ben sana kesınlıkle 1 çift hediye edeceğim.ben bu ıse gırısmeden once cok fazla arastırdım bunları nereden gelıyor bızım kuslara nerenın kusları benzıyor.nerede ne var dıye ama bır tek bızım kusa benzeyyen ırk ben iran güvercinlerinde gordum.artık irandan mı geldı malatyaya yada malatyada mı gitti irana bilmiyorum.büyüklerimize sorduğumuzda dedelerimizin dedeleri bile bunlardan beslıyorlarmıs yanı iranda gelme olasılığı baya az gibi gorunuyor.demkesı ve farklı ırklara bıle malatya kusu demenız üzüyor benı.sen malatya kırıklarına 100 diyorum dıyorsun benım soyledığım fiyatada cok diyorsun bu ne lahana bu ne tursu kardesım bır mantık getıremıyorum sana.neyse bunu daha fazla uzatmanın anlamı yok gercekten ıyı kus besleyeceğım dıyorsan da kusun hakkını vereceksın kus sahıbı olacaksın yoksa kımse kımseye babasının hayrına kolay kolay bır sey vermez.kalbınızı kıracak bırsey yazdıysamda kusura bakmayın

Malatyalı arakdasım kendıne gore bır bakıma haklısın ama hem tanıtmak ıstıyoruz dıyorsun ve bence bıraz fazla fıyat verıyorsun gıbıme gelıyor. karısmak gıbı olmasın ama...

kardes evt kendıme gore haklıyım dığerlerıne gorede haklıyım.ben ilk seferde gondereceğim kusu 2 sefere benden yıne aynı fiyata kus ısteyecek sonra yok dıyeceğim once gonderdın ayağı olacak aynı zamanda ben malatyada tanesını burdan ıstedığım fıyata cok rahat kus verıyorum.malatya pıyasasına verdığımın asağısına verdıkten sonra ne anlamı kalıyor.burda verdığım fiyata dısarıyada verıyorum bazı arkadaslar yok sukadar yok bukadar dıyor malatyalılar ya dedikleri fiyata yollayabılıyorlarsa tanıta bılıyorlarsa kardes ben hıc bır sey demıyorum ama yaptığın iş sarfettığın emeğin karsılığını azda olsa gormek gerekıyor haksızzam soyleyın kardes.benım kusların hemen hepsi 100 km lik uzaklıktaki koyde 300 den fazla kusum var her verdığım kus için o yolu gıdıp gelıyorum bunları falan hıc hesaba katmadan soyluyorum kusların fiyatını sonrada arkadaslardan busekılde soylentıler cıkıyor.

amacım kesinlikle üzmek yada kişi veya kişileri eleştirmek değil kümesimde ilk önceleri oyunlu kuşlar vardı.çevremde okadar çok besleyen varki ne hikmetse kuşlarım diğerlerinin yanına gidiyor ve almaya gittiğimdede kendi özmü öz kuşuma benim diye sahip çıkıyorlardı.yavru işte bir şekilde pırıltı ile indiriyorlardı.aradan bayağı bir seneler geçti vs.atmacalar bir çok defa çok sevdiğim kuşlarımı aldılar atta ağladığımda oldu ve süs kuşu beslemeye karar verdim.yalnış anlaşılmasın süs derken malatyaları kasdetmiyorum ama görüntüleri ve bol paçaları itibariyle onlarda çok benziyor.demkeş ve malatyadan olma melez yavrularım bayağı bir bol paçalılar.amacım kesinlikle para değil eğer öyle olsa idi 1 çift buharaya yada orjinal 1 çift malatya ya koca kümesi devretmezdim.100 ytl paha biçtim neden acaba 75ytl+25 yol ücreti=oldumu 100 nedenmiş bendeki orjinal dişiye orjinal bir erkek almak için semih kardeşim senin dediğin gibi emek önemlidir azmı elimle kuşların ....attım terledim peşlerinde koştum vs neden sendeki erkeği alamak için emeğimle karşılansın istedim aslında malatyalar ücret konusunda paha biçilemez ama malatya dışınada çıkmaları ve tanınmaları için üretici ve besleyicilerin özellikle ellerinde fazla var ise biraz fedakarlık yapmalarını tüm kuşcular adına rica ederiz. halen elimde çok kaliteli ve damarlı oyun kuşlarım var.ankaranın %90-95'i oyun kuşu besler süs besleyenler çok nadirdir.o yüzdende çok kaliteli malatyada olsa ank para tmiyor hatta kimse kümesine bile sokmuyor.ben aylardır arıyorum ama halen bulamadığım gibi alamadımda ayrıca bedavada istemiyorum.olanlarda çok para istiyor yada takas etmiyorlar.kimsenin kümesine gidipde kuş isteme gibi bir huymda yok.tek amacım orjinal dişiyi melez yavrulardan kurtarmak amacım duygu sömürüsü değil ama para olmayınca olmuyor işte malum herkez ev geçindiriyor ben zevk ve hobi için besliyorum bu işin ticaretini yapmadığım gibi daha hayatımda 1 adet kuş satmışlığımda yoktur.malatyaları çok seviyorum imkanım olsa malatyaya gider gözümle bakar beğenir alırım.elimde 1 çift orjinal malatya olsa kümesi komple boşaltacağım sadece onlara hizmet edeceğim ama erkek yok yok yok kıymetini bilin arkadaşlar malatyaların bırakın vermeyin kendi dallarında kalsınlar onlar orada daha huzurlu kıymetini bilmeyen kişilerin eline geçmesin varsın vermeyin ama onlara iyi bakın bizde burada öylesine oyalanalım kuşcuyuz diye geçinip gidelim.her kim ve kimleri üzdüysem çok özür dilerim.bükemediğin eli öpeceksin .inşallh bir gün bir yerden tesadüf eseri belki bir çift malatya yada erkeği işte ozaman hayalime ve rüyama kavuşurum neyse herkeze bo yavrular.saygılarımla İBRAHİM

Semih abi ben Malatya da bile 50 ytl den aşağı kuş bulmak zor. dedim bir yanlış anlaşılma olmuş kuşlar babamın değil bizzat benimdir ve bazı nedenlerden dolayı babam bakmaktadır çünkü kendiside kuşçudur ve bildiğim herşeyi ondan öğrendim şimdiye kadar 3 kere dışarı kuş yolladım ve gerçekten söylediğiniz gibi kırk takla attırıyor terminalde kuşları almak için ama bazı durumlar varki ben 100 tane kuşun kargoyla yollandığını ve hepsininde sağ bir şekilde alındığına şahit oldum ve zaten bazı otobüs firmaların bagaj prosedürüne göre Bagajın içerisinde:

Kırılabilir eşya ve bozulabilir madde, Akıcı ve kokucu madde, büyük ebatlı parça, Elektronik cihaz, Müzik aleti, İlaç, Değerli eşya (para, mücevherat, ticari ve kıymetli doküman, pasaport, kimlik vb.) Tehlikeli madde (ateşli silah, mermi, yanıcı, kimyasal nitelikli madde. Vb.)
Gibi eşyaların taşınması ve kaybı durumunda; maddi ve manevi zararından firmamız sorumlu değildir. yani taşınamaz denmektedir.

ama ayrıca hayvanlar için Otobüs içerisinde evcil hayvan taşınması, Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 50-b maddesi gereği yasaktır. Bagajda taşınması istenen evcil hayvanlar ancak özel kafeslerinde gerekli tedbirler alınarak taşınabilir.Kafesi olmayan evcil hayvanlar bagaja kabul edilmez. Evcil hayvanın zarar görebileceğine veya yolcuyu rahatsız edeceğine kanaat getirilirse evcil hayvanın taşınması sözkonusu değildir.
Bagajda taşınacak evcil hayvanların başına gelebilecek her türlü sorumluluk yolcuya aittir. Gerçekten dışardan görüldüğü gibi kolay birşey değil ama biraz tanıdık yardımıyla ancak öyle kolay olabilir ama yinede ben çoğu kez şahit oldum bizzat kendimde yolladım

Saygılarımla.

1 çift beyaz ve 1 çift gök ala yani 4 tanesi'de SATILMIŞTIR ilgilerinize teşekkür ederim

ok fiyat konusunda yanlıs anlasılma olmussa ozur dılerız.valla cem kardesım hangı kargo bu sekıl hayvan tasımacılığı yapıyorsa bıran once oğrende benı bu cıleden kurtar.artık garajdakı joforlerlen bırbırımızı yıyecek olduk.benım ıcın cok buyuk bır ıylık yapmıs olursan hangı kargoysa onunlan ıs yapayım hem kusu alan kısılerın ıcı rahat olur hemde bızım ıcın ıyı olur.saygılarımlan

Geri