ANTALYADAN KRAL KUŞLARIN DEVAMI!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jakabo007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

jakabo007

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım küstür
Meslek
işletme
İlgi Alanı
Kediler
ANTALYADAN KRAL KUŞLARIN DEVAMI!!!

dsc00563o.jpg

dsc00616.jpg

dsc00967p.jpg

dsc03223h.jpg

dsc03336o.jpg

dsc03344i.jpg

dsc03350i.jpg

fsfsdiivekndsakaterkek.jpg

img0270w.jpg

img0365.jpg

img0569.jpg

img0781.jpg

img0844o.jpg

img0864.jpg

img0886n.jpg

img0899v.jpg

img0901.jpg

img0940.jpg

photo0197n.jpg

nazar değmesin güzel kuşlar

S.A Asim Bey...

Aramiza hosgeldiniz öncelikle,umarim bizimle birlikte hosca vakit gecirir ve bir cok güzel konuya imza atarsiniz insaallah.

Kuslariniza gelince maasallah herbirisi birbirincen güzel ve saglikli kuslar,dilerim verdiginiz hizmetin karsiligini alir keyifli günler yasarsiniz.
Bu arada Antalya`ya ziyaret icin geldigimde görüsmüsmüydük acaba yada ben yanlis hatirliyorum oda olabilir...?

Neyse herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,saygilar....

Kuşların çok güzel sağlıklı yavru alırsın inşallah ama ilk resimdeki beyazlara çok temiz bakmışsın tebrik ederim

Masallah kuslar cok guzel resimlerde cok guzel tebrik etmek lzm boyle guzel kusları fotolayıp bizimle paylastıgınız icin saglıklı bol yavrulu gunler..

Bakımlı güzel kuşlara benziyorlar , sağlıkla bakın .. selamlar .ŞEREF

selamunaleykum
huzurlu gunlerde besleyin gonlunuzce hazini almanizi dilerim ozellikle ilk resimdeki beyaz percemli cok hosuma gitti pekde beyaz kususdan haz etmesem dahi
saygilarimla

güle güle besleyin hayvanların hepsi seçmece süslü ve renkli .e gardaşım yerde güzellerde havada nasıl bi oyun videosu atsanda seferlerine baksak olmazmıydı

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
huzurlu gunlerde besleyin gonlunuzce hazini almanizi dilerim ozellikle ilk resimdeki beyaz percemli cok hosuma gitti pekde beyaz kususdan haz etmesem dahi
saygilarimla

eyvallah cok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun...

osman usta' Alıntı:
güle güle besleyin hayvanların hepsi seçmece süslü ve renkli .e gardaşım yerde güzellerde havada nasıl bi oyun videosu atsanda seferlerine baksak olmazmıydı

allah razı olsun gardaş daha iyileri senin olsun.yakın zamanda videolarda koyucam.saygılar...

slm lar ASIM kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.. kuşların çok temiz ve bakımlı görünüyor maşallah. kaliteli kuşlar olduklarıda belli ayrıca. ismen çıkartamadım ama şahsen tanışdıkmı acaba daha önce seninle? bende ANTALYADAyım çünkü

guvercin07' Alıntı:
slm lar ASIM kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.. kuşların çok temiz ve bakımlı görünüyor maşallah. kaliteli kuşlar olduklarıda belli ayrıca. ismen çıkartamadım ama şahsen tanışdıkmı acaba daha önce seninle? bende ANTALYADAyım çünkü

eyvallah teşekkür ederim hüseyin kardeş.daha iyileri senin olsun inşallah.daha önce tanışmadık ama ben de asenin kuşlarını internetten göördüm.ve fazla kuşcuyu tanımam antalyadan.

jakabo007' Alıntı:
eyvallah teşekkür ederim hüseyin kardeş.daha iyileri senin olsun inşallah.daha önce tanışmadık ama ben de asenin kuşlarını internetten göördüm.ve fazla kuşcuyu tanımam antalyadan.

anlıyorum.. müsait olduğumuz bir hafta sonu haberleşelim beklerim öyleyse kardeş , yüzyüzede tanışalım ..

guvercin07' Alıntı:
jakabo007' Alıntı:

anlıyorum.. müsait olduğumuz bir hafta sonu haberleşelim beklerim öyleyse kardeş , yüzyüzede tanışalım ..

inşallah bi hafta sonu musait olduğumda haberleşir görüşürüz hüseyin kardeş. şimdiden bayramın mübarek olsun.

Geri