ANŞLAŞILMAZ BİR HASTALIK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan varlı_iletişim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet varli
Meslek
cep teknik servis
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
arkadaşla akşam kuşlar sapa saglam yemledım ve yuvalarına aldım sabah kalkıp kuşlara bakim dedim ama bide ne gorim sapa saglam kuşlar yaşıyo ama kanat cırpmaktan otmekten bile acızlerdı dukanı bır sure geç açtım bu yuzden dukanı açıp elemanı bırakıp tekrar eve gıttım
kuşları açtım bu durumdakı kuşları guneşe çıkarıp bırakı verdım hemen hemen hepsı duzeldı fakat bırı hala aynı bunun sebebı nedendır acaba çok merak edıyom zehir olabılmı cevablarınızı beklıyorum

Olayın olduğu gün diğer günlerden farklı bir şey yapıp yapmadığınızı hatırlamaya çalışırsanız sanırım sorunuzun cevabını da bulmuş olursunuz..

merhaba,yuva etrafına bakarak çözebilirsin,didikledikleri strafor köpük ,yada yemek artığı,içtikleri yada yıkandıkları deterjanlı su,yuvanın havasız kalışı,hepside aynıysa suluklarınıda tuzla yıka ,inşallah tekrar başına gelmez yavrular pek dayanamazlar çünkü :slm:

ustalar dıger zamanlardan farkı yoktu etraftada herhangı oyle şüpelı durum yoktu anlayamadım ıkı kez başıma geldı anlam veremedım neyse yıne yardımlarınız ıçın sagolun saygılar

canım kardeşim kuşların yagmurdamı kaldılar yagmurda veya banyo yapıpta kurumadan kümese sokmuşsan havada biraz soguk ise özellikle genç kuşları daha fazla etkiler

arkadaşlar baya yogun oldugum ıçın mesajlara bıraz geç baktık kusuruma bakmayın sorun galıba cozuldu gıbı yuvada fare varmış sanırım bu kuşlar fare dışkısı yemışler o yuzden bu şekıl olumler oluyo kanısına varıdım yınede sagolun yorumlarınız ıçın fare dışkısını yıyen guvercın yuzde doksan olur bu olayda boyle sanırım

arkadaşım slm fare pisliği genellikle salmonella veba gibi hastalıklar taşır ben sana aşı öneririm new caste diye suya karışan ve 6 ayda gününü geçırmeden yapman gereken bi aşı saygılarımla

Geri