Arap Kelebeklerim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meskanko12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

meskanko12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Anıl Caner Ertoğral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkese seLamlar , arap çiftimin resimlerini sizLerLe paylaşacagım... Umarım Beğenirsiniz...

Ekli dosyalar

• arap.webp
    arap.webp
    65.8 KB · Görüntüleme: 1,523
  • arap1.webp
    arap1.webp
    142.4 KB · Görüntüleme: 1,465
  • arap2.webp
    arap2.webp
    91.7 KB · Görüntüleme: 1,439
Allah yavru almayi nasip etsin.Gaga beyaz olsaymış daha iyi olurmuş.Oyunları nasıl.?

Amin. Herkese allah yavru almayı nasip etsin yavruları yarın çıkacak allahın izniyle oyunları gayet iyi. :)

maşallah güzelkuşlar

güzel kuşlar arkadaşım..ama sanki çok kızgın kur yapıyolar gibi..bu kuşların ikiside erkek olmasın..iyi takip et bence..

güzel kuşlar kardeş bol yavru almalar.

Neresi erkek 2 si kardeş yarın yumurtaları çıkıcak .. :) Allah herkese nasip etsin böyle kuşlar...

yapıları güzel ama gagalar simsiyah

gagalar beyaz olsaydı bence daha ıyı olurlardı bendekılerı bakalım begenecekmısın :heyo: :heyo: :heyo: :asla:

Ekli dosyalar

• DSC00065.webp
    DSC00065.webp
    23.2 KB · Görüntüleme: 1,415
  • DSC00064.webp
    DSC00064.webp
    33.7 KB · Görüntüleme: 1,387
  • DSC00063.webp
    DSC00063.webp
    27.8 KB · Görüntüleme: 1,272
Araplarda gaga beyazlığı daha mı iyi oluyor Bizim buralarda siyah gaga arıyolar özellikle ? Abi kuşların çok güzel Allah bol yavrular almanı nasip etsin...

meskanko12' Alıntı:
Araplarda gaga beyazlığı daha mı iyi oluyor Bizim buralarda siyah gaga arıyolar özellikle ? Abi kuşların çok güzel Allah bol yavrular almanı nasip etsin...

Siyah gagalı olsun daha iyi kardeş kardeşe eş etme sakıncalı.Siyah gagaya gelince Eski arapların hepsi siyah gagalıydı Manisa kuşlarından bahsediyorum hatta maviler bile siyah gagalıydı.Sağlıkla besle.

üç fotodada kuşlar kur yapıyo o yüzden erkek olmasın iyi takip et dedim..birbirine çok kur yapan kuşlar erkektir..yumurtalarını aldıysan sorun yok..bi beyaz gaga arapta benden :heyo:

Ekli dosyalar

• 02022011114-001.webp
    02022011114-001.webp
    844.8 KB · Görüntüleme: 772
Güzelmiş abi sağLıkla besle..

kelebekçi arkadaşlar kuşlarınız hepsi birbirinden güzeller yanlız birşey mrk adiyorum şu sitede birçok saya, kelebek besleyen abilerimiz kardeşlerimiz var bana bi dişi bozalı lazım pazarlarda mezatlarda cok araştırdım hiç denk gelmedi elinde olan ve satan varsa benimle irtibata geçerse cok sevinirim numaram : 05346618908

Geri