arap mardinimde halsizlik ishal ve kusma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 942
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
biliyorum bunun yeri burası deil ama orda kimse bakmkıyordu lütfen yarım edin

arkadaşlar dün kumesime baktığımda güvercinlerim sağlam duruyorlardı sonra bi ara yağmur başladı yağmur dindiyinde kümesime indiyimde mardin arabım kenara büzülmüş duruyor ayrıca ishal.

bugun baktığımda ise biraz daha iyi olmuş gibiydi sonra hava biraz yağmurlu olduğu için evin atlkatına indirdim kuşu birden ağzından su ve yem gelmeye başladı acaba ne gibi bir sorun vardır
yardım edebilecek biri varmı
şimdide teşekkürler

arkadaşlar zor durumdayım niye kimse yardım etmiyor

içeride 80 kişi gosteriyo ben 1 saattir bekliyorum kimse bi yazı yazmamış bir kusur mu işledim niye kimse yardım cı olmuyor?

selamunaleykum
arkadasim kusun yedigi birseyden ve ya herhangibir hastaliktan olabilir bence kusunu gozetleme devam et sorunu buluyunca yaz bilgisi olan birisi muakak yardimci olur

yağmur arsında olan birley şimdi ne yem yiyor ne su içiyor oylece kabarmış duruyor sorunu
bilmiyorum onun için buraya

kuşu gozetlemek için evin alt katına aldım eğer bir hastalıksa diyerlerinede bulaşmasın diye ama ne zaman girdiyimde hep orda koşede kabarmış duruyor

yine aynı biz burda bilen birileri var diyhe yazıyoruz kimse yarıdm cı olmuyor insan şunları yap der ben yeni başladım bu işe biraz yardımcı olurlar diye buraya kayıt oldum ama kimse yazı bile yazmıyor

Merhaba Emin arkadasim ,

is saati oldugundan bircok kisi suan isyerinde dir , fazla acele etmeye gerek yok.Kus suan ne durumda ?
Bahcende ot felan varsa bogazina yapismis olabilir o yuzden de kusabilir , sen herseye ragmen bogazina/kursagini incele bir bak.
Ornitap adli hap verebilirsin eger varsa sende , ha yok ilac felan yoksa limon suyunu bal ile karistirip bir kasik verebilirsin.

Kus yuruyor , yem yiyor ise durumu fazla kritik degildir suan ..ama eger yem yemiyorsa yurumekte zorluk cekiyorsa veterinere goturmeyi deneyebilirsin orda sana daha cok yardimci olurlar.

Kolay gelsin.

saolasın sabah çok kotu idi biraz kustu şimdi su içiyor geziyor yemde yiyor çok saolasın
okuşu ordan ayırayımmı 2 tane yumurtası var 8 9 günlük

eminaklan7' Alıntı:
saolasın sabah çok kotu idi biraz kustu şimdi su içiyor geziyor yemde yiyor çok saolasın
okuşu ordan ayırayımmı 2 tane yumurtası var 8 9 günlük

Ayirmanda fayda var cunku kus kustugunda diger kuslar bu kusun kusugundan cikan yemleri yiyebilir ve onlarada gecebilir.Hatta bir baska hastaligi varsa diskisi ile bile diger kuslara bulasabilir.
Kusuna ilac ver diyecegim ama ilacin olmadigindan ...limon suyu + cok az sarimsak + bal veya pekmez ezip karisitirip kusuna 1 kasik verebilirsin.Kusun direnci artar ve sarimsak ic parazitleri yok etmede fayda saglar.Belki kusunda ic parazit vardir ondan rahatsiz olmus olabilir , tam olarak hastaligi ne oldugunu bilmedigim icim elimden ancak bukadari geliyor.

kolay gelsin.

çok saol teşekkürler

Konu üçüncü mesajınızdan sonra kilitlenmiş olmalıydı. Arka arkaya mesaj göndermek sizin ip bilginizin sistemde kara listeye alınmasına neden olur. (flood yasaktır.) Bu konunun yeri burası değil. Zaten bu konu ile ilgili sorununuzu dünden bu ya farklı başlıklar ve farklı bölümlere üçüncü açışınız.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri