Arap kelebeklerim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arap eşler.Kuşlar 4-5 aydan beri bende.Yavru-yumurta aldım ama kış nedeniyle büyütemediler.

Buyrun.

Ekli dosyalar

• IMG0369A.webp
    IMG0369A.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 1,301
  • IMG0370A.webp
    IMG0370A.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 1,335
  • IMG0371A.webp
    IMG0371A.webp
    36.4 KB · Görüntüleme: 1,275
Buyrun.

Ekli dosyalar

• IMG0368A.webp
    IMG0368A.webp
    37.3 KB · Görüntüleme: 1,300
iki kusun geldileri farklı gibi..erkek sazlı araplardan dişi bozalılardan yada karanfillerden gelme gibi..hayrını gor bol ve saglıklı uretimler..

kotukull' Alıntı:
gaga yapıları göz renkleri falan cokgüzel. bi karacı olarak ben begendim. hayrını gör kardesim
Teşekkürler.Sende hayrını gör abi.
erciben' Alıntı:
iki kusun geldileri farklı gibi..erkek sazlı araplardan dişi bozalılardan yada karanfillerden gelme gibi..hayrını gor bol ve saglıklı uretimler..
Sağolasın abi.Erkek sazlılardan gelme dişinin bozalılardan veya karanfillerden gelme olduğunu nasıl anladın merak ediyorum abi?

hakanfiliz' Alıntı:
kotukull' Alıntı:
gaga yapıları göz renkleri falan cokgüzel. bi karacı olarak ben begendim. hayrını gör kardesim
Teşekkürler.Sende hayrını gör abi.
erciben' Alıntı:
Sağolasın abi.Erkek sazlılardan gelme dişinin bozalılardan veya karanfillerden gelme olduğunu nasıl anladın merak ediyorum abi?
goz bebegi siyahlıgından..kafa yapısından ve gaga yapısından..dişiye daha guzel bir erkek bul bence..lekeli karanfil bile bulsan suanki araptan daha guzel yavrular alırsın..fakat erkeginde beyaz gaga olmasına dikkat et derim..saglıklı uretimler..

Tavsiyen için tesekkürler abi.Dişiye aynı onun gibi beyaz gaga arap bulsam iyi olcak.

hakanfiliz' Alıntı:
Tavsiyen için tesekkürler abi.Dişiye aynı onun gibi beyaz gaga arap bulsam iyi olcak.

Arap yerine kara karanfillerden gelme beyaz al dişinin altında beyaz leke yoksa karanfillerden varsa bozalılardan.

Dişide beyaz leke yok.Tavsiyen için teşekkürler abi.Bulursam alırım inşallah.

eğer beyaz alırsan beyazın geldiside önemli unutma..emin ve güvenilir bir kişiden almanı tavsiye ederim..cunki kırmızı mavi sarılardan gelme beyaz alabilirsin yanlışlıkla..bide edremit beyazları var tabi bunlardan gelme beyaz olmamalı..kara karanfillerden gelme olmalıki nitelikli yavrular alabilesin..ben lekeli fakat beyaz gaga karanfil almanı tavsiye ederim..hem renk olarak çok şüphede kalmamış olursun hemde leke olduğu için fiyat uygun olucaktır..hemde arapın siyah tüy kan hattı olduğu için yavruların alacağın erkekten daha lekesiz yavru alma olasılığın var..

Abi bunların yavruları vardı biri 1 hafta önce diğeride bugün öldü soğuktan heralde.İkiside arap ve beyaz gaga cıktı.

geçmiş olsun evet son bir haftadır soğuklar malum..kuşların üşümemesi ve kümesinde varsa diğer yavruların etkilenmemesi için kümesi komple naylon ile çevreleyebilirsin..bu kümesi sıcak tutar..kuşların sularınada pekmez koymanı tavsiye ederim..yemlerinede özellikle kış aylarında fig ve burçak tarzı yemler biraz daha fazla olursa..yavru ölümleri çok daha az olur..

Sağol abi.Kalın naylonla örtülü.Havalar ısınmaya başladı artık.Sularına Avivit adlı vitamini koyuyorum.Tavsiyen için teşekkürler.

Geri