Anormallik varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 834
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşalr bana 1 hafta önce yavru sabuniler geldi 2 tane kardşler birisi ayna kuyruk diğeri normal birisi kaçtı diğerinide kuşlarla birlikte yere sürüyorum yerde kalıyor uçurduğum kuşlara pırıltı için yere sopayla vurduğumda kalkıp iniyor şuana kadar hiç çatıya kalkmadı bugün yine pırıltı verirken eskisinden daha çok havalandı baktım takla atıp yere indi şaşırdım sonra ezana 1 saat var havada rüzgar yok dedim kaybolma heralde bi kaldırayım kuşun üstüne gittim 3-4 kere kuş çatıya kalkmadı zorlasam 3-4 metrelik çatı var oraya kalkarda diğer büyük çatıya gidip kaybolur diyede fazla üstüne gitmiyorum sorum şu kuş daha yavruyken takla atması normalmi ayrıca kuşu uçurmayamı çalışayım yoksa çatıya kendi kalkıp inermi ?

Valla taklacı beslemedigim için kesin birşey diyemem ama yavruyken takla atması normaldir.(TAKLACIDAN %1 ORANINDA BİLE ANLAMAM) Yavaş yavaş kişkişlemeye başla çok fazla havalandırma kalkıp kalkıp insin yavaş yavaş yükseltirirsin.

o kuşun önceden uçmadığına eminmisin , yoksa böyle birseyle ilk defa karşılaşıyorum kuş 1 2 hafta yerde gezinsin sonra yavaş yavaş çatıya çıkar indir etrafı tanısın iyice sonra uçun kuşun varsı yanında uçurabilirsin

Taklacı ırkı öyle taklaya birden başlamaz düz uçar ilk başlarda yanlarına uçurduğun güzel oyunu olan kuş katarsın onlarla birlikte coşmaya başlar ve taklalar yavaş yavaş sayı olarak artar ve bir süre sonra sefer yapar vs.vs.vs. o kuşu oyunu güzel 2 kuş ile birlikte uçur 1 hafta kadar sonra tek uçur.

Kuşun yaşını bilmiyorum ama kanat altlarında tüylerini daha tamamlamamış benim oyunlu kuşlarımı uçurunca o kuşda hep görüyor ondanmı olabilir bana gelmeden önce belki uçurmuştur veren abim bilmiyorum ama kuş baya baya takla atıyor bugün video koyucam kanat altlarını falanda atarım

Geri