ara ki bulasın yok mu yol gösteren

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
sayın aradaşlar ben ankara da bulunuyorum 3 aydır güvercin besliyorum küçüklüğümde de birkaç kez yeltenmiştim . sizlere diyeceğim şudur. beni dürüstlüğüne güvendiğiniz bi abinize kardeğinize yönlendirir misiniz. samimi bir şekilde yazıyorum yolum ihaleden halden ilerisine gidemiyo çünkü kimseyi tanımıyorum adını bildiğim duyduğum insanların yanına da gidemem çünkü ben öğrenciyim yalnız yaşıyorum maddi anlamda sıkıntı yaşıyorum anlıycağınız . neyse fazla uzatmayım izlerken zevk alabileceğim bir çift kuş istiyorum kuşçu üstatlar bana bir çift yavru verebilir misiniz . uygun bir fiyata

valla güzel kardeşim ne diyeyim sana öyle insanlar çıktıki milletin iyi niyetlerini çok suistimal ettiler.gönül ister iyi kuş vermek fakat iyi kuşu iyi paralara bile bulamıyoruz.senden öncede genç arkadaşlar çıktı yardımcı olanlarda oldu fakat 2 hafta sonra kendi kuşunu ihalede görünce şaşıranlarda oldu.o yüzden kimseye minnet etme biraz daha sabret para biriktir öyle bakarak izleyerek al.

Selamlar.Bende öğrenciyim sıkıntınızı alayabiliyorum.Eğer İstanbula yolunuz düşerse taklacılarımdan bir çift hediye edebilirim.Malesef gönderme imkanım yok.Önemli olan güvercin değil.Eğer butaraflara gelirseniz irtibatta olalım.Belki güvercinler dostluğa vesile olur.Saygılar...

s.a kardeşim bana bir ay sonra bi şekilde ulaş maddi olarata bişey hazırlama

genc kardeşim ben antalyada yaşıyorum buraya yolun duşerse beni ara sana bircift kuş hediye ederim iyi kuşu parayla alamazsın tabi kuşcudan tlf 05323324141 selamlar

maskeler' Alıntı:
sayın aradaşlar ben ankara da bulunuyorum 3 aydır güvercin besliyorum küçüklüğümde de birkaç kez yeltenmiştim . sizlere diyeceğim şudur. beni dürüstlüğüne güvendiğiniz bi abinize kardeğinize yönlendirir misiniz. samimi bir şekilde yazıyorum yolum ihaleden halden ilerisine gidemiyo çünkü kimseyi tanımıyorum adını bildiğim duyduğum insanların yanına da gidemem çünkü ben öğrenciyim yalnız yaşıyorum maddi anlamda sıkıntı yaşıyorum anlıycağınız . neyse fazla uzatmayım izlerken zevk alabileceğim bir çift kuş istiyorum kuşçu üstatlar bana bir çift yavru verebilir misiniz . uygun bir fiyata

Sinan Abi kesinlikle çok haklısın. Aylardır dişi kuş arıyorum ama gidiyorum bizim burdaki kuşçuya kuş ölmek üzere zor nefes alıyo resmen kuşa 20 tl istiyor. Yani işimiz Allah'a kaldı ne diyeyim inşallah hayırlısı olur...

......SİNAN ÖZTEKİN.......

S.a kardeşim bende ankaradayım ve bende öğrenciyim sorunlarını anlıyorum bende çok aradım sağolsun bi kaç abim bu sitede yardım edeceğini söyledi kısmet olurda abilerimden alırsam sanada o kuşların yavrusunu veririm kuşlarımın hepsi bana hediye geldiler. Haa eğer kısmet olursa bu sezon boş yumurta atlamadan yavru alırsam sanada bana önceden hediye gelen kuşların yavrularından vermeye çalışırım allah herkezin gönlüne göre versin saygılarımla... Yukarda vermeye çalışırım dedim çünkü insan kendi büyütüp yetiştirince uçmasa bile içi acıyo ya verirken allaha emanet olman dileğiyle.

hepinize teşekkür ederim içinizden birisi bana güvenmediğini yazmış kendince haklıdır doğrudur ama ben dediğim gibi öğrenciyim eryaman 3. etap 17364 ada 139.sokakta oturuyorum hemen hemen her gün kuşlarımı çıkarıyorum yolunuz düşerse beklerim .sanırım derdimi o zaman daha iyi anlatırım. çünkü ulustan ve ihaleden kuş alıyorum güzel görünüyo içerde takla atıyo bende fazla anlamadığım için aldanıyorum gerçi başka çarem yok ya bu seferki iyi çıkarsa diyorum ama nafile tam bi fiyasko kuş havada iki takla atıyo sonra bekleki taklalar çoğalsın 7 takla 8 takla bile bana hayal geliyo gerisini siz düşünün artık

maskeler' Alıntı:

Sinan abi sen 24 yaşındasın ben daha 16 sana bir şey anlatacağım;belki durumun bir takım kuş alamayacak kötüdür ama ben okul başladığından beri okul harçlığımdan 20 kuruş,50 kuruş,1tl vs biriktirdim Cuma günü 20de bizim burada bir mezat var şu an 43 TL var sanada öneririm para biriktirmeyi...

Birader bende 1 takım dumanlı var kuşlar mardin ama soylarında arap dumanlı karaçakmaklı nohudi gibi kuşlardan gelmektedirler ve kardeştirler İstanbuldayim para istemiyorum kuşların özellikleri 7-8 seferli 1 direk 3-4 taklalı kuşlardır istiyorsan söyle
erkek

dişi

Ekli dosyalar

• 27022009173.webp
    27022009173.webp
    53.7 KB · Görüntüleme: 733
  • 27022009172.jpg
    27022009172.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 705
kuschçu' Alıntı:
Sinan abi sen 24 yaşındasın ben daha 16 sana bir şey anlatacağım;belki durumun bir takım kuş alamayacak kötüdür ama ben okul başladığından beri okul harçlığımdan 20 kuruş,50 kuruş,1tl vs biriktirdim Cuma günü 20de bizim burada bir mezat var şu an 43 TL var sanada öneririm para biriktirmeyi...
canım kardeşim sağol o fiyatlara bizlerde alabiliyoruz ama dediğim gibi iyi kuşlar bizim alaacaklarımızın çok üstünde o yüzden yardım istiyoruz :)

şerafettin abi ne güzel gengi var kuşun mükemmel fotodanmı öyle yoksa orginalimi

Aynı durumu bende yaşıyorum, ama bazen kuşlarına fiyat biçemeyen abilerimiz bizi yakın görüp 1 takım kuş hediye veriyorlar yada biriktirdiğim harçlıklarla bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Şuan 1 takım mardin ve 1 takım malatya beslemek istiyorum ve mardinlere istedikleri fiyat 350tl malatyalara istedikleri fiyat 200tl. Alabilmem biraz imkansız gibi çünki ne kadar kısarsan da kıs öğrenciye aldığı harçlık ucu ucuna yetiyor.Babamında emekli aylığını bana daha fazla bölmesini istemem yani.Afyon'da besliyorum ve çevremde seninkine benzer pek fazla besleyen yok artık ihaleler dahi olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri