esintitasarim
Üye
- Ad Soyad
- Oyun Kuşları
- Meslek
- Oyun kuşu
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahrazı olsun abi güzel yorumun için teşekkür ederim.[email protected]' Alıntı:TAKLACI BRANŞIM OLMADIĞI İÇİN DEĞERLENDİRME YAPAMAM . FAKAT, ÇOK GÜZEL GÖRÜNDÜKLERİNİ SÖYLEYEBİLİRİM. MAŞALLAH. :slm:
Yorumun için teşekkür ederim inşallah çoğalta bilirsem neden olmasın.SİVRİHİSARLI' Alıntı:s.a maşallh çok güzel kuşlar.benim yanardönerlere karşı zaafım vardır.hele koyusuna hiç dayanamam.kuşların hayrını görün..ercan kardeşim yolun eskişehire düşerse aman bunların yavrularından da getir...
Güzel yorumun için teşekkür ederim bu kuşlar ankaranın çok eski kuşlarındandır temin ettiğim kişi uzun zamandır kuş uçurmuyor ve bu kuşlar yuva söküğüdür. ama oyun stillerini soracak olursanız deparlı sesli ve uzun kaçıyormuş. yavrularını alıp denicez ama iyi kuşlar olunduğu bir çok kişi tarafından biliniyor.mermerci-vedat' Alıntı:MAŞALLAH OYUNLARI HAKKINDA BİRŞEY DİYEMEM AMA GERÇEKDEN ÇİKOLATA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR
evet hocam kuşlar yuva söküğü ama gerçekten gerek duymadım çünkü kuşlar hediye geldi zaten kuş sahipleri sağlam insanlar kuş ticareti yapmıyorlar yani ihtiyaçları yok tamamen hobi amaçlı besliyorlar sağolsunlar bizde nasibimizi aldık yorumun için ayrıca teşekkür ederim.ekran20009' Alıntı:güzel kuşlar maşallah. açık renklileri bir başka oluyo bunların. umarım yavruları beklediğin kalitede çıkar. uçurmadan almışsın anladığım kadarıyla...
teşekkür ederim Allah daha iyilerini cümlemize nasip etsin gerçi ben iddaalı konuşmaktan hep uzak durmuşumdur benim en büyük keyfim iyi kuşu uçar seyretmektir bende veya başkasında fark etmez keyif versin yeterkimermerci-vedat' Alıntı:O ZAMAN BİZE MAŞALLLAH ALLAH UTANDIRMAsIN DEMEK DÜŞER
sAYGILAR
Teşekkür ederim hüseyin bey çogalta bilirsem paylaşmak isterimHüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Maşallah sağlıkla besleyin. Bu renkte kuşlara karşı hep ilgim olmuştur.
Güzel yorumun için teşekkür ederim şeref abi.şeref' Alıntı:Gösterişli albenili kuşlar Maşallah sağlıkla bakın . selamlarŞEREF ..
Allahrazı olsun muharrem abi daha iyilerini Allah cümlemize nasip etsin.kuscu_marik' Alıntı:masallah ercan güle güle besle sevdigim renkler paylasım için tesekkürler
saygılar
Allah razı olsun kardeş Allah daha iyilerini nasip etsin. güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim.mazidenbiri' Alıntı:abi kuşların maşallahı var
özellikle fizikleri cok hoşuma gittti
bu renkler zaten herkesin sevdiği renklerdir
allah nazardan saklasın
saygılar
Teşekkür ederim Ali hocam Allahrazı olsun..alidemirsmm' Alıntı:maşallah ercan kardeş, hepsi birbirinden hoş, ben de aksine koyu kuşu pek sevmem ama bunlara gerçekten kanım kaynadı, bahtları da zürriyetleri de iyi olur inşallah, selamlar...