ARAP DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan velidamar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

velidamar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat damar
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A55BhsiMNO4[/youtube]
fişek sayısı daha fazla olabilirdi ama kuş bişeylerden korkarak geldi onun için bu kadarını koyabildim inşallah beğenirsiniz...

Güzel hayvan maşallah.
Memleketimde kuş uçup oynmasını görmek güzel.

Masallah Kus Guzel Allah kaza bela vermesin, yalnız sanki kusa bisey saldırmıs gibi kuyrukları felan darmadagın olmus baya bi korkmus anlasılan.

s a masallah veli kardesim güle güle uçur besle mesafesi sesi taklası güzel çok çok daha güzel olur insallah emeklerinize saglık

bence birseyden korkmus degil korkmus olsa taklalarla perdahla ugrasmazdı sanırım ayagını sırtına alıp kuyruga takılmıs o yüzden indi güzel hayvan daha daha iyilerine sahip olmanız dilegi ile paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

s.a masallah güzel kus allah daha iyilerini nasip etsin

maşallah güzel hayvan hayrını görün, selamlar...

Maşallah seri,sesli taklalı hırslı güzel kuş emeğinize sağlık olsun güle güle besleyin.

Maşallah Veli Bey,
Güzel günlerde besleyin keyif veren tempolu güzel bir hayvan.
Benim video konusunda acizane bir tavsiyem olacak.
Videoları düzenlerken farklı bir demo program yerine, movie maker kullanırsanız fişekleri daha kolay seyrederiz.
Paylaşımlarınızın devam etmesi temennisiyle...
Khalid

masallah sesli soluklu güzel hırlı bir kuş güle güle besleyin.

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah veli kardesim güle güle uçur besle mesafesi sesi taklası güzel çok çok daha güzel olur insallah emeklerinize saglık

bence birseyden korkmus degil korkmus olsa taklalarla perdahla ugrasmazdı sanırım ayagını sırtına alıp kuyruga takılmıs o yüzden indi güzel hayvan daha daha iyilerine sahip olmanız dilegi ile paylasım için tesekkürler

SAYGILAR
öncelikle bu güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürlerimi sunarım,iniş konusunda sana katılıyorum muharrem abi,bele ayak bağlayan kuşları biliyorum ama şimdiye kadar bu şekilde indiğini hiç görmedim indikten sonrada baya bi uğraştı onun için biraz yadırgadım işim aslı ....

Maşallah, videonuzu zevk ile izledim. Kuşun sesi, takla mesafesi, çok güzel. Emeklerinize sağlık, güzel günlerde uçurmanız dileğiyle.

maşallah kuşu çok beğendim güzel günlerde uçurun

s.a. maşallah güzel kuş hayrını görün...

maşallah veli güzel kuş güle güle besle medikalçi hüseyin

kuşu şuan için makaslayıp damızlığa koydum,yorumlarınız için teşekkürler...

Maasallah zevk vericiydi.

tek gariplik indiginde oldu sanirim ayagi tas üzerine geldi eger rahatsizligi yoksa.

Mechelen' Alıntı:
Maasallah zevk vericiydi.

tek gariplik indiginde oldu sanirim ayagi tas üzerine geldi eger rahatsizligi yoksa.
ilginize teşekkür ederim mustafa bey,muharrem ağabeyinde dediği gibi beline ayağını atıp tekrar kurtaramadığını düşünüyorum çünkü 3 fişek yapıp inecek kuş değil...

maşallah baya oldu vasıflı iyi kuş görmeyeli.

maşallah vedat bey sayenizde uzun zamandan beri vasıflı bir kuş seyrettim,inşallah devamını bekliyoruz ,kuşların devamı var ise görüşmek isterim.

tşk ederim ali bey kuşu beğendiğiniz için,şu an kuşlar üretim aşamasında ,kuş uçuramıyoruz havalar biraz düzelsin diye bekliyoruz ,tabiiki kazaya belaya uğramazlarsa videolarını sizlerle paylaşırım...

Geri