antalya merkezde oturan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elemim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

elemim

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış yoleri
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar aranızda antalya merkezde oturan var mı acaba hem kuş hem de bilgi alış verişi için bide dostluk kurmak amacıyla tesekürler

ELEMİM

Re: antalya merkez de olanlar

kimse yokmu yani antalya mrekez de oturan neyse sağlık olsun

selam konu başlığı tarafımdan değiştirildi..sanki antalya merkezde olan bir olay varmış hissi yaratılmış gibiydi..

tesekkürler ali bey
necmi bey sizinlede tanısmak isterim bende devlet su işlerinde oturuyorum daha doğrusu masa dağının biraz altında

merhaba bende antalya masa dağında dsi ni hemen üstünde oturuyorum işaallah tanışmak asip olur

inş tanısmak nasip olur kuşçu_30 kardesim

merhaba barış abi masa dağında mutlu ve mehmet abiyi tanıyormusun acaba

evet cok yakından hemde
seninde var mı onlarla münasebetin...

evet arasıra yanlarına gelirim.mutlu abiyle mehmet abinin yanına gelen bi arkadaşım daha var adı yunus seni tanıyomuş banada o söyledi.

evet yunusu bende tanıyorum ...
belki beni de görmüssündür ??

olabilir belki sende beni görmüşşündür çünkü mutlu abinin oraya genellikle yunusla geliyorum.

yunus bnm evi biliyor istersen onunla ulaşabilirsin bana ...

Ben gölhisarda oturuyorum sık sık antalyaya giderim taklacı ve dolapçı beslemeye başladım yeniyim aranızda (: Öğrenciyim ben taklacım 2 tane dahada almak istiyorum ama çok pahalı geliyo fiyatlar antalyada cuzi miktara kuş satan abilerimiz varsa yardım istiyorum onlardan (:

merhaba antalya merkezde oturuyorum arif ben...

8X5555' Alıntı:
Ben gölhisarda oturuyorum sık sık antalyaya giderim taklacı ve dolapçı beslemeye başladım yeniyim aranızda (: Öğrenciyim ben taklacım 2 tane dahada almak istiyorum ama çok pahalı geliyo fiyatlar antalyada cuzi miktara kuş satan abilerimiz varsa yardım istiyorum onlardan (:

memnun oldum arkadasım bende aslen burdurluyum ama antalya da oturuyorum...

alamardin' Alıntı:
merhaba antalya merkezde oturuyorum arif ben...

memnun oldum arif bey
ben bu konuyu cok önce acmıstım bu kadar zaman sonra da hatırlanması sevindirici
cevap yazan tüm herkese cok tesekürler inş bi gün tanısmak nasip olur hepinizle...

Peki abilerim bana söylediğim konuda yardımcı olabilecek olan varmı? (:

Antalya'da ki kuşçular

Değerli antalyalı arkadaşlar bizim memlekette, gerçekten kuşa fiyat ve özellik bakımından gerçek değerini vermiyorlar. Benim zamaan zaman anadoluda gittiğim yerlerde gerçek kuşçuluğa şaht oluyorum... örneğin bizde 30-40 tl eder dedikleri kuşlara çok değer verebiliyorlar... bir de ikliminden mididr nedir. Kuşlar yazın çok rahatsız olabiliyorlar... Birkaç gerçek kuşçu var onlarda buraklarda olsun.. bişiler öğrenmeye çalışıyor.. Neyse daha çok tanıuşır bilgi alışverişinde bulunuruz. Site için Sayın Hüseyin BAŞOĞLAN'a teşekkürlewr...

Başlık Acılalı Bayağı Olmus Bedne Antalya MANAVGATTA Besliyorum...

Geri