oso
Üye
S.A cümleten ,Ben bursadan osman macır selaniği besleyicisiyim daha doğrusu yıllar sonra tekrar başşladım elinde güzel kanlı selanik olanlarla irtibata geçmek isterim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevdamız öylesine derin ki osman abi,gerekirse üsküpede gideriz. :heyo: Mesela ben bir çift çakal için edirneye gidicem.Herşeyden önce maksat muhabbet,hoşluk tabiki.oso' Alıntı:eyw sağol,amaç kuş almaktan ziyade hoş sohbet muhabbet...böle giderse üskübden alıcaz galiba
seytan_icadi' Alıntı:guzel abılerım cumlletten selamun aleykum hemen konuya gıreyım
ben manısa merkezdenım ısmım abdullah ben genelde posta maberesı hastasıyımdır kendımde bızzat posta bakarım ama ayrı kumeslerım var onlarda damızlık kuslarım var yurt dıslarından getıttırdım bıraz cevrem var orda arkadaslarım oraya okumaya gıtmıstı bende getıttırdım ordan herneyse bu selanık dedıgınız bızım burda pacalı selanık cok yoktur belkı vardır ama onlara selanık dıye hıpat edılmez benım bı çift pacalı selanıgım var damızlıkta cok guzel hayvan durusu asaletı falan herseyı mukemmel hayvanı erkegı cok sevdıgım bı arkadasım hedıye verdı dısıyıde almanyadan aldırttım ama bır turlu yavru alamıyorum hayvanlardan öluyo yavrular nedenını çözemedım bır turlu ve ben hunkarı arıyorum bıtane dısı mavı kanat tepelı gullu pacalı lekesız hunkarı aldım 250 ytl ye ona bıtane erkek almayı dusunuyorum ılgılenenlerden haber beklıyorum saygılar sevgıler hepınıze herzaman kapım acıktır buyrun nezaman ıstersenız göruselım cay corba ıcelım kuslarımıza bakalım muhabbet edelım... kusculuk asalettır efendılıktır!!