Apartman balkonunda güvercin beslemek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alparslan_Yiğitkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 718
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alparslan Yiğitkurt
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
öncelikle s.a arkadaşlar ben apartmanda güvercin beslemek istiyorum bi ara beslemiştim komşular şikayetci olmuşlar ve
eve zabıta geldi kuşlarımı kaltırmak zorunda kaldım. yine tekrar bi hevesle beslemek istiyorum daha önce besleğimde
2 tane postam vardı evimiz en son kat da olduğu için ucuruyordum. Şimdi tekrar beslemek ve ucurmak istiyorum biraz araştırma yaptım apartman yönetim planında evcil hayvan beslenemez. Diye bir madde yoksa beslene biliyormuş sizin
görüşleriniz nedir paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

ÇAMAŞIRLAR KIRLENMİYORSA GÜRÜLTÜ OLMUYORSA , YEMLER KOMŞUNUN BALKONU KİRLETMIYORSA ...

KOMŞULARINI DA RAHATSIZ ETMIYORSAN SIKINTI OLMAZ GİBİ GELİYOR BANA ...

sıkayet olurda evıne zabıta gelırse ılk sefer senı uyarır eger kaldırmassan sana ceza yazabılır artık bu sorunada cevre ve orman bakanlıgı baktıgı ıcın mahkemeye ıtıraz edersen zabıta karısamaz cezayıda odemessın

kardeşim aynı sıkıntıyı bende çektim insanlarla uğraşmak çok zor artık herkes afedersiniz bi tarafının rahatlığında kimse kimsenin zevklerini düşünmüyor bende yaklaşık 1 sene bu işi kovaladım ve sonunda evimizin yaklaşık 200 300 metre uzağında bir tanıdığım vardı onun bahçesinde besledim ve allaha şükür de besliyorum bence hiç insanlarla uğraşmana deymez boşver sen birde apartman kat malikleri kurallarında evde evcil hayvan beslemek yasak kardeşim... saygılar Batuhan

yorumlarınız için teşekkürler...
en büyük sorun cıkartığı ses. sesten rahatsız oluyormuş alt komşu.
güvercinin cıkartığı sesi önlemek için yapabileceğimiz bir şey varmı ?
benim aklımda bişey var sizle paylaşim ; köpeklerin klubelerine saat veya kısık seste radyo koyanlar varmış köpek kendini yanlız hissetmesin diye sizce bu şekilde olurmu. yorumlarınızı bekliyorum

ERKEKLER ; ÇOK OLUNCA GOGURTULAR , AVUKLAMALAR, ANIRMALARI ... :haha: ARTIYOR..

BEN DE APARTMANDAYIM.. 1-2 ÇİFT GÜVERCİN BESLİYORUM..ÇOĞALANLARI ARKADAŞLARIMA VERİYORUM..

AZ SAYIDA BESLERSEK SES OLMUYOR.. :slm:

Geri