ANTALYA MANAVGAT TAN KIRIKKALE ANKARA OYUN KUŞLARIMIZ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

ali07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali bulut
Meslek
sporcu
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

[No message]

[No message]

[No message]

[No message]

Sağlıkla besleyin, kuşlarınızın içinde bolca gösterişli kuşl var maşallah .. .. Ortamları sanırım biraz kirli gibi , kümes temizliği konusunda özenli olmanızı öneririm. selamlarŞEREF

[No message]

Maşallahları var çok şekilli kuşlarınız var güle güle besleyiniz.
Bazılarınıda benzettim bazı kuşlara sanırım ankaradan getirdikleriniz ankarada görmüşlüğümüz var.

[No message]

tebrıkler guzel bır kumes olusturmusunuz.bende su takkalıları cok sevıyorum.elımde yok ama boyle resımlerde gorunce goze cok hos gelıyolar

Maşallah güzel kuşlar bende Manavgat'ta yaşıyorum adım Halil 15. resimdeki dumanlı perçemliyle arkasındaki şekerliyi kimden aldın sanki benim eski beslediğim kuşlara benzettim.

kuşlar güzel.. maşallah.. güle güle besleyiniz...

açık gök hakkında bilgi alabilirmiyim sakıncası yoksa

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için...manavgat ta besleyen kardeşim o dediğinin mümkünatı yok ben manavgatta hiç kimseden kuş alıpta beslemiyorum..o dediğin kuşlarda kırıkkaleden gelme olup 4 senedir bendeler...ayrıca bu kuşlar sadece bazıları daha neler var neler isteyen olursa satılık kuşlarda var....
herkese hayırlı günler dilerim....

ali07' Alıntı:
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için...manavgat ta besleyen kardeşim o dediğinin mümkünatı yok ben manavgatta hiç kimseden kuş alıpta beslemiyorum..o dediğin kuşlarda kırıkkaleden gelme olup 4 senedir bendeler...ayrıca bu kuşlar sadece bazıları daha neler var neler isteyen olursa satılık kuşlarda var....
S A Ali kardeşkuşların güzel saglıklı görünüyorlar güle güle besle lakin kuşcu birazda kümesinden belli olur 1saatinide temizlige hijyene ayır bu şekil devam edersen sonları iyi olmaz kümes temizligi çok önemlidir yaşını belirtmemişsin nasıl başlarsan öyle gidersin sen kuşa ver kuşda sana verir emeksiz yemek yoktur saygılar

S A Ali kardeşkuşların güzel saglıklı görünüyorlar güle güle besle lakin kuşcu birazda kümesinden belli olur 1saatinide temizlige hijyene ayır bu şekil devam edersen sonları iyi olmaz kümes temizligi çok önemlidir yaşını belirtmemişsin nasıl başlarsan öyle gidersin sen kuşa ver kuşda sana verir emeksiz yemek yoktur saygılar

yaşım 29 eyvallah yorumların için marik abi...

maaşallah kuşların güzelmiş sakıncası olmazsa araplarının bel kısımlarını gösteren resimler koyabilirmisn acaba

ali07' Alıntı:

Saol açıklaman için cok benzettim eski beslediğim kuşlara neyse hayrını gör hepsinin

Kuş satın almak istemiyorum saol elimdekiler bana yetiyor abilerimiz saolunsun onlardan alıyorum ücretsiz.

Geri