ali07
Üye
- Ad Soyad
- ali bulut
- Meslek
- sporcu
- İlgi Alanı
- Kediler
[No message]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S A Ali kardeşkuşların güzel saglıklı görünüyorlar güle güle besle lakin kuşcu birazda kümesinden belli olur 1saatinide temizlige hijyene ayır bu şekil devam edersen sonları iyi olmaz kümes temizligi çok önemlidir yaşını belirtmemişsin nasıl başlarsan öyle gidersin sen kuşa ver kuşda sana verir emeksiz yemek yoktur saygılarali07' Alıntı:arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için...manavgat ta besleyen kardeşim o dediğinin mümkünatı yok ben manavgatta hiç kimseden kuş alıpta beslemiyorum..o dediğin kuşlarda kırıkkaleden gelme olup 4 senedir bendeler...ayrıca bu kuşlar sadece bazıları daha neler var neler isteyen olursa satılık kuşlarda var....
herkese hayırlı günler dilerim....
ali07' Alıntı:arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için...manavgat ta besleyen kardeşim o dediğinin mümkünatı yok ben manavgatta hiç kimseden kuş alıpta beslemiyorum..o dediğin kuşlarda kırıkkaleden gelme olup 4 senedir bendeler...ayrıca bu kuşlar sadece bazıları daha neler var neler isteyen olursa satılık kuşlarda var....
herkese hayırlı günler dilerim....