Arap akkuyruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loup66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

loup66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir şahin
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
Selam dün akşam kuşların arasına taklacı bir arap akkuyruk indi çok aç ve susuz kalmış hala kümes de eğer sahibi bulunursa vercem burdan duyurayım dedim salmayı düşünüyorum ama gideceğini pek sanmıyorum oran sitesin de besliyorum kuşu eğer kaçıran varsa ulaşsın bana 0532 407 08 66

loup66' Alıntı:
Selam dün akşam kuşların arasına taklacı bir arap akkuyruk indi çok aç ve susuz kalmış hala kümes de eğer sahibi bulunursa vercem burdan duyurayım dedim salmayı düşünüyorum ama gideceğini pek sanmıyorum oran sitesin de besliyorum kuşu eğer kaçıran varsa ulaşsın bana 0532 407 08 66

Kadir ustam, gösterdiğin hassasiyet için seni kutlarım. Keşke tüm güvercin sever dostlarımız sizler gibi olabilse ..

kadir kardesimizin davranısını tebrik ediyorum bu sekil düşüncelerin çogalmasını diliyorum

güzel olması gereken yerinde bir davranıs tesekkürler

not kusu karantinada tutunuz kümesinize koymayınız

saygılar

Muharrem abi kuş gayet sağlıklı sadece bitkinliği vardı aclıkdanmış azını ve kanat altlarını kontrol etiim başka yere alma şansım yok
Soner kardeşim ben de sizlere teşekkür ediyorum bizlere bu imkanları sunduğunuz için

1 AY OLDU GUVERCIN BESLEMEYE BASLADIM 1 AYLIK IZLENIMIM KUSCULAR COK YALANCI VE ÜÇ KAGITCI OLUYORLAR SANA HELAL OLSUN SENİ ÖRNEK ALSINLAR INSANLAR KUS İÇİN BIRBIRINI YEMESIN

Bu güzel haraketten dolayı teşekkürler.

Geri