aranıza katılmaya müsade varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eflan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eflan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
.........
Meslek
...........
İlgi Alanı
..

Aramıza hoş geldiniz Şenol Bey. Keyifli ve bilgilendirici sohbetlerimizle siteden keyif alacağınızı ümid ediyorum. Tabi bu ortak keyfimiz sizlerin de paylaşımlarınızla perçinlenecektir.
dostlukla...izmir'den selamlar...

eflan' Alıntı:
slm alykm ben şenol güvercinle ilk tanışmam 6 yaşımda enştemin bana oynasın diye getirdiği baskalar ve kelebeklerdi (kuşların nesiyle oynayacaksam)köyde yaşıyorduk ve çevremde başka güvercin besleyende olmadığı için güvercinleri gerektiği gibi yetiştiremedim.güvercinle ilgili bütün bildiklerim tecrübelerimdi. yaklaşık 10 yıl kadar baska taklacı kelebek besledim.tabi o zaman çocuktum saf ırkın ne olduğunu bilmediğim için 100lerce kuşumun hepsi kırıldı paçalı baskalarım vardı:)arada takla bile atarlardı sonra okul iş falan bütün kuşlar dağıldı 4 5 sene beslemedim. 1 yıldır taklacı ve bayburt besliyorum.şu an vaktim müsait olduğu için sık sık internetten araştırmalar yapıyorum. inşallah sizlerin tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanarak bilgilerimi arttırır elimden gelen bir şeyler oldukça yardım etmeye çalışırım.

Aramıza hoşgeldin Şenol kardeşim. Aranıza katılamaya müsade varmı da ne demek. Hoşgeldin sefalar getirdin.
İnşallah hoşça vakit geçirirsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

aramıza hoşgeldin şenol kardeş.
müsade olmaz olur mu!
nerdensiniz onu merak ettim.

Hoşgeldiniz. Umarım burada bilgilerimizi paylaşır ve bu hobiye gönül vermiş tüm dostlarımızla güzel vakit geçiririz.

Hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dileklerimle ....

Öncelikle hoşgeldiniz herkezin birbirinden öğreneceği mutlak bişeyler vardır. Bende taklacı besliyorum bende sizin katkılarınızdan yararlanacağıma inanıyorum nede olsa bunca yıllık tecrübeniz var. Saygılar

Şenol kardeşim aramıza hoşgeldin,sitemizde çok güzel dostluklar kuruyor günden güne ve bunun akabindede bilgi paylaşımları hızla artıyor,umarım sitemizden memnun kalırsınız,bilgi ve tecrübelerinizide bizlerle paylaşırsınız.

S.A. ŞENOL KARDEŞİM İST.GELİRSEN SENİMLE GÖRÜŞMEK İSTERİM. MİSAFİRİM OLURSUN. ŞIRNAKTA HAYIRLI GÖREVLER DİLİYORUM.A.E.

Geri