jakabo007
Üye
- Ad Soyad
- asım küstür
- Meslek
- işletme
- İlgi Alanı
- Kediler
ANTALYADAN KRAL KUŞLARIN DEVAMI!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferro18' Alıntı:selamunaleykum
huzurlu gunlerde besleyin gonlunuzce hazini almanizi dilerim ozellikle ilk resimdeki beyaz percemli cok hosuma gitti pekde beyaz kususdan haz etmesem dahi
saygilarimla
osman usta' Alıntı:güle güle besleyin hayvanların hepsi seçmece süslü ve renkli .e gardaşım yerde güzellerde havada nasıl bi oyun videosu atsanda seferlerine baksak olmazmıydı
guvercin07' Alıntı:slm lar ASIM kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.. kuşların çok temiz ve bakımlı görünüyor maşallah. kaliteli kuşlar olduklarıda belli ayrıca. ismen çıkartamadım ama şahsen tanışdıkmı acaba daha önce seninle? bende ANTALYADAyım çünkü
jakabo007' Alıntı:eyvallah teşekkür ederim hüseyin kardeş.daha iyileri senin olsun inşallah.daha önce tanışmadık ama ben de asenin kuşlarını internetten göördüm.ve fazla kuşcuyu tanımam antalyadan.
guvercin07' Alıntı:jakabo007' Alıntı:eyvallah teşekkür ederim hüseyin kardeş.daha iyileri senin olsun inşallah.daha önce tanışmadık ama ben de asenin kuşlarını internetten göördüm.ve fazla kuşcuyu tanımam antalyadan.
anlıyorum.. müsait olduğumuz bir hafta sonu haberleşelim beklerim öyleyse kardeş , yüzyüzede tanışalım ..