ANTİBİYOTİK....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba iyi akşamlar bugün kuşlarımın içme sularına az birşey tetra 250 döktüm suyun rengi biraz değişti.İlk başta kuşlar rengi değişik olunca içmediler ama sonra bi içtiler ttam içtiler sanki herzamankinden fazla içtiler.Haftada 1 kez böle yapsam kuşlara bi zararı yada bi yararı dokunurmu?

Kuşlarında hastalık yoksa antibiyotik vermene gerek yok.Antibiyotik insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da bağışıklık sistemini zayıflatır.Kuşların bünyesi zamanla antibiyotiğe alışır ve hastalıklara karşı vücutları direnç sağlayamaz, sürekli antibiyotik takviyesi yapmak zorunda kalırsın.Bunun yerine

Pazartesi - Çarşamba - Cuma yani haftada 3 gün sularına bal veya pekmez koy, haftada bir gün 2 litre suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi , 1 diş sarımsak dövüp at.Hem doğaldır hemde sağlıkları açısından çok faydalıdır.10 günde birde ısırgan otunu kaynatıp suynu içirirsen kuşarın kolay kolay hastalanmaz.Selametle

Çok teşekkürler.Balı mesela 1 litre suya ne kadar bal koymalıyım?

1 tatlı kaşığı yeterli olur. elma sırkesını kapakla koyarsın 1 kapak . çok doğru bilgi ler vermiş saolsun katılıyorum ismaile soylenen lerı uygularsan tetra ya gerk kalmaz

Yanlış anlamadım değilmi 1 tatlı kaşığı çay kaşıgı filan degil yani.

Benım suluk 1 litre ufak yani o zaman o suluga yarım tatlı kasıgı yeterli

Bu kış aylarında benım hayvanlarda keyifsiz halsizleştiler bende dediğiniz gibi elma sirkesi sarımsak felan verıyorum. Çok ağırlaşan hayvanlara tetra veriyorum toparlansınlar diye

Geri