Anneyi atmaca aldı yavrular babaya kaldı acil cevap verin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DumanlıHastası
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Eray
Meslek
Elektrik Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
Selamün aleyküm bugün kuşlarıma atmaca daldı dişi kuşu atmaca aldı yavrular henüz 3 günlük erkek kuş tek başına yavrulara bakabilir mi ? Aynı gün çıkan tek yavrulu bir çift kuşum var yavrunun birini onların altına kaydırsam bakarlar mı ? Ne yapmalıyım lütfen cevap veriniz??

Canım kardeşim yazışma yaparken nezaket kurallarını göz önünde bulundurmanızı rice ediyorum bu yazışma yaptığınız yer bir site binlerce kişi geziyor ve bakıyor hele hele gençler gelelim ikinci konu ya yavru kuşa anne maya ile 15=19 gün maya verir erkek kuş veremez varsın diğer tek yavrulu kuşun altında kalsın lar öbür türlü zaten öleceklerdi hiç olmazsa belki yaşama tutunur selamlar,

Teşekkür ederim abi artık öyle yapacağım . Nezaket derken anlamadım bı hatam bı yanlış yazmam olduysa özür dilerim herkesten

Güzel abim dedin ki anne 15 19 gün yavruya maya verir erkek kuş veremez peki yavrular ilk doğduğu gün erkek yavrulara kusma işlemi yapmıştı erkek maya kusmuyor da ne kusuyor ? Dün anneyi atmaca aldı bugün yavrulara baba baktı ve yavruların kursağı dolu şekil de . Şimdi gelelim şuna bir çok konuya cevap vermişsin dikkat ettim hep lafı yalan yanlış anlıyorsun siteye yönetici olmuşsun ama boşa olmuşsun ve üyelere nasıl davranacağını bilmiyorsun . Ya bu işi bırak ya da gerçekten bildiğin konulara cevap ver . Hasip abi neredesin gözünü seveyim gel be
Canım kardeşim yazışma yaparken nezaket kurallarını göz önünde bulundurmanızı rice ediyorum bu yazışma yaptığınız yer bir site binlerce kişi geziyor ve bakıyor hele hele gençler gelelim ikinci konu ya yavru kuşa anne maya ile 15=19 gün maya verir erkek kuş veremez varsın diğer tek yavrulu kuşun altında kalsın lar öbür türlü zaten öleceklerdi hiç olmazsa belki yaşama tutunur selamlar,

Canım kardeşim ilk günü baba yani erkek kuşa maya verir gibi yapar fakat maya değil hava verir yani boş kursağın yollarını açar dişinin de en büyük özelliği maya vermektir kuluçka döneminde o mayayı hazırlar. Selamlarımla.

Peki abi yazışmayı uzatmak istemiyorum ama anneleri dün atmaca aldı bugün baba baktı kursakları dolu şimdi yavruların kursağında hava mı var

Peki abi yazışmayı uzatmak istemiyorum ama anneleri dün atmaca aldı bugün baba baktı kursakları dolu şimdi yavruların kursağında hava mı var
Evet kardeşim hava var sen şimdi ne yapman gerikiyo biliyomusun 1 şırınga ve bebek bisküvisini ez ve şırıngayla yedir ama diyosan ben uğraşamam git bakıcı posta al iyi günler:)

Geri