Ankut Irkı Güvercin Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar

selam arkadasım cok tatlı kusların var bol yavrular alırsın ınsallah bende bunlardan arıyorum bırcıftını satarmısın :heyo:

Cok agır konusmuşsunuz omer bey ewt bu benım ılk mesajım cunku benım asıl uyelıgım taklacıcı idi ama sadece kısaltma kullandıgım için banlandım(uzaklastırıldım).bu konuyla ılgılı Gokay abi ıle ılıtısıme gectım ve o tum msjlarıma baktıgını ve kural dışı bişi olmadıgını hatta cok saygılı oldugumu soledi ve banlı gozukmuyosun dedı lakin ben her uyelıgıme gırdıgımde banlı gozukuyor buda sızın yonetıcılerınız arasındakı kopuklugu ve celıskıyı kanıtlıyor.
bu sıteye ılk geldıgımde gercekten cok begenmıstım sıcak bı aile gıbıydınz adeta herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısıyor ve bunu yaparkende asla saygısızlık yapmıyordu ama bu son yaptıklarınız benı cok kırdı yazık adam sanmıstım sızı...
konuyu sılmısnız komple

ustam kuşların cok güzel bendede bi ara bunlardan vardı ama caldılar :( her neyse kardeşim renkleri olsun her şeyiyle cok güzel bunlar ya cok hoşuma gitti bol yavru alman dilegiyle inşallah senin kuşlara bişey olmaz :) bu arada apartanda mı bakıyosun kuşları ?

Geri