arap akkuyruk basma perçemliler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

Re: arap akkuyruk babma perçemliler

maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavru aldırsın

karabaş kara kuyruk sence nasıl kuş taklacı degıl ama cok dönek

Ekli dosyalar

• DSC09773.webp
    DSC09773.webp
    177.8 KB · Görüntüleme: 4,747

bu kuş kelebek

ibrahim bey güzel paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz.
sizleri aramızda böyle aktif görmek bizleri mutlu ediyor.başarılarınızın devamını diliyorum.

Yeni' Alıntı:
maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavru aldırsın
keşke bendede böyle kuşlar olsaydı ama
NOT:resimler alıntıdır.
yorumlarınız için tşk ederim.

slm kardeş arap akkuyruklar çok güzel ben ıspartadayım bu kuşlardan beslemek istiyom msnde görüş[email protected]şekkürler

bu araplarım benım ikinci fotodaki kesin ama karıstırıyorda ola bılırım

Ekli dosyalar

• 100_0063.webp
    100_0063.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,433
ilk iki resimdeki kuşlar bana aittir ilgilenen arkadaşlara duyurulur resimleri ekleyen arkadaş beğenmiş eklemiş, kendisine teşekkürlerimi sunraım
HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA 0 532 745 20 67
[email protected]

hüseyin bey kuşlarınızın maşallahı var böyle mankenler yetiştirdiğiniz ve bizim göz zevkimizi tatmin ettiğiniz için size çok teşekkür ederim.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
hüseyin bey kuşlarınızın maşallahı var böyle mankenler yetiştirdiğiniz ve bizim göz zevkimizi tatmin ettiğiniz için size çok teşekkür ederim.

ömer bey estağfrullah öyle bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere .. naçizane emek verip idaha iyisine ulaşmaya çalışıyoruz hala bu kuşlarda..
genede beğeniniz için sonsuz teşekkürler...

guvercin07' Alıntı:
ilk iki resimdeki kuşlar bana aittir ilgilenen arkadaşlara duyurulur resimleri ekleyen arkadaş beğenmiş eklemiş, kendisine teşekkürlerimi sunraım
[email protected]
resimleri ben eklemiştim.gerçekten güzel kuşlarınız var.bende aynılarından buldum ve yavru beklemekteyim.inşallah bol yavrular alırsın.

max1' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
[email protected]
resimleri ben eklemiştim.gerçekten güzel kuşlarınız var.bende aynılarından buldum ve yavru beklemekteyim.inşallah bol yavrular alırsın.

teşekkürler .. senin aldıklarında alt resimdeki kuşlar mı?

leeyukeen kardeş resımdekı kusların arasında bir kus var harika bir yavru on numara bence tam oyun kusunun kralı eskı miskilere benziyor yada çakmaklı ayn kuyruk olan en altta tek olan kusu gözunden tanırım :D helal sana kardeşim iyi besleyicisin

guvercin07' Alıntı:
max1' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
[email protected]

teşekkürler .. senin aldıklarında alt resimdeki kuşlar mı?
evet benim eklediğim resimlerin en altındaki kuşların aynısından bende de var

Geri