Anne Baba yavruya bakmıyor ne yapmalıyım.??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lugat16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

lugat16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Celal Batur
Meslek
bilgisayar meslek yüksek okulu yaşım 18 90 doğuml
İlgi Alanı
Kediler
slmlar 2 gün önce kümesimi temizledim kasaları çıkardım sonra gene aynı yerlere koydum bugün çok takip ettim demin de çıkıp tarasa baktım ama hala yavru aç napmalıyım önerilerinizi bekliyorum

!!..SaYGıLaR..!!

Ekli dosyalar

• DSC00489.webp
    DSC00489.webp
    315.1 KB · Görüntüleme: 2,298
Re: slmlar anne bana yavruya bakmıyo ne yapmalıyım yardım pls

balkes nerden kardeşş

öncelikle kazasız motor keyifleri dilerim ybr sade ve güzel maşallah. yavru kuşu çıktığı salmaya mı? koydun başka yere koymuş olabilirsin.

Resimdeki yavrudan bahsediyorsunuz sanırım. Eğer bu yavruyu 2006 sezonunda almış iseniz işe yaramaz. Çinden gelme oluyor çünkü. Ee dolayısıyla çinolarda iş yok. :)

basoglanh' Alıntı:
Resimdeki yavrudan bahsediyorsunuz sanırım. Eğer bu yavruyu 2006 sezonunda almış iseniz işe yaramaz. Çinden gelme oluyor çünkü. Ee dolayısıyla çinolarda iş yok. :)
hüseyin sen binersen çinolar öyle bozuluyo hatırlarsan senle köye gidiyordukta motor bozulmuştu. :heyo: :tamam:

iyi geceler öncelikle ybr motorumu alalı 2 hafta oldu 2009 madel city uzay kafa ama konumuz o değil sanırım

konuya gelince kuşlarımı kafesten çıkardım sonra kasaları çıkardım kümesi temizledim bazı kasaların yerlerini değiştirdim ama yavrulu bölümü değiştirmedim çünkü bakmayacağına emindim.ama sonuç olarak bakmıyolar sizce bn mi beslemeliyim beslersem nasıl bir yolla nasıl bi kolaylıkla besleyeyim

kardeşim allhtan ümit kesilmez al piknik biskivüsi bak alllhh allh

iyi bir fikir bide viewtopic.php?f=57&t=1706 adrese bakabilir misiniz yeni aldığım kuşlar ile ilgili şimdiden teşekkür ederim

mama biboronlarıyla doğru beslenme olur mu buğday onun deliklerinden geçebilir mi..??

kardeşim yavruya bakmıyosalar başka kuşun altına sürecen yada kendin bakacanda
selamlar

sevgili kardeşim bir kere yavrulu kuş varken kümes düzenini bozman bir hata.
şimdi kümesi eski dizayna getirin bir deneyin yine bakmazlar ise mamalıklarla ve şırıngayla besleme konuları forumun gerekli bölümünde detaylı bir şekilde mevcuttur.
lütfen yeni konu açmadan önce bir araştırın yada arama yapın bu konu varmı diye.
Lütfen konuya gitmek için aşağıyı tıklayınız.

yavrunun elde beslenmesi

Sen bakicaksin yemi kır ufalt ılık suyla ağzına koy yavrunun ağzını aç ufle günde 4/5 defa yap

Canım kardeşim bağzı kardeşlerim sana yazmış sitemizde elle yavru besleme diye bölüm var oraya bakmanı tavsiye edicem biraz araştırıver eğer online isen ya görsel yap yavrunun kaç günlük olduğunu bilelim ona göre tavsiyede bulunalım mayadamı ıslak sulu yemde mi yoksa iri tanedemi bunları iyi bilirsem sana tekrar yazabilirim selamlar.

Geri