hakanfiliz
Üye
- Ad Soyad
- Hakan FİLİZ
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler.Sende hayrını gör abi.kotukull' Alıntı:gaga yapıları göz renkleri falan cokgüzel. bi karacı olarak ben begendim. hayrını gör kardesim
Sağolasın abi.Erkek sazlılardan gelme dişinin bozalılardan veya karanfillerden gelme olduğunu nasıl anladın merak ediyorum abi?erciben' Alıntı:iki kusun geldileri farklı gibi..erkek sazlı araplardan dişi bozalılardan yada karanfillerden gelme gibi..hayrını gor bol ve saglıklı uretimler..
goz bebegi siyahlıgından..kafa yapısından ve gaga yapısından..dişiye daha guzel bir erkek bul bence..lekeli karanfil bile bulsan suanki araptan daha guzel yavrular alırsın..fakat erkeginde beyaz gaga olmasına dikkat et derim..saglıklı uretimler..hakanfiliz' Alıntı:Teşekkürler.Sende hayrını gör abi.kotukull' Alıntı:gaga yapıları göz renkleri falan cokgüzel. bi karacı olarak ben begendim. hayrını gör kardesim
Sağolasın abi.Erkek sazlılardan gelme dişinin bozalılardan veya karanfillerden gelme olduğunu nasıl anladın merak ediyorum abi?erciben' Alıntı:iki kusun geldileri farklı gibi..erkek sazlı araplardan dişi bozalılardan yada karanfillerden gelme gibi..hayrını gor bol ve saglıklı uretimler..
hakanfiliz' Alıntı:Tavsiyen için tesekkürler abi.Dişiye aynı onun gibi beyaz gaga arap bulsam iyi olcak.