Araba Değerinde Satılan Güvercin "Mardin"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan squiptar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

squiptar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsmail Coşkun
Meslek
Web Tasarım , Teknisyen
İlgi Alanı
Köpekler
Sizde biliyorsunuz ki otomobil fiyatlarına güvercinler satılıyor . Özellikle bu işi ticaret olarak yapan birçok insan var . Peki bu forumda "mardin" cinsi güvercin besleyen abilerimize arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize soruyorum aşağıda resimde bulunan güvercin'in değeri sizce nedir?

1066640p.jpg

25 YADA 30 TL EDİRNEKAPIDA AMA OYUNLU FELANSA BİLMİYORUM.

asim123' Alıntı:
25 YADA 30 TL EDİRNEKAPIDA AMA OYUNLU FELANSA BİLMİYORUM.
dwrm' Alıntı:
max 40 lira verilebilir...
Yorumlar için teşekkür ederim. :asla:

Masa kuşu ilk etapta kişının arzusuna ve gözüne hitap ederse..İstedıgınızı verecektir emin olun..

merhaba

ticaret yapacak kşi mesela ben bu kuşu bedavaya alırım ama 10 tl vermem ama eşinide bulursan benzer besleyebilirsin güzel kuş

neden 10 tl vermem kanatları çok silik pasını yarıda kesmiş tabii kuş yaşını doldurduysa doldurmadıysa pas yapmaya devam eder birazdaha pas kırmızı olsa kanat karalıgı iyi olsa buna benzer kuşu olana 60 tl ye gider alıcının istemesine baglı

FOTOĞRAFTAKİ KUŞUMUZ NE KOSTÜMCÜLERİN KRİTERLERİNE UYUYOR NEDE OYUN KUŞU BESLEYİCİLERİNİN.. ZATEN KUŞDAN ÇAKAN MERAKLILAR BUNU PARA VERİP ALMAZ..BENCE DE 25 30 DAN FAZLA YAPMAZ..

kus pazarlarında yada mezaqtlarda daha iyi kostüme saihp mermeriler vs. alabilirsiniz:)

SELAM
squiptar ARKADASIM HAKLISIN MİLYARLARA SATILAN GÜVERCİNLER VAR AMA RESİMDEKİ GÜVERCİN DEGİL..
SADECE MARDİN DEGİL HER IRKIN VASIFLARINI ÜST DÜZEYDE TAŞIYAN,BU ÖZELLİKLERİ YAVRULARINA HATTA TORUNLARINADA AKTARAN GÜVERCİNLERE BÖYLE RAKAMLAR ÖDENİR.......SAYGILAR

bu kuşun ederi 20 lira yada 25 lira 15 liraya aldığım sabuniyi kaçırmasaydım resmini koyardım eğer uçurabilseydim videosunuda 15 liraya aldığıma kimse inanmazdı :) kuş bi fişekledi gidiş o gidiş 8 takla saydım kuş rahat 15 metre yukseldi kaçırdıgıma cok üzüldüm ama giden gider :) kalanlar bizimdir. tutanada helali hoş olsun o kuşu indirmek çünkü her baba yiğidin harcı deil.

ben inanırım bazıları var satıyor öyle mesela bendede vardı bi çift küllü tepesi ve kanatlarının karası bozukdu ama küşlar oyundan inemiyordu çift ini bi çift kesme baş baskayla degiştirmiştim yani 25 30 tl ye gelmiş oldu bana kuşların oyunu dedigim gibi çok güzeldi yawruları kendisi gibi aynı hiç bir fark yok diye verdi adam bana ama bende bi yawru verdi çift yawruları 140 tl ye mezatta sattım öyle bi yawruydu yani

Geri