Arab yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KONYALI 42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

KONYALI 42

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kenan Beyazgül
Meslek
amir
İlgi Alanı
Kediler
[youtube][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=doS0JulB338&feature=mfu_in_order&list=UL

Slm Arkadaslar kus yatiktir öylesine kalkti ben de cektim pek hos degil ama paylasmak istedim saygilar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=doS0JulB338[/youtube]

S A AFFERİN MELİH KARDA KUŞ UÇURUYORSUN TAM PERDAHINI ALMAMIŞ GİB GÖRÜNÜYOR DAHADA İYİ OLUR İNŞALLAH GÜLE GÜLE UÇUR
MAŞALLAH

Yanlış anlaşılmasın kuş benim değil, Kenan abi video'yu koyamamış ona yardımcı oldum sadece..

Ormanlık bir bölgede karda kuş uçuruyorsunuz , atmacalara dikkat edin ..
Ayrıca bu kuşunuzu bizimle paylaşmış olmanız da güzel, herkezin harika kuşlar uçurmasını, süper videğo lar paylaşma sını beklemiyoruz zaten ,..
İyisiyle kötüsüyle herkezin bir emeği var, sizde emeğinizi bizimle paylaşmışsınız, çok teşekkür ederiz..
Zaman zaman burada paylaşılan videğolara yapılan bazı eleştiriler acımasız olabiliyor, her şeyden önce emeğe saygının unutulduğu , oluyor ..
Bu bakımdan çekingen davranan dostlarımız mutlaka vardır .. Sadece iyi kuşların videğosu nu paylaşmak gibi bir amacımız yok burada, herkez her türlü kuşunun videğosunu paylaşa bilir,( OYYUNLU - OYUNSUZ - YATIK - UÇAN KÜMESTE DOLAŞŞAN - YARALI - HASTA - BAKICI - VS ) amaç Sosyaleşmek ,Dostluk ve Arkadaşlığı pekiştirmek , bunların yanında nezaket içinde birazcıkta fikir alışverişi .. Bunu dışında bir gayemiz yok ..
Sağlıkla güzel kular uçurmanız diğeli ile .. selamlarŞEREF

her kimin kuşu olursa olsun amaç paylaşmak dostuk büyükleriniz abilerinizin eleştirileri kuşun eksikleri ile alakalı olmalı tabiki daha güzellerinide paylaşmak istersiniz zamanla oda olur ama zaman vede sabır meselesi ugraşınızın karşılıgını mutlaka alırsınız başarılar diliyorum

Tsk ederim Seref abi, Muharrem abi Kusalr zaten yatik karda ucurmam ama hava yumusak olunca disari cikardim ve ortaya bu görüntü cikti ilginizden, önerinizden dolayi tekrar tsk ederim saygilar

KONYALI 42' Alıntı:
Tsk ederim Seref abi, Muharrem abi Kusalr zaten yatik karda ucurmam ama hava yumusak olunca disari cikardim ve ortaya bu görüntü cikti ilginizden, önerinizden dolayi tekrar tsk ederim saygilar
Bence bu kuş hiç boş bir kuşdeğil ,imkanınız oldukça , şartlar müsait oldukça bol bol uçurmanızı öneririm .. selamlarŞEREF

Slm Seref abi kus daha yavrudur senenin en son yavrularindan biri birde hava sartlari pek elverisli omadigi icin kus yatti 4 aydir yatik bir yavru nasip yaz olunca tekrar idmana devam bakalim o zaman ne yapacak saygilarimla

abilerimiz çok doğru söylemiş hep aynı videoları izlemekten sıkıldık. yeni bir şeyler görmek gerçekten güzel oluyor yakında ben de video koymak istiyorum öyle uzaya gitmiyo görenlerin aklını da almıyo ama olsun paylaşım maksatlı hem kuşumun eksiklerini görmüş olurum hem de düzgün tavsiyeler alırım . tabi ki bu kuşmu diyenler de çıkacak ama olsun. fakat öncelikle bir kamera bulmam lazım
saygılar

Haklisin Sinan Kardesim umarim yakinda bulursun bir kamera :D

Geri