anne kus öldü yavruya baba bakarmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuiso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuscuiso

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail efe
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar anne kusu araba ezdi tek yavrusu var baba kus bakarmi sizce anne kus oleli 2gun oldu fakat baba simdilik bakiyor sizce baba kus bakarmi ayrica yuvada baska kus yok yavru ve baba kus var bakmassa elle besleme yontemine gecicem ama arkadaslarin da basina gelmis baba kusu ucurmayip yanina es vermedigin surece baka r diyorlar sizce bakarmi arkadaslr

Yavrular tüylendiyse bakmasa bile büyütürsün, elle besleme yöntemleri var videolu anlatımıda sitede mevcut .
Ufak kaldılarsa sıkıntılı gerçi belli de olmaz, yanına şimdilik kuş atma bekle biraz zaman geçsin bakarsın canavar gibi bakar...

Eşi kaybolan , ölen erkekler genelde yavrulara bakıyorlar fakat sizinki ne yapar onu bilemem.Eğer bakarsa tek yavruyu tek başına büyütebilir.İnşallah bakar. :slm:

2 gün benim dişi arabım öldü erkek bakıyor canavar gibi çok şükür yavrularda toprak yemeye başladılar

arkadaşlar benim ki de bakıyor ama kesermi diye merak ediyorum şimdilik çok iyi bu gün 3 gününe girdi yavru ciklemeye başlayınca kuşun eli ayana dolaşıyo direk yawruya koşuyo

kuscuiso' Alıntı:
arkadaşlar benim ki de bakıyor ama kesermi diye merak ediyorum şimdilik çok iyi bu gün 3 gününe girdi yavru ciklemeye başlayınca kuşun eli ayana dolaşıyo direk yawruya koşuyo

» 31 Temmuz 2013 20:46

arkadaslar anne kusu araba ezdi tek yavrusu var baba kus bakarmi sizce anne kus oleli 2gun oldu fakat baba simdilik bakiyor sizce baba kus bakarmi ayrica yuvada baska kus yok yavru ve baba kus var bakmassa elle besleme yontemine gecicem ama arkadaslarin da basina gelmis baba kusu ucurmayip yanina es vermedigin surece baka r diyorlar sizce bakarmi arkadaslr
Kullanıcı avatarı
kuscuiso
Yeni Üye
Yeni Üye

aynı baslıgı zaten açmıssınız benzer konular sitemizde çok var arama yapınız olamayan baslıgı açınız bu bir uyarıdır :tamam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri