max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mami3234' Alıntı:güzel kuşlar fiyat nedir acaba??
kardeş amacım kesinlikle kimseyi üzmek değil bendekilerde evet kırılma var ben senden 1 çift istedim 150"den aşağı inmedin.bende o yüzden çiftine 100 biçtim amacım kesinlikle para değil sadece önerdiğim fiyata bazı kişiler ucuz bazıları ise uygun buldu ama kimse pahalı demedi yada 100 veremem dedi.dikkat edersen hiç ank ilgi yok çünkü ank para etmiyor ben ank orjinal dişi malatya yı 5 ytl aldım.nedense arayıp sorunca altın gibi değerleniyor elimde bir beyaz dişi daha var orjinal oyunun kralını yapıyor yavrularıda ondan alıyorum zaten baba ise demkeş .ank 1 çift malatya 40-50-ytl tek erkek istedim onada 75 ytl dedin anlamadım ihtiyaç var orjinal malatya olması için .şimdi anladınmı neden yavrularda kırılma olduğunu böyle pahalı olur ise piyasada daha çok melez kuş olacak ben bir arkadaşıma 4 tanesini 100 vereceğim amaç para dağil emek için ve diğer yavrulardan bu forumda olan arkadaşa hediye edeceğim bol paçalının anavatanı tek malatya değil buluruz evelallahmalatyali44040' Alıntı:selam ankaradakı malatya besleyıcı kardesım sen elındekı malatyaları satılığa cıkarmıssın onlar saf malatyamı yoksa kırılma varmı bana kırılmıs gıbı geldı.benım sıtemdekı kuslar ıle bakıp karsılastırabılırsınız bu resımlerı asıl malatyalar ile ben 1 takım beyaz resmıde bırakıyorum.sitem ise http://www.malatyaguvercini.azbuz.com msn adresim:[email protected]
max1' Alıntı:hayır elbetteki sadece malatyada değil ama ismi malatya bol paçalısı olduğu için üretenler yada besleyenler sadece malatyada olduğunu sanıyor bence halbuki ben ank bendede orjinal malatya var hemde iki tane diğerleri karma orada olduğunu savunanlar çok para istiyorlar zaten malatyadanda dışarı çıkamamışlar o yüzden
anlama bozukluğu maalesef sende dikkat edersen malatyadan almak isdedim bendede orjinal malatya var +oyunlular bende biliyorum malatya orjinali ile kopyasının bir tutulamayacağını zaten o yüzden malatya yı çok seviyor ve besliyorum malatya taklacıları bölümünde KENDİ KUŞLARIM yazıyor oradan bak kuşlarıma kümesdeki tüm kuşlar gider ama onlar asla ayrıca ank oturupda malatyalı olan arkadaş ve komşularımızda var ama şimdiye kadar söylemedik yada rica etmedik.koca malatyada bir sizlerde var acaba dışarı satmıyoruz diyorsunuz komşular yakında getirecek bakın bedavaya nasılda geliyor malatya taklacıları ama haklısınız orjinalliği bozmaya bende çok karşıyım zaten o yüzden cem arkadaşımızdan erkek malatya istemiştim bendaki orjinal dişi ile eş tutmaya ARKADAŞ BANA MALATYA TAKLACISI HAKKINDA YORUM YAPMANA ÇOK KABARMIŞ DURUMDAYIM BENİM KÜMESDE 10 ADET BOL PAÇALI VAR 2 TANESİ ORJİNAL DİĞERLERİ MELEZ DEMKEŞ VE MALATYADAN OLAN YAVRULAR AYLARDIR ORJİNAL DİŞİ YE ORJİNAL MALATYA ERKEĞİ ARIYORUM AMA BULAMADIM BANA BU KONU HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLEMEYE HAKKIN YOK HADİ BİR ERKEK YOLLADA MERTLİĞİNİ YADA SAVUNDUĞUN ORJİNALLİĞİ GÖRELİM TAMAMLAMAMA YARDIMCI OL BOL PAÇALI MALATYA KUŞLARINA BEN ÇOK HİZMET VE MASRAF YAPTIM malatya taklacılarını ben sizden çok seviyorummalatya' Alıntı:arkadaşım sende anlama bozukluğumu var benmi yanılıyorum ben dedimki heryerde malatya var ama malatyadaki gibi orji yok oku sonra yorum yap
polemik falan yaptığım yok zaten forumda bu tür şeylerin yeri olmadığı gibi bizlerede yakışmaz ilgileriniz için tşk ederim ama halen malatya erkeği şart bana bulamadım lütfen yardımcı olun yyyyyaaaaa duyan yokkmu beni kurtaralım şu dişiyi melez yavrulardanmalatya' Alıntı:arkadaş benim demek istedim sen bir söz kullanmışsın arkadaş tek malatyada üretildini zannediyor yazmışsın bende heryerde beslenir ama malatyadaki gibi orji bulamazsın dedim polemik yapmana gerek yok :sinirli: :sinirli:
eğer bana 1 çift malatya erkeği ulaştırır isen sana söz 1 kümes kuş vereceğim içinde 1 adet dişi ön tepeli miski 1 adet oyunlu ve damarlı arap 6-7-tane bol paçalı avadar resimdeki gibi +2 çit taklacı ve güzeller dahada benden PAS ama kurtaralım şu dişiyi melez yavru vermektenmalatya' Alıntı:ben sana göndermek isterdim helal hoş olsunda zor be kardeş köyden malatyaya gitmek otobüse vermek allaha emanet ol
yağmasanda gürledin oda yeter ama işte öyle değil yetmiyor orjinal malatya erkeği lazımmmmmmmmmmmalatya' Alıntı:ben sana göndermek isterdim helal hoş olsunda zor be kardeş köyden malatyaya gitmek otobüse vermek allaha emanet ol