max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni' Alıntı:bu kuş kelebek
Yeni' Alıntı:maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavru aldırsın
matrax__34' Alıntı:Yeni' Alıntı:bu kuş kelebek
bendeki kuşmu:S
keşke bendede böyle kuşlar olsaydı amaYeni' Alıntı:maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavru aldırsın
Ömer ÖZKURT' Alıntı:hüseyin bey kuşlarınızın maşallahı var böyle mankenler yetiştirdiğiniz ve bizim göz zevkimizi tatmin ettiğiniz için size çok teşekkür ederim.
resimleri ben eklemiştim.gerçekten güzel kuşlarınız var.bende aynılarından buldum ve yavru beklemekteyim.inşallah bol yavrular alırsın.guvercin07' Alıntı:ilk iki resimdeki kuşlar bana aittir ilgilenen arkadaşlara duyurulur resimleri ekleyen arkadaş beğenmiş eklemiş, kendisine teşekkürlerimi sunraım
HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA 0 532 745 20 67
[email protected]
max1' Alıntı:resimleri ben eklemiştim.gerçekten güzel kuşlarınız var.bende aynılarından buldum ve yavru beklemekteyim.inşallah bol yavrular alırsın.guvercin07' Alıntı:ilk iki resimdeki kuşlar bana aittir ilgilenen arkadaşlara duyurulur resimleri ekleyen arkadaş beğenmiş eklemiş, kendisine teşekkürlerimi sunraım
[email protected]
evet benim eklediğim resimlerin en altındaki kuşların aynısından bende de varguvercin07' Alıntı:max1' Alıntı:resimleri ben eklemiştim.gerçekten güzel kuşlarınız var.bende aynılarından buldum ve yavru beklemekteyim.inşallah bol yavrular alırsın.guvercin07' Alıntı:ilk iki resimdeki kuşlar bana aittir ilgilenen arkadaşlara duyurulur resimleri ekleyen arkadaş beğenmiş eklemiş, kendisine teşekkürlerimi sunraım
[email protected]
teşekkürler .. senin aldıklarında alt resimdeki kuşlar mı?