Anneyemi Çeker Babayamı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basmatepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

basmatepe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah atila
Meslek
özel şirket
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar çift araplarım eşleştiler tahminimce inşallah bu sefer yumurtlarlar ( Geçen hafta dişi arap yuvayı ısıttı ısıttı yumurtlamadı kalktı ) sormak isteğim konu erkek arabım tepeli ve ayna kuyruk , dişi düz arap , doğacak olan yavrularda ayna kuyruk olma şansı sizce % kaç ?

Araplar:

http://www.radyokuzi.com/dobisim/IMG_0728.JPG

Selam.Bazen öyle anaçlardan öyle yavrular çıkıyo ki şaşırmamak elde değil.Benim ikiside karakuyruk mısıriler kırmızı kuyruk yavru verdi düşün... ama genelde yavrular biri anaya biri babaya çeker.%90 yavruların biri aynalı çıkar.

arkadaşım belli olmaz bizim burada ayıptır söylemesi piç derler bazı dişilere böyle kuşlar yavrusu hep kendine ceker ama hepsi için geçerli değildir kuşuna bağlı

Genelde arkadaşın dediği gibi biri anaya biri babaya çeker genelde ilk yumurta babaya 2. yumurta anaya benzer Benim bildiğim ama mesela Kelebeklerden örnek vereyim karabaşlardan gelme bir beyazla mavi başlardan gelme bir beyazın var diyelim Karabaş ve mavi baş verme olasılığıda yüksektir yani Kuşlarının genlerinde ne varsa o Çıkabilir. Ama senin örneğine göre aynalı Kuyruk verme ihtimali Çok yüksek çünkü kuş ayna kuyrukların soyundan geliyor.

genel de yavrular yani ilk eslesenlerde ilk yavrular anaya cekme olasılıgı var ama kusun soyuna bakar %% kesinlik veremez kimse :tamam:

ben teşekkür ederim (:

kanına bağlı bakarsın hiç beklemediğin yavruda alabilirsin bende tahmin ediyorum ki biri ana biri baba
saygılar.....

Geri