ARAP ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şusuçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
S.A. Arkadaşlar olumlu olumsuz yorum yapacak kimse yokmu yorum yaparsanız sevinirim.

selamunaleykum
paylasim icin tesekur ederim ii hayvan huzurla guzelgunlerde baslemenizi dilerim

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
paylasim icin tesekur ederim ii hayvan huzurla guzelgunlerde baslemenizi dilerim
S.A. Ferhat bey yorumarınız için tşekkür ederim.Saygılar...

tebrik ederim iyi kuş yetiştirmişsiniz, keşke inişinide çekebilseydiniz. bir de eke mi yavrumu olduğunu söylerseniz daha açık yorumlar yapılabilir diye düşünüyorum. iyi günler de uçurmanız dileğiyle...

hakan_23el' Alıntı:
tebrik ederim iyi kuş yetiştirmişsiniz, keşke inişinide çekebilseydiniz. bir de eke mi yavrumu olduğunu söylerseniz daha açık yorumlar yapılabilir diye düşünüyorum. iyi günler de uçurmanız dileğiyle...
S.A. Hakan bey teşekkür ederim kuş 4 ağaz yavru bakmış iki
yaşında bir kuş .saygılar....

çok praatik ,bence güzel kuş, inişi de doluysa tek kusuru takla arası... maşallah subahanallah...

güzel kuş. tüyü kadar hayrını gör

smmalidemir' Alıntı:
çok praatik ,bence güzel kuş, inişi de doluysa tek kusuru takla arası... maşallah subahanallah...
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Saygılar....

güzel kuş kardeşim uzun bır aradan sonra yıne basladık allah bızede nasıp etsın bole kuslar ben arap kuş hastasıyım da :)

nizami hedefe oyun için geliyo,atması güzel,süratte var, taklasıda yeterli bence.
bu kuştan kuşta çıkar bence.hayrını görün güle güle besleyin inşallah.

josep23' Alıntı:
güzel kuş kardeşim uzun bır aradan sonra yıne basladık allah bızede nasıp etsın bole kuslar ben arap kuş hastasıyım da :)
Teşekkürler ALLAH daha iyilerini nasip etsin size.Saygılar...

BAŞKENT' Alıntı:
nizami hedefe oyun için geliyo,atması güzel,süratte var, taklasıda yeterli bence.
bu kuştan kuşta çıkar bence.hayrını görün güle güle besleyin inşallah.
Teşekkür ederim evet dediğniz gibi kuşu ayda bir kaldırsak bile hiç bozmuyor kendini seyrettiriyor.saygılar...
[

Her şeyden önce Arabın üst düzey iyi bir kuş oldugunu söyleyelim. Rüzgarın etkisinden olduğunu zannediyorum.kuşun yukarı doğru fişekleme hızı yavaş kalıyordu. Kapanışı-dama gelişi gayet güzel. Her gelişinde taban vurdu. fakat sonunu zaman zaman bağlamadı.boş bıraktı bağlama taklası atmadı. Eke mi yavru mu? Bilmiyorum. Daha bir çok şey söylenebilirdi. Bu videoyu cekip bizlerle paylaştıgınız için teşekkür ediyorum. saygılarımla...

Geri