ARADAĞIM CEVABI BULAMADIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkantun6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ozkantun6

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ozkan tuna
Meslek
medical pers
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle bütün site halkından özür dilerim :)Formda sıkıntımla ılgılı bı yazıya rast gelmedım varsada cok ozur diliyorum...

küçük bir sıkıntım var.4 senedir kuslarla uğrasmayı kestim ve 4 aydır yine basladım. Arkadaslar dan seçmece güzel cülük kızmalarından aldım 4 çift benim damımda uçmayı öğrendiler ve or da söküldüler .hepsi ayrı ayrı güzel oynuyor ve dama gelip taklaya giriyolar.

1)tek ucurdugumda dam hızasında maksımum 2 metre hava da ucuyolar yükselmiyolar.birde hedefe gelip taklaya girince her takalda ortalama yarım metre ya yukselıyo ya yukselmiyo.her geliş 5 veya 6 takla nizamı şekilde :):) bu kusları hergün aynı saate ucururum bırakıyım 2 li sınege kadar cıksın 2 -3 saat rahat ucarlar.Tek olunca 20 dakkıda damda ve yukselmıyolar bu da cıddı anlamda canımı sıkıyo neyı yanlış yaptım. yardımcı olursanız sevınırım. SAYGILAR

.

Canım kardeşim uçuran besleyen ve sevgiyi yaşayan kuşçular daha henüz işte olduklarından sana doyurucu ve istediğin yazıları birazdan yazmaya başlarlar bizim gibi emeklilerden sana tavsiye yorum ve özveri temennileri olabilir ancak saygılarımla.

s.a sevgili kardeşim burdan ne söylesek inan sen yine bildiğini yapacaksın bu gayet normaldir eş durumları vardır, tüy sorunu yaşıyor olabilir altları sağlam değildir vs vs.zamanla bu hayvanlar sana onları nasıl uçurman konusunda sana yardımcı olurlar en iyi onlar sana aradığın her şeyi verebilir ..biz insanlar gibir kuşlar her şeyimiz tam olunca nasıl rahat ediyorsak kafamız bir yerlere takık olunca her şey başka oluyor. bu kuşlarda böyledir kafaları rahat olacak o zaman en iyi neticeyi alırsın.kolay gelsin.

Cvplariniz icin Teşekkürler. Ben sabirl bir insanim.Kuslar teke düşüp ayri oynadiklarinda.hepsini es ettim disiler yumurttada ve bir hafta hic ucurmadim ve Kuşlar i takip ettim iclerinden 2 tanesini inerkende ucarkende cok iyiler.Tuy sorunlari yok keyifliler kendi kendilerine kalkip ucup geri iniyolar.Fakat yukselme sikintisi aynı zamanda tek ucarken alcak ucup erken inmeleri.2 li ucururken iyiler biri 2li bile ucarken dama gelir oynar. Ceker gider tekken bunu yapmamalari beni düşündürüyor.Ne yapmam gerek tek ucururken Yorumlariniza acigim iyi veya kotu olsun saygi duyarım. Teşekkürler

Aynı sorun bendede vardı . Kuş uça uça düzeltti ama kanınında da olması lazım.

kuşun cinsindendir iyi kuş yüksek uçar yüksekten atar yükselmiyorlarsa fazla zorlama yükselen kuşlardan al

Geri